Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to april,stejne jako informace o novem datadisku wow
  • Blizzard ohlasil prvni datadisk pro Diablo 3, vypada to na urodny klikaci rok
  • Veskoslav
    Je, ale je to spíše taková sranda. Protože jsem ještě nikdy nenarazil na někoho, kdo by byl +- stejný level jako já.
  • Kinet1c
    presne, hrat v kuse 5h, to som hral niekedy ked som este mal cas, asi tak pred 10 rokmi, dnes si cas delim ako len viem a som rad ked nejaku tu hodinu na to mozem minut, ale ta hodina stoji za to, takze vyhovorka, ze nemam 5h aby sa mi hra zapacila, je prinajmensom prehnana. Osobne hre vzdy dam urcity cas aby ma presvedcila a ked nie a nie tak nic sa neda robit. T2 byl tento problem, hral som hral som, ale nijak to neslo, kedze ja som uz taky co si kupim to si zjem, tak som ju dohral, skusal som zacat znova, ale ta hra jednoducho nie je ono, neviem mozno povolaniami mozno tou grafikou to je alebo som to asi ja, ale T2 nie je ono, ked som sa skusil vratit k D2 tiez to neslo uz, aj ked som bol velky fanusik ako to vyslo a cele roky aj potom. D3 som presiel z monkom, barbarom, magom a rogueom, ci scout ci kto to je, uz si nespominam a to vsetko az do nejakej 52-53 urovni, bavilo ma to a potom zrazu boom a uz som na to viac nepozrel. PoE nie je naj vo vsetko nie je genialna v kazdom ohlade, je ina je dobra je fajn a je tu pre kazdeho uz teraz kto chce skusit, trebars aj ked ma malo casu, za 30min ci hodinku sa da prejst jednu dve mapky a tym padom pokrocit v hre a aj v leveloch a poviem to takto po prejdeni prvej obtiaznosti ked sa hra nezapaci, uz sa pacit nebude ani neskor, podla mna
  • Areny jsou, ale jen tak for fun.
  • Kinet1c
    spatne to neni, pretoze na 25 si celkom rychlo, spatne by bolo keby zabava zacala na nejakom 80 lvl
  • Kinet1c
    jasne pouzijes co najdes, to sa my paci tiez, neskor sa to meni, je to dobre no
  • PVP tam je/bude ?
  • Kinet1c
    to ani nie ale casovy limit je, ked chcem nieco predat, kus a pozabudnem cas vyprsi ja sa vratim a mozem znova mlatit, ano je to o expoch ano je to o mnozstvach veci ktore padaju, ale je to aj o tom aby som sa kus dral do predu a ne stagnoval na jednom mieste len preto ze sa kus rad hrabem v inventary atp. toto by mohli zvysit na tak asi 25 minut, 15 my prijde malo, waypointy su ok, akurat ich hladat my ok neprijde, to nemam rad :), je to predsa len cez net a mne sa obcas stane, ze my to akosi odpoji hru a musim sa prihlasit znova ked to stihnem idem dalej ako by sa nic nedialo ked nie vybijam vsetko znova
  • Kinet1c
    Mylis sa, grafika sa len ZDA ze nevyzera dobre, nesud, kym neskusis. Hral som asi vsetky lepsie H&S hry a tu je grafika na hodne dobrej urovni. TQ malo peknu grafiku nepopieram, ale toto sa mu vyrovna. Skus neolutujes. Ber na vedomie, SVET po KATASTROFE, Ber na vedomie, TRESTANEC a zas KATASTROFA. Necakaj nadherne brnenia a uzasne krasne zbrane, NIE na zaciatku, neskor sa dopracujes a budu sa ti pacit. Nie je nic krajsie ako Marauder s Obojrucnym Kladivom :D
  • Diablo 2 ve sve dobe melo docela spatnou grafiku a rozliseni 640 x 480 brali vsichni jako vysmech (800 x 600 pridal snad az datadisk). V nekterych ohledech vypadalo hur nez Diablo 1, ale jakmile ho clovek zacal hrat rychle na to zapomnel ;-)
  • nevim na jakom stroji si to skusal ale podla mna je grafika hodne lepsia ako titan quest a diablo 1-3, mozno si nepostrehol ale da sa zoomovat, postavy aj prostredie je velmi detailne vypracovane
  • tedy, reseni predmetu, nikoliv reseni problemu >.<
  • Ano, to reseni problemu a ta hromada crapu, co neustale pada, je kardinalni problem v D3, to ovsem nevime jenom my, vedi to dobre i vyvojari, proto itemization changes... kterych se uprimne nemuzu dockat =).
  • Veskoslav
    Trol. Neřeš.
  • Kinet1c
    hlupak
  • izometricky pohled je presne to, co vidis v tehle. Plocha je tvorena trojrozmernyma objektama, pricemz se zachovavaji jejich rozmery, aneb bedna na okraji obrazovky bude mit stejne rozmery jako kdyz budes stat primo u ni.
  • respec a waypointy budou ve forme mikrotransakcí
  • Keke
    Vážim si jejich snahy a inovací...ale ten engine mě až lehce vystrašil - připadá mi, že snad i Titan Quest vypadá líp než tohle - a to je hra z roku 2006.

Jasně, hratelnost je moc důležitá věc, ale i Diabla měly na svojí dobu výbornou grafiku..tak ti ňák nevim. *4*
  • Ty ses komickej trolíku..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší