Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • All right, j€bem na to. Pri prechode do lokacie, alebo pri pouziti townportal to ostava na loading screen. Jedine co sa da urobit, je ukoncit hru v spravcovi uloh. Toto sa stavalo uz skor, tak som hladal radu na ich fore. Jedna bola stiahnut Packcheck a spustit - to je nanic. Druha znizit kvalitu textur z high na medium. To vyzeralo chvilu ze funguje, ale nepomohlo.
    Na to ja nemam nervy, opakovat dookola obrovsku lokaciu a cakat ci sa Poe uraci mi nacitat dalsiu. Fuck up, idem hrat Diabla ...
    • Nevim jak mezi prechody, to se mi nestalo, ale vim ze v teto Bete se PoE stale potyka s problemy se synchronizaci (position lagy) hlavne v dungeonech, kde jsou kouzlici kostlivci treba. Nekolik smrti je zpusobeno prave tim, jednou to treba opravi, ale kdo vi.

Ale i presto, to ma sve kouzlo. *5*
    • pokud máš jen 32bit win tak si tu hru ani nezahraješ......na 32bitu to má tolik chyb že je to až neuvěřitelné!
      • Heh, to jsem ani netusil, ze je rozdil mezi win verzema u teto hry. Kazdopadne ja pouzivam 64, a je fakt ze nemam problem, trochu si rikam, ze v dnesni dobe na druhou stranu uz snad vetsina lidi ma 64ky uz kvuli 4Gb pameti o.O
    • Je to prostě o železe. Já jsem za celý měsíc neměl se hrou jediný problém. Naopak to, co jsem zažil se startem Diabla 3, jsem nezažil nikdy a doufám, že už nikdy nezažiju.Takový celosvětový MEGAfail nikdo nečekal. To nepočítám o kolik HC postav jsem přišel při neustálém padání a lagům.Blizzard se z chyb doufám poučil.
    • Mne to zase hazelo BSOD obcas pri vstupu do portalu nebo urcity lokace. Pozdeji jsem na forech zjistil, ze to dela SB X-FI, pro kterou Creative uz pres pet let nevydalo drivery.
    • Utíkej. :)
  • Blizzard ohlasil prvni datadisk pro Diablo 3, vypada to na urodny klikaci rok
    • je to april,stejne jako informace o novem datadisku wow
      • Není to apríl.
        • je to den dikuvzdani
      • mi to kazis :D
  • PVP tam je/bude ?
    • Jak psali prede mnou, asi to nema moc smysl "zatim". Ale co na te hre neni spatne je podle me pojeti Hardcore s vytvarenim si buildu. Hardcore se da kupodivu hrat bez toho, aby clovek chciple a nevedel proc a nedalo se to napravit vylepsenim noveho buildu a nebo jak se ma chovat proti danym protivnikum.

Naproti tomu Diablo 3, tam chcipas uz jen z principu i na nejvyssi obtiznost a i kdyz vis proc nic s tim nemuzes udelat. Tady jednodusse vis, ze mas chybu v nejakem stromu skillu a nebo nemas dostatecny equip a oboji muzes ovlivnit.

Smenny obchod tam neni spatny a muzes lecos farmit, sice jsem se sam jeste nedostal za merciless 1 akt, ale uz me chcipla rada postav, ale jedu znovu a porad se dostavam dal :).
    • Veskoslav
      Je, ale je to spíše taková sranda. Protože jsem ještě nikdy nenarazil na někoho, kdo by byl +- stejný level jako já.
    • Areny jsou, ale jen tak for fun.
  • respec a waypointy budou ve forme mikrotransakcí
    • Kinet1c
      hlupak
      • debiil
        • necekana sebereflexe
          • sebe co? *8* používaš slovník a delas tady machry *11*
            • Bavit normalne? Kdyby jsi napsal neco rozumneho. Ale pokud by jsi byl ve hre (beta), tak by jsi vedel, ze respec je tam resen orby, ktere padaji a nebo je muzes vymenovat s ostatnimi nebo dokonce koupit u obchodnika. Kazda postava se muze specializovat podle sebe. Klidne Witch muze byt typek co to kosi obourucni sekerou. Waypoint neni potreba nikde hledat, kdo to jiz prosel te tam muze portnout.
              Hlavni tahak jsou veci na zlepseni vyzualni stranky a pridavani poctu stranek v bedne. Jsou lidi, co jich maji treba 100 a vsechny si zaplatili. Standardne mas 4. Da se s nimi vyjit, pokud nemas vic postav a nesetris si vyrazne equip.

Takze tvuj post byl opravdu na hlavu *7*
            • to byl vtip, no nic ja mizím tady se neda bavit normalne...
            • ty sis to musel hledat ve slovniku? *1*
      • Veskoslav
        Trol. Neřeš.
        • kkt
          p.s. pokud dostanu ban poprosil bych ban i za ty dva predemnou, oni začali uražet prvni
  • Keke
    Vážim si jejich snahy a inovací...ale ten engine mě až lehce vystrašil - připadá mi, že snad i Titan Quest vypadá líp než tohle - a to je hra z roku 2006.

Jasně, hratelnost je moc důležitá věc, ale i Diabla měly na svojí dobu výbornou grafiku..tak ti ňák nevim. *4*
    • Tak nevím. Buďto je to pokus o trolling, nebo si kupte nové dioptrické brýle.
    • Kinet1c
      Mylis sa, grafika sa len ZDA ze nevyzera dobre, nesud, kym neskusis. Hral som asi vsetky lepsie H&S hry a tu je grafika na hodne dobrej urovni. TQ malo peknu grafiku nepopieram, ale toto sa mu vyrovna. Skus neolutujes. Ber na vedomie, SVET po KATASTROFE, Ber na vedomie, TRESTANEC a zas KATASTROFA. Necakaj nadherne brnenia a uzasne krasne zbrane, NIE na zaciatku, neskor sa dopracujes a budu sa ti pacit. Nie je nic krajsie ako Marauder s Obojrucnym Kladivom :D
    • Diablo 2 ve sve dobe melo docela spatnou grafiku a rozliseni 640 x 480 brali vsichni jako vysmech (800 x 600 pridal snad az datadisk). V nekterych ohledech vypadalo hur nez Diablo 1, ale jakmile ho clovek zacal hrat rychle na to zapomnel ;-)
    • nevim na jakom stroji si to skusal ale podla mna je grafika hodne lepsia ako titan quest a diablo 1-3, mozno si nepostrehol ale da sa zoomovat, postavy aj prostredie je velmi detailne vypracovane
  • hral jsem to asi do 35lvl a pak me to prestalo bavit. Ma to sice dark feel prvniho diabla, ale hratelnosti to za nim bohuzel dost zaostava. A ten strom je fakt neprehlednej, koho ma bavit furt zoomovat. Vlastne to neni nic jinyho, nez vykradena Sphere grid z FFX http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100227155641/finalfantasy/images/9/94/Final_Fantasy_10_Sphere_Grid.svg
    • Dobří umělci kopírují, nejlepší umělci kradou. Pablo Picasso
    • Ano, mozna je to z toho vzato, ale oni to celkem zprehlednili, a dali do jednoho velkeho celku. Na zacatku to pusobi neprehledne, pak zjistite, ze je to zajimave a systematicky rozmistene a ma to svuj ucel. Zda si vemete staty nebo jen nejake vylepseni nebo se chcete dostat k nejake specialni passivce. Ten strom je totiz prevazne passivni, mozna proto se tomu rika passive skill tree :)
      To co tomuto vsemu dava dalsi rozmer jsou skill v podobe gem skillu :) a hlavne vylepsovani kvalit skillu a jejich kombinaci. Zakladni gem skill a k tomu support skill, ktery ho nejakym zpusobem obohacuje (napr. mate ohnive sipy, date do equipu s linkem, lesser multiple pojectile a uz strilite a cenu zvyseni many o dalsi dva sipy navic. Nebo mate spell to tem jako support gem a v equipu ho linknete se skeletony a kdyz jsou v blizkosti nepratele tak z dany polozeny totem automaticky kouzli skeletony pobliz nepratel.
    • Pokud je něco funkční, tak proč to neokopírovat?! A mě ten skill tree přijde i docela přehlednej.
    • ty vado to je fakt vono :D
      • skill system z final fantasy + instance system z guild wars + klikani z Diabla = Path of Originality *1*
        • Ovšem... Dá se ještě dnes přijít s něčím novým? *7* Téměř (až na pár indie her) se ke každé hře dá najít nějaká obdobná.
  • Souboje jsou tragické a divné, divně se to hýbe a není to tak fluidní jak v diablu, a ten strom je zmatek nad zmatek, a bez respecu? kde to jsme, zapomeňte nato že budu hodiny a hodiny expit postavy dokola abych je smazal a jel znova kvůli zpackaným buildům, to ne.

PoE je dobrá hra pro geeky co si chtějí plánovat, přemýšlet, počítat a sedět u toho roky. Z toho já vyrostl. Ne děkuji, raději si zahraji Diablo. Já raději lehkou bezmyšlenkovitou klikačku, to D3 splňuje na sto procent. Navíc ho bude vždy hrát miliony hráčů, kdežto u PoE počítám fakt jen těch pár desítek tisíc geeků. Ale každého baví něco jiného, jen Diablo baví většinu.

To je fakt, a teď mě zminusujte :)
    • Ne pravda si minus nezaslouží, já o tom psal právě s pohledu geeka :]
    • nejdou prehazet skilly? to je u me celkem minus, nemam rad hry co hazi hraci zbytecne klacky pod nohy v mistech kde nemusi
      • no jdou, ale musíš farmit orby, a to je rychlejší rozjet novou postavu anež nafarmíš dostatek na pořádnej respec stromu, ale tak je to beta a snad s tím ještě něco udělají, ono je docela předčasné tu hru nějak soudit, když je to jen testovací verze a komplet všechno se může kdykoliv změnit že

ostatně podobný názor mají někteří lidé i o diablu 3 :)
        • me treba v tomhle smeru krasne vyhovoval Titan Quest, ten byl jako Diablo 2, ale v krasne grafice (na rok 2006 az neuveritelne) , s HAVOC fyzikou souboju, napaditymi lokacemi, novymi neprateli, skilly a bez vsech vopruzu z Diabla, jako je identifikace predmetu, kupovani town portalu, sly tam prehazet skilly, hraci se nekolikrat za hru zvetsil batoh takze vse pobral a k tomu jsem mel ze souboju pocit ze jsem neco jako Herkules krizeny s Kratosem, jak nepratele letali na vsechny strany (libi se mi kdyz avatar ve hre pusobi jako hrdina a ne jako babovka), jen skoda ze to bylo tak kratke
    • To je to, co považuji za hlavní přínos hry. Když nepočítám atmosféru a super soundtrack. Hlavní taháky jsou pro mě orby a sestavování si vlastního vybavení, neuvěřitelně velkej strom pasivních skillů spolu s geniálním systémem gemů dává velikou variabilitu při tvorbě postavy. To je ten důvod, proč mě baví do zblbnutí klikat a klikat.
    • "To je fakt, a teď mě zminusujte :)" Za tyhle dodatky na konci si to - zaslouží každej i když by psal něco normálního a bylo to na + :)
      • no jo, ale to je jedno, dulezitejsi je to co jsem chtel sdelit vejs, hodnoceni uz je jen takova minihra :)
  • Veskoslav
    Hlavní by bylo nastavení častějších checpointů a systému vymlácených míst. Když jdu zpátky do města a chvíli tam jsem, jdu do jiné destinace a pak se vrátím, můžu začítr zabíjet znova...
    • sry za caps ale musim. DRZ CTLR+CLICK NA UZEMIE KAM CHCES (napr. ked ides z waypoinut, alebo ked si na mape a vidis vstup do dalsej mapy (dung/oblast)) = nova mapa //// otvori sa ti okno a kliknes len NEW - DONE !!!
    • Je fakt, že waypointy nejsou na každým rohu, ale jsou dostačující, není to tak hrozný.
      • Kinet1c
        to ani nie ale casovy limit je, ked chcem nieco predat, kus a pozabudnem cas vyprsi ja sa vratim a mozem znova mlatit, ano je to o expoch ano je to o mnozstvach veci ktore padaju, ale je to aj o tom aby som sa kus dral do predu a ne stagnoval na jednom mieste len preto ze sa kus rad hrabem v inventary atp. toto by mohli zvysit na tak asi 25 minut, 15 my prijde malo, waypointy su ok, akurat ich hladat my ok neprijde, to nemam rad :), je to predsa len cez net a mne sa obcas stane, ze my to akosi odpoji hru a musim sa prihlasit znova ked to stihnem idem dalej ako by sa nic nedialo ked nie vybijam vsetko znova
  • Dijablo se PoE nehrabe ani po kotníky, PoE má tu správnou atmosferu! Diablo 3 pro mě žádnou atmosferu nemá, a celá ta hra se mi zdá taková komická.
    • Ty ses komickej trolíku..
      • je hezke hned jak nekdo nesouhlasí, nazívat toho druhýho trolíkem, dnešní dětská moda. Já nejsem troll, prostě to tak cítim :-P
  • Pecka hra *3* lepší než nějaký Diablo 3. Jednou za čas si s kámošem na to udělat čas neuškodí. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit