Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkoušel jsem kdysi betu a docela dobré až na ten strom dovedností ten je fakt šílený. Až tady si člověk uvědomí že méně je někdy více.
  • Jedna vec sa mi v PoE nepaci, takze po pociatocnom nadseni, som nehral dobre tri tyzdne. Waypointy - tymi sa vyslovene setrilo, je ich zufalo malo. To zamrzi hlavne preto, ze lokacie su zbytocne obrovske. Ak ma dungeon tri poschodia a jediny waypoint je na zaciatku prveho, tak si treba sakra rozmysliet ci mam tych 40 minut na prejdenie, lebo ak to uprostred vypnem, tak pri novom spusteni pekne odznova. Ono celkovo hra nuti k dlhemu hraniu a opakovaniu. Neexistuje tlacidlo "pause", server vykopava pri necinnosti, dalej tu je reset map a respawn po pomerne kratkom case.
    Inac je to tak ako sa povrava na forach. Tato hra je viac Diablo ako samotne Diablo 3.
  • Veskoslav
    Ale co mi nejvíce vadí na PoE je hardcore mode, protože hardcore moc není. Po smrti se postava převede do normálního módu a můžete s ní vesele jet dál. To by měli změnit. A systém kamery v uzavřených prostorách taky není řešený zrovna optimálně.
  • Jediná věc, která mi vyloženě vadí: po smrti se vždy respwavnují nepřátelé v plné míře, i v oblastech, kde už jste je vykosili. Při neustálém umírání, které občas přijde, je to trochu odrazující. Jinak pěkně sepsáno. Uvídíme, co předvede Grim Dawn.
  • Hra je to dobra, ale akonahle prejdete vsetky tri akty, tak ako ked utne a mozete to rovno vymazat lebo potom uz tam neni co hrat.
    Ak niekoho bavi dokola behat to iste tak prosim, do toho.

Ked v buducnosti doplnia obsah rad sa k tomu vratim.
  • PoE má podle mě lepší grafiku než Diablo 3, ale v porovnání s Diablo 2 je PoE celkem krátký, jen 3 akty a pak několik obtížností, já se dostal na lvl 61 a to už začalo přituhovat. Ono ani na nejlehčí obtížnost s některýma postavama nejde dát sólo 3 akt aspoň jsem jen umíral a instance se stihli resetovat než jsem došel od portu. Možná přibude noví Akt a bude to ještě lepší prozatím si myslím že PoE je lepší než Diablo 3 ale o něco horší než Diablo 2.
  • Po 300 hodinach na D3 mne uz POE nebavi, to by tam muselo byt vic inovaci a zmen.
  • já měl lagy jenom když jsem měl zaplej global chat, když jsem ho vypl tak to bylo zase v pohodě... nebyl jsem sám kdo tohle řešil, ale to už je pár týdnů zpět, tak to možná fixly
  • Aukce *15*
  • Co by ti teda zustalo?
  • LuckyBaal
    tak promin *1*
  • Veskoslav
    Jenom část prvního aktu;)Cca 1/4.
  • Ja osobne jsem PoE dal 2x sanci a pokazdy me to nejakym zpusobem po case omzelo. Kazde ma svoje plus i minus. Ale u D3 jsem stravil podstatne vic casu a celkove me hra bavila vic. Nekomu ale PoE urcite muze sednout vic nez mne.
  • LuckyBaal
    D máš taky bez placená, teda první akt *3*
  • hezky článek, jinak me osobne se diablo 3 docela líbilo a mohla by to být dobrá hra, kdyby predelali drop, príbeh, víc temnou grafiku, nudne povolání a vývoj postavy a odstarnili nebo nerfli šampiony a predelali bosse.
  • Pro me osobne bylo Diablo 3 zklamanim roku, s prohnilou tresnickou jmenem aukce za realne peníze navrch.
  • Ten trapný moment, když zjistíš, že diablo III se vlastně jmenuje Path of Exile
  • Veskoslav
    Není to špatné. Podle mě se PoE, T II a Diablo III doplňují. Stejný žánr, ale každá nabídne něco jiného a každá z nich má své kvality ale i zápory:)
  • InfidelBro
    Hra je to výborná, hlavně díky její hloubce, ale mrzí mě problémy s desynchronizací a posraní SCAMeři!
  • Skoro se vším v článku dá souhlasit, ale chybí tam jeden podstatný detail, že přes všechno dobré je samotné kosení mobů takové nemastné neslané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit