Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dijablo se PoE nehrabe ani po kotníky, PoE má tu správnou atmosferu! Diablo 3 pro mě žádnou atmosferu nemá, a celá ta hra se mi zdá taková komická.
  • Jestli za svuj vrchol povazujes znalosti v PoE, tak to ti velmi gratuluji a preju do zivota vsechno nejlepsi a hlavne hodne toho tveho "smyslu pro inteligenci".
    I presto, ze se hru snazi branit lidi jako ty, tak je to stale dobra hra.
  • Pecka hra *3* lepší než nějaký Diablo 3. Jednou za čas si s kámošem na to udělat čas neuškodí. *4*
  • No PoE jde alespoň ve FullHD... jak jsi to vlastně s tou grafikou myslel? *2*
  • V tomhle máš pravdu. Čas do respawnu opuštěné lokace je snad 8-15 minut, což je docela málo, a pokud se cestou zpět nechcete probíjet znova, musíte každou chvíli zpátky na předchozí poschodí. Toto je opravdu asi jediná věc, která mi trošku vadí.
  • Kdyby PoE bylo tak inteligentní, jak se nám snažíš namluvit, tak to buď není ARPG, nebo je to špatné ARPG.
  • Spíš, až ty zapomeneš na PoE, tak budeš hrát diablo dál :) Nemluvil bych o ostatních...
  • Vazeni, PoE je bezpochyby dobra hra, ale kral je jen jeden. V dobe, kdy budou PoE, TL a dalsi zapomenuti, bude se dal hrat Diablo. I tahle cela diskuze je z poloviny o diablu ;)
  • Kein
    Byť "diablovky" neřadím mezi moje top oblíbené hry/žánr, zkusím to. Drakensang online mě taky celkem bavilo.
  • Kein
    Ovšem nutně se to vylučovat nemusí. *3*
  • Shania
    No ale vzdyt ji ztratis, nemuzes s ni dal hrat na HC, tak je defakto pro tebe mrtva.
    Prece jako HC hrac s ni nebudes hrat na normal.
    Navic to umozni vice hracum HC mod zkusit, kdyz pak budou moci pokracovat na normal.

Je to uplne stejny jako zmena skillu v D3, ta mala minorita hracu, co chtela vynutit pro vsechny to, aby nefungoval respec, misto aby si oni sami urcili pro sebe pravidla a nechali ostatni hrace napokoji.
  • To jsou vsechno casual hry (az na OpenTTD , to mne bavi taky ).
    S tim CoD-em davam najevo ze stupidity a hry jeho formatu jsou dneska bezne a je to hodne smutny.Ja nevym ale mne ani ten novy Crysis nejak nechytnul , je to proste casual blbovina.Jo grafiku to ma hezkou ale proto hry primarne nekupujeme , ze jo. WoT radsi nespomynat , ta hra je des a stale jsou tma bugy z betay ktere asi nikdy nebudou opraveny.
    Ja si jenom myslim ze vetsina dnesnych "casual" hracu (jako ty) nevy pochopit hry ktere maji toho vice pod povrchem.A vsechno se to pekne rozjede po urcitem casu.Protoze autori nemeli v planu to vsechno placnout pred hrace hned ze zacatku (tam neni zadny tutorial) , jako v tych CoD hrach. Kde te cela hra vodi za rucicku . PoE je hodne otevrena hra z pohledu buildu , skillu , kraftovani , tradeovani a pod. Kazdy si najede neco pro sebe a kazdy si muze vytvorit jedinecny build s jedinecnou kombinaci skillu a supportu. Tohle se dneska nenosi a tak to mnoho hracu dorazuje . Ne vsechny hre ktere byly a jsou dobry musi hned od zacatku bavit (a bylo jich nekolik ktere byly proste tezzsi na pochopeni , treba Civilizace).
  • Přesně tak, všechno je to neustále to samé, možná se T,D3 a PoE doplňují, ale něco mi tam chybí. Jak psal Nightborne, když někoho praštím velkou sekerou mělo by to tak i vypadat, Grim dawn to samé, stačilo video, ta nepřirozenost pohybu, švihání mečíkem které vypadá furt jak přes kopírák a enemies prasknou jako nějaký hnis který se rozletí po okolí.
  • SnakePlisken
    Ty si za to vyplivnul 60 eček? Cože? Nevím, jestli mi tě má být líto nebo se smát. Hra se dala pořídit za nižší cenu.
  • Da se to stihnout i za ty 2h , GGG delaji 2h solo HC race ligy.
    A taky tam lidi dosahujou lvl 28+ ( v solo run).
    V parte to jde rychleji .Hlavny je aby se tam clovek dopracoval a pak se hra krasne rozjede.
    2h hrani pro normalniho hrace je nejak dosahnuti Act2 a tym to konci (to je muj pomalej HC race run) , naky lvl 20 (max).
  • No ja ti to neberu ale takovy T2 tady spominas , ten jsem dohral a uz nikdy vice nehral.
    Proste to je takova omalovanka (fajn na jedno odpoledne) , sice core je dobry ale neco tomu taky chyby. Mozna ta grafika by mohla byt hezci , dost me odradily ty modely atd...
    A nikto ti nerika ze to hrej v kuse 2h. Muzes treba kazdy den , nebo kdyz mas cas , hrat treba 30 minut , jen tak pobihat levelovat , udelat nejakej quest. Jde to . Ja taky pred tym nesedim cely dny. Ale faktem je ze o mechanikach v prvnich 2h se vubec nedozvis , tam jeste nemas ani poradnej support gem , sotva mas nejaky linkovany sloty v itemech atd... V parte jde levelovani rychleji taky. Takze jestli mas nekolik kamosu za 2h se toho da stihnout hodne (v 6ti nebo 8).
  • Zivot je dost dlouhej na to, abychom si zahrali vsechny 3 kousky :)
  • Ano, CoD singl me bavi. Stejne tak me bavi OpenTTD, RCT, Tropico 1, Space Colony, NFS, U2, Crysis WoT, WoW a nevim co jeste. Nechapu, co s tim ma CoD co do cineni. Jen si myslim, ze prvnich par hodin, v mem pripade staci i 1-2 abych zjistil, jestli me hra bude bavit nebo ne.
  • Hral som D3 na vyssej obtiaznosti a bola to viac frustracia nez zabava(aspon v tych neskorsich fazach).V niektorych pripadoch bolo jedno aky mas gear , mob ta dal dole jednou ranou aj tak. Co povazujem za uplnu hlupost.
    Nech mi odobere pol zivota alebo nech mi da mob krit a ma kilne ale nie ze tam pridem a neda ani krit a uz som dead. Ranged attack ma neberu takze ked dam melee chcem mlatit jak blazon a nie umierat kazdu chvilu.To ja nenazyvam zabava.Jednoznacne pre solo to bol totalny chaos.S kamosmi to ujde ale ty uz tiez D3 nehraju takze teraz mi moc moznosti neostava.
    V PoE sa mi stane ze ma kilnu, dokonca viem preco.Slaby gear, moja hlupost (nevnimavost) , slaby resist , malo zivota , weak skill kombinacia....atd
    V D3 mozem mat uber set aj tak ta kilnu.Kde je zmysel celeho potom ? Naco robit ultimate build ked je to vlastne uplne jedno ? A o to v ARPG hrach ide , urobit ultimate build. A End Game v D3 is non existent ! Co je dalsia negativna vec. Ta blba "omalovankova mapa" ma vobec nenadchla , stary dobry "Cow Map" z D2 bola ovela vacsia sranda , v D3 je to skor trapne.
    Neviem ale ako D2 hracovi vnimam PoE ako take D3 , ako by som si to predstavoval , sice ten skill tree je "crazy" ale ked pochopis mechanizmy tak sa to da. A sranda je ze mam uz 4 build a stale nie som spokojny , tak hladam dalej a skusam veci ktore by ma vobec nenapadli (za normalnych okolnosti) co v D3 sa tiez neda povedat.
  • Směšný? Neřekl bych. Někteří lidé prostě nemají tolik času, aby mohli každou hru zkoušet pět hodin a říkat si při tom: "Však ono měto chytne". Třeba takové Diablo mě chytlo hned, stejně jako Torchlight 2, který si mě dostal už v betě. Takže pokud můžu srovnávat s těmito dvěma hrami, tak jsou minimálně chytlavější. A to bych řekl je celkem důležitá vlastnost, zvlášť u ARPG.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší