Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • D2 jsem hrál v podstatě nepřetržitě od doby co vyšlo až do chvíle, kdy vyšlo D3. D3 pro mě osobně bylo a stále je jedno obrovské zklamání, ale co má člověk dělat, když ho baví mlátit příšery. Vyzkoušel jsem i TL, ale to byla záležitost na jedno dopoledne. Pak se ale objevil PoE a D3 jsme od toho momentu nepustil. PoE splňuje přesně mé nároky na "Diablovku", svobodný a logický vývoj postav, smysluplná příslušnost předmětů k daným třídám, kde na druhou stranu člověku nic nebrání vybavit kohokoli čímkoli a pořád to může fungovat. Geniálním systémem skillů, se kterým jsem se do teď u žádné hry tohoto žánru nesetkal a který umožňuje naprosto svobodné rozhodování co bude daná postava, bez ohledu na třídu, používat k likvidaci monster. K tomu ještě přispívají tzv. support gemy díky jimž zle jednotlivé skilly dále modifikovat ke své potřebě. A v neposlední řadě je na modelech postav opravdu vidět co mají na sobě a pazourech a dokonce oproti D3 dané předměty i používají v boji! Ale abych to uzavřel, pro mě je aktuálně PoE jednoznačná volba jako krále "Diablovek". BTW: nikomu to nenutím, čistě můj názor.
  • ucho
    ono takhle je to s většinou her, že se do nich člověk nedostane hned (každopádně těch 5 hodin je opravdu celkem dost, 1-2 hodiny jsou rozumnější hodnoty). proto dost lidí v diskuzích hejtuje hry, který si stáhnou z netu, 15 minut zkouší a mažou s prohlášením, že je to blbost... každopádně pokud vím, tak PoE je pořád ještě beta, takže tam bych se závěry počkal, až se to trochu víc doladí...
  • Co je oproti D3 uplne paradne su itemy. Som v 3. akte a v podstate stale som pouzival polovicu itemov bielych (superior), modrych a sem tam nejaky zlty. Ak som sa zameral na evade chance a armor, tak presne viem ake veci ich budu mat. A to som sa nejako extra nehral s transmutation orbmi.
    Toto je v D3 problem - tam su biele veci odpad, modre su dobre na zaciatok hry a leg/set (az na niektore) su dobre "na podpal v kamnech" :) No a samozrejme vychytavky ako palicka so silou, ci mighty weapon s inteligenciou...
    V PoE su mimochodom velmi zabavne itemy na zaciatku hry. Heavy armor vyzera ako kus zeleza zo srotoviska a jeden typ stitov je cisto ako vytrhnute dvere zo skrine :)
  • ucho
    Banamarama: D3 je casual na normální obtížnost a první projití. někdo to přirovnává k tutorialu :) ty vyšší obtížnosti už jsou zajímavější.
  • Tak to predpokladam ze hry typu CoD te musi bavit hodne.
    Protoze je to zabava od zacatku do konce , right ?
    nic ti neberu jen poukazuju na fakt ze kdyz ti neco nesedi maybe dat tomu sanci taky neni na skodu.
    A pisu taky z vlastny zkusenosti, taky me hra nebavila prvnich 5 hodin , ale kamos me pozval do teamu a pak jsem jenom hral a hral a hral a pak uz neprestal a kdyz jsem pochopyl mechanizmy hry jsem usoudil ze bylo blbe hru zatracovat zato ze se rozjizdi pomalicky , zlehka.To vis aby ten tlak na hrace nebyl prilis vysokej , protoze PoE zdruzuje hodne promyslenych mechanik ktere jsou trosku pod povrchem.
    Tak ale ne kazdy ma rad matematiku a tahle hra je hodne o uvazlivem rozhodovani a strategii ,kterou musis mit predem rozmyslenou.
  • Nehejtujem D3 , ano dohral som ho , bohuzial.
    Je to proste hra pre ludi co su "casual" co je na jednu stranu OK ale na druhu pre tych co milovali D2 dost odradzujuce a velmi padle na hlavu.
    Nieco take asi nikto od D3 kto hral roky D2 necakal.Proste to k Diablo hram vzdy patrilo a teraz zoberu aj tu vlastnost ktora nutila hracov skusat nove buildy a preto to bola aj zabava.
    Co sa o D3 rozhodne neda povedat , dohras a potom ulozis na policku (alebo lepsie povedane prestanes hrat kedze sa jedna o digital distribuciu , to len aby si ma nemusel poopravovat).Asi tak ,a pisem to ako dlhorocny hrac D2 , ktore ma dostalo svojou hudbou (ten theme song Tristram-u ma doteraz v hlave) , grafikou a v neposlednej rade skvelym skill tree a moznostou hrania s kamosmi. Tot sa o D3 neda povedat , grafika tak pre deti z WoW, hudba tak akurat neurazi (no ziadne songy co by som si zapamatal) , loot ubohy a hlavne tie nehoraznosti vo vyssich obtiaznostiach , ma to uplne odradilo od celeho. Z pribehu by som iba podotkol skvele CGI videa ale to je asi tak vsetko.
    Aukcie , garbage , gear za real peniaze , really ? Pay to win schema mi nesedi a taktiez nehorazne vysoka cena na hru ktoru dohras a zahodis (60 Euro) .

A vulgarnosti si necham na diskusie tohoto typu pretoze vacsina ludi si tu normalny pristup aj tak nezasluzi.
  • pokud me nechytne 1-2. hodina hry, pak je realna sance, ze mne nebude bavit ani zbytek -> nema cenu si nalhavat jak super je to hra jen kvuli hypu / nazoru ostatnich. Pokud hra nabira obratky az od lvl 25 tak je to spatne, zabavna by mela byt uz od zacatku.
  • ucho
    samozřejmě že všech 12 miliónů lidí D3 nehraje (a asi nikdy nehrálo), tak to není u žádné hry. je klidně možné, že několik set tisíc tu hru ještě ani nezaplo, ale prostě si ji koupili :)
    v nedávném článku se zde psalo, že D3 hraje denně milión lidí a za měsíc jsou to 3 milióny pravidelných hráčů, což je rozhodně stále hezké číslo. samozřejmě je hezké i těch 53k pro PoE...

vulgarity si nech pro své blízké okolí, na internetu to z tebe většího drsňáka neudělá. jen jsem tě upozornil, že píšeš nesmysly. nehaním PoE ani D3, jsou to prostě dvě hry, každý má právo volby, někdo může hrát obě, někdo jen jednu, někdo žádnou. schválně, kolik hodin jsi nahrál na D3, když ho tady hejtuješ? dohrál jsi ho alespoň? pokud si mohu tipnout, tak ne...
  • Ono hodnotit hru po 2h hrani je taky smesny.
    PoE je na zacatku mozna odrazujici , prvni etapa se proste musi prokousnout.
    Je to jako orisek , nejprv se rozmlati kura a pak najdes orisek.
    PoE nabere obratky az nejak od lvl 25+ , kde uz kupujes lepsi gear , linkujes skyll gemy s support gemy atd...
    Taky doporucuju hru s partou , nebo treba vyzkouset jine charaktery , jestli ti to nesedlo.
    Ale rozhodne bych nedoporucoval hru zahazovat. *1*
  • Pro mě je teda PoE zatím zklamání, něco tomu prostě chybí. Nemá to takovou tu jiskru, kterou jsem našel třeba v Torchlightu. Už po asi dvou hodinách mě boj přestal úplně bavit, parkrát jsem se k tomu zkoušel vrátit, ale be šance. Diablo bylo možná pro mnoho lidí zklamání, Torchlight svou stylizací asi taky nesedne každému, ale obě tyto hry mají svou "duši". Tu jsem u PoE hledal marně.
  • Dalsi d*bilny automatove detatko...
    Paneboze co teda za zmeny Blizz zavedl jen abych byl v obraze ?
    Aukce ?
    Nebo jses tak moc retard*vanej ze nevys ze to bylo vsechno ukradnute z jinych her , a to automatove klikani na skilly bych vubec nenazval nejakou evoluci.
  • Tak PoE hra dost vela ludi ale minimalne polovica z D3 aspon hru skusila.
    Co je skor otazkou je ci D3 este hra tych 12 mil hracov?
    Je dobre ked D3 hra 200k hracov atm...
    A svoj cuch si strc niekam do p*dele aby si sa citil este lepsie... *13*
  • Presne pre takychto tupcov je D3 robene...KMto ma aspon trosku zmysel pre inteligenciu hra hry ktore su sofistikovanejsie nez nejake stupdne klikanie na "automat skillove" .
    Sa stavim ze ani nevies ako sa mozu v PoE skilly kombinovat, vylepsovat a vytvarat rozne moznosti s kombinaciou s pasivnymi skillmi. Je dobre ze ludia ako ty PoE nehraju... *5*
  • ucho
    PoE hraje šest miliónů lidí? tak ti nevím, ale čuchám tady trola :)

edit: tak jestli jsem se díval správně, v lednu byl rekord 53 tisíc hráčů...
  • Zajímavé, jak se dá vložit do jedné věty "som sice sklamaný" a "par stoviek hodin padlo".
  • Comment roka , musim sa trosku pozbierta po tomto....lol
    Kto vlastne vytvoril D1 & D2 pracuje teraz na Torchlight serii.
    D3 nebolo robene tymi istymi ludmi co D2 a je to vidno, dobre to po*rali hosi z Blizzu.
    Preto to uz nikto skoro ani nehra.Ano hra zarobila , predalo sa jej 12 mil kusov no a co teraz ?
    Kde su ty hraci ? Minimalne 1/2 z hracov hra PoE ! Preco je to asi tak ?
    Otazka je preco ludia ako Kripparian hraju PoE , ludia co su posadnuty ARPG a ktory stravily niekolko rokov hranim D1 & D2 . Asi si z inej dimenzie ked mas taketo mylne bludy v hlave...
    Alebo len simply trollujes *11*
  • Ale onot si asi pointu celeho nepochopil.
    Je tam END GAME ktory je zatial najlepsi zo vstkych ENG GAME-ov v ARPG hrach !
    A Diablo je o com ? Ked skoncis normal ides na vyssiu obtiaznost to iste.
    Cela pointa v ARPG hrach je o levelovani a postaveni ultimatneho buildu s ktorym si spokojny...
    Predsa kazda ARPG hra je o tom istom.
  • no d3 je oproti tomuhle porad o nekolik lvlu vyse. S odstupem casu je videt, ze zmeny ktere blizz zavedl jsou dalsi evoluci zanru a konkurence opet pokulhava v zadu
  • Jenže když ztratíš postavu vs. budeš mít možnost s ní hrát dál, tak ztratí HC mod jeden z hlavních efektů *3*
  • DeDy
    A jaký pohled hra využívá?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit