Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyzkoušeno, smazáno. Trocha omáčky okolo naprosto triviální klikačky. Nulový příběh, nulová dlouhodobá hratelnost. Tohle si zaslouží tolik povyku? Kdyby to byla skutečně novinka, dobrá, ale kdysi dávno tu bylo už Diablo 1 i 2, takže sorry, to fakt někoho baví klikat myší pořád dokola jen v lehce změněném prostředí? :)
  • Xcomik
    No to prostě může napsat jenom hlupák co nemá naprosto žádnou představu o F2P systému. čili jdi si pro mě za mě hrát co chceš já jsem zase na druhou stranu rád že individua tvého ražení ve hře potkávám jen v menším měřítku :-)
  • Sry, ten clanek je uz moc dlouhej a nebudu ho cist, ale ve zkratce ano hrali jsme to v parte, a prestali prave kvuli zpusobu zpracovani a Pay to win systemu. The End *5*

Btw proti samotnemu Drakesang nic nemam, me se ta hra libila, jeste nez ji udelali jako onlinovku.
  • Ano, mozna je to z toho vzato, ale oni to celkem zprehlednili, a dali do jednoho velkeho celku. Na zacatku to pusobi neprehledne, pak zjistite, ze je to zajimave a systematicky rozmistene a ma to svuj ucel. Zda si vemete staty nebo jen nejake vylepseni nebo se chcete dostat k nejake specialni passivce. Ten strom je totiz prevazne passivni, mozna proto se tomu rika passive skill tree :)
    To co tomuto vsemu dava dalsi rozmer jsou skill v podobe gem skillu :) a hlavne vylepsovani kvalit skillu a jejich kombinaci. Zakladni gem skill a k tomu support skill, ktery ho nejakym zpusobem obohacuje (napr. mate ohnive sipy, date do equipu s linkem, lesser multiple pojectile a uz strilite a cenu zvyseni many o dalsi dva sipy navic. Nebo mate spell to tem jako support gem a v equipu ho linknete se skeletony a kdyz jsou v blizkosti nepratele tak z dany polozeny totem automaticky kouzli skeletony pobliz nepratel.
  • Xcomik
    Další co kritizuje a hru ani nezapnul :-) Čoveče hrál si vůbec tu hru? Dle tvé reakce soudím možná přinejlepším pár lvl a ende :-) V prodejně samozřejmě najdeš i itemy které lze zakoupit za temnou měnu (která ti ale padá z mobu/bossu a questu) ale to jsou itemy průměrné rozhodně né nadprůměrné nebo unikátní svími vlastnostmi :-)

Čili co je na té hře P2W? Ano platící hráč si může třeba do začátku nakoupit kameny rozšířit inventář (kameny pak může používat na své itemy a přidávat jim na síle) jenže ty kameny se normálně dají farmit a stejně tak se normálně dá nafarmit i dotyčná měna za kterou si klidně ty kameny můžeš koupit je to defakto systém skoku (nečekáš a máš to ihned) ale to proboha není P2W! Zahraj si NFS World to je typické P2W protože tam máš placené vozy a vozy za herní měnu (placené vozy nikdy nekoupíš pokud si do hry nenabiješ boosty za realnou měnu).

A pochopitelně ty placené vozy jsou lepší jak vozy za IGC. Jenže ve světě DSO máš vše přístupné (žádná omezení ani restrikce) hra jako samotná ti dá dva pohledy možnosti hraní samotné hry to je buď se chceš rychle vyexpit na full level tak investuješ peníze nebo to pojedeš jako 95% hráčů ve hře a když už dobyješ peníze tak maximálně na to aby sis rozšířil inventář koupil nějaký ten šutr (když se ti nechce chodit farmit/ nebo na to nemáš čas) a jako poslední že si dokoupíš serepetičky se kterými si zkrášlíš postavu. Nicméně si všechny mnou jmenované věci koupit můžeš ikdyž do toho nevrazíš ani floka (zatím co třeba Lol to tak nemá placený skiny jsou prostě placený) jenže u Drakensangu omezení není žádné lze si tedy pořídit to samé co platící zákazník kapiš? Mě tenhle systém vyhovuje více než systém typu League of Legends!

PS: Nejlepší výbava se v DSO dá jedině nafarmit neexistuje šance že by sis ji koupil. Tedy musíš hrát eventy, Boss fighty, Mezisvěty atd. z toho si buď dropneš unikát nebo vyděláš tzv Drakeny (které se vůbec nedají koupit za žádnou měnu jsou součástí čistě eventů) a podle toho si pak stavíš postavu takže opět toto není P2W style. Nejdříve zahrát aspoň do 30lvl a pak kritizovat
  • Myslis ty vyssi obtiznosti, kdy jdes na inferno s barbarem, tam ty modry elitky maji haste, jsou propojene ohnivym retezem, mlati life stealem, (nebo velkej regen), nechavaji za sebou ohnivou stopu a i kdyz se vemes neco na ohnive rezisty tak te pomalu instakillnou? :D Jo to je opravdu zabava.

Jinak 12 milionu to koupilo, protoze to byl neskutecnej HYPE a to i diky tomu takzvanemu uzasnemu demu. Sam se priznam, nechtelo se me do toho, protoze jsem cekal ze to bude Hype a nezdalo se me to. Ale diky demu jsem se rozhodl, jelikoz po leorica to bylo zajimave :). Na normal az nudne z hlediska obtiznosti a zajimave z hlediska nove veci, ale od nightmare vejs clovek cekal neco zajimaveho a noveho, ale vsechno je to tam uz zamereno na equip a ciste jen equip nic zajimaveho tam jiz neni (ani skilly - skill tree), mizerny obchod, ktery je v PoE zajimave resen.

D3 pro me neni krok dopredu, ale krok zpet nebo jeste jinak krok uplne spatnym smerem. *9*

PS: 12M koupilo, a tusim hraje jednou za mesic 1M udajne a pak je tam 200-500 tis. co to hraje tydne. A to vcetne lidi, jako jsem byl ja, kdy jsem se obcas logl, a koukal, zda se neco nezmenilo, po par minutach zpravidla do 5 minut, jsem zjistil ze je to porad stejne hnusne a odlogl jsem :)
  • Muze to tak pusobit, ale je to jen pocit. Tato hra je o staveni si buildu a s tim buildem prezivat. Strom jako takovy je dulezity hlavne z hlediska hardcore postavy, ktera nesmi chcipnout. Snazite se udelat si takovy build, ktery neco vydrzi zabije.
    Ano poprve jsem byl zmateny a zkousel jsem podle toho, co se mi zdalo, ze mi zvysi dmg. Postupne jsem chcipal a zjistoval, ze tamtudy cesta nevede, a pridaval jsem si resisty, HP. Najednou zjistuji, ze me chybi mana.. a upravuje se dal. Dale samozrejme jsou zajimave vytvoreny skilly (pres gemy) a vylepsovani itemu a jejich kvality.

Tedy strom muze pousobit premrstene a neprehledne, ale vemte v potaz to, ze muzete mit kouzilciho maraudera, witch, ktera strili z luku atd. A vy tom stromu musite vytvorit takove cesty, aby dana postava mela ty spravne vlastnosti a dostat se k co nejvice potrebnym unikatnim passivkam.

Co se tyce zpravani, tak vybuchy monster a jelikoz prevazne hraju za rangera tak narazy sipu jsou znat a rekl bych, ze je to hodne po vzoru Diabla 2. Nemuzu si na zpacovani stezovat, ano i tady na vysoke obtiznosti musis sekat do monstra vice, ale neni to jako to citimu D3 za barbara, ze do moba mlatim palici delat to ten efekt a pocit ze ho poradne prastis, ale i kdyz bileho moba sotva skrabnes tak mam spis opacny pocit nez ty, ze me to znechucuje.. *5*
  • Az na to ze ten prvni akt te hezky navnadi protoze to vypada hezky, ale pak zjistis ze uz je to dost o nicem, vcetne te pasaze pouste a nasledne uplne podelanej crafting a ziskavani itemu a samozrejme samotnej obchod a to nekoukam na to jakym zpusobem jsou vytvoreny skilly.

Takze ano jako reklamni akci udelali prvni akt po Leorica hezky, diky ktere jsem se bohuzel chytil do one pasti.
  • Je to proste dano zanrem :). A dale zalezi na dalsim obsahu. Btw hra je znacne vylepsena pokud jsi v Hardcore modu a boji se o zivot. A ano i pak je to jen o masovem zabijeni nepratel :)
  • Tot otazka, zda je chces hrat porad a nebo ti staci je jednou projit (tedy zahrat si je vsechny jednou), tehdy ztratis toho zivota mnohem mene, nez kdyz onu hru hrajes porad dokola a zkousis vice postav a vice buildu *1*
  • Heh, to jsem ani netusil, ze je rozdil mezi win verzema u teto hry. Kazdopadne ja pouzivam 64, a je fakt ze nemam problem, trochu si rikam, ze v dnesni dobe na druhou stranu uz snad vetsina lidi ma 64ky uz kvuli 4Gb pameti o.O
  • Nevim jak mezi prechody, to se mi nestalo, ale vim ze v teto Bete se PoE stale potyka s problemy se synchronizaci (position lagy) hlavne v dungeonech, kde jsou kouzlici kostlivci treba. Nekolik smrti je zpusobeno prave tim, jednou to treba opravi, ale kdo vi.

Ale i presto, to ma sve kouzlo. *5*
  • Jak psali prede mnou, asi to nema moc smysl "zatim". Ale co na te hre neni spatne je podle me pojeti Hardcore s vytvarenim si buildu. Hardcore se da kupodivu hrat bez toho, aby clovek chciple a nevedel proc a nedalo se to napravit vylepsenim noveho buildu a nebo jak se ma chovat proti danym protivnikum.

Naproti tomu Diablo 3, tam chcipas uz jen z principu i na nejvyssi obtiznost a i kdyz vis proc nic s tim nemuzes udelat. Tady jednodusse vis, ze mas chybu v nejakem stromu skillu a nebo nemas dostatecny equip a oboji muzes ovlivnit.

Smenny obchod tam neni spatny a muzes lecos farmit, sice jsem se sam jeste nedostal za merciless 1 akt, ale uz me chcipla rada postav, ale jedu znovu a porad se dostavam dal :).
  • Pay to WIN znamena, ze prave preskocis vsechny lidi, co by se na tom nadreli a koupis si nejlepsi veci. Pokud neni hra Pay to WIN, pak se jedna prevazne o kosmeticke prvky nebo prvky, ktery ti vylepsi interface nebo ulozne prostory atd. Ale ne equip, postavu atd.

A je uplne jedno zda Pay To WIN je o prvky, ke kterym se neplatici dostane nebo nedostane. Zpravidla se totiz k tem nejlepsi prvku dostava dost tezce, a ty si to velice snadno koupis a uz o peknou radu predcis vetsinu.. takze PAY TO WIN game...

Navic je rozdil mezi F2P modelem, ktery lze hrat bez penez do konce a temer neomezene podobe a F2P, kde aby to melo vubec cenu hrat si musis poridit zakladni veci, ktere jsou mnohdy drazsi nez bezne drive poriditelne hry (za 700-1000).
  • Bavit normalne? Kdyby jsi napsal neco rozumneho. Ale pokud by jsi byl ve hre (beta), tak by jsi vedel, ze respec je tam resen orby, ktere padaji a nebo je muzes vymenovat s ostatnimi nebo dokonce koupit u obchodnika. Kazda postava se muze specializovat podle sebe. Klidne Witch muze byt typek co to kosi obourucni sekerou. Waypoint neni potreba nikde hledat, kdo to jiz prosel te tam muze portnout.
    Hlavni tahak jsou veci na zlepseni vyzualni stranky a pridavani poctu stranek v bedne. Jsou lidi, co jich maji treba 100 a vsechny si zaplatili. Standardne mas 4. Da se s nimi vyjit, pokud nemas vic postav a nesetris si vyrazne equip.

Takze tvuj post byl opravdu na hlavu *7*
  • Xcomik
    Ano a pablb který to pořádně ani nehrál píše moudra :-) Prvně cokoliv ve hře lze získat aniž bys do hry narval peníze (což mi teda tak trošku nepříjde P2W). Druhá věc je zcela běžné že platící hráči si pořídí (rozšíření inventáře nebo třeba kameny) podstatně dříve než ti neplatící protože si je prostě koupí. Nicméně P2W vypadá rozhodně jinak (mrkni třeba na NFS World, BF PfF, Heroes aspol. P2W vypadá naprosto jinak je rozdělený na mechanismus kdy je placený kontent a neplacený kontent a nelze jako neplatící hráč se dostat k tomu placenému obsahu to je typycké P2W tak než zase plácneš nějakou pablbinu napočítej aspoň do desíti a třikrát si to rozmysli :-)
  • Pokud je něco funkční, tak proč to neokopírovat?! A mě ten skill tree přijde i docela přehlednej.
  • pokud máš jen 32bit win tak si tu hru ani nezahraješ......na 32bitu to má tolik chyb že je to až neuvěřitelné!
  • A stejně až konečně vydají Grim Dawn, tak se nějaký Diablo a troufám si říct, že i PoE (a to mě baví a hraju ho ) budou moct zahrabat. I když zatím můžeme jen doufat. *3*
  • To mi děláte naschvál ne?...akorát jsem se od toho po tejdnu chtěl odlepit a vy vydáte článek:). Pro mě nejlepší Diablovka s Diablem 1,2, Titan Questem a Champions of Norath/Return to Arms(PS2). Líbí se mi ta temná atmosféra, systém gemu, passive tree... prostě mi to příjde zatím ve všem jako dost ortodoxně vyřešená hra. Zkusil jsem si zatím rangera, templare, barbara a shadowa a za kazdyho se hraje uplne jinak a při tom je to zábavný. Za mě rozhodně doporučení. A máš to ZADARMO:).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit