Přejít na výpis diskuzí
Path of Exile je výborná alternativa k Diablo a Torchlight
31.3.2013 | Karel Drda
206 příspěvků
-
Tak nevím. Buďto je to pokus o trolling, nebo si kupte nové dioptrické brýle.
-
je hezke hned jak nekdo nesouhlasí, nazívat toho druhýho trolíkem, dnešní dětská moda. Já nejsem troll, prostě to tak cítim :-P
-
Je to prostě o železe. Já jsem za celý měsíc neměl se hrou jediný problém. Naopak to, co jsem zažil se startem Diabla 3, jsem nezažil nikdy a doufám, že už nikdy nezažiju.Takový celosvětový MEGAfail nikdo nečekal. To nepočítám o kolik HC postav jsem přišel při neustálém padání a lagům.Blizzard se z chyb doufám poučil.
-
Me tady z tech akcnich RPG nejvic bavi Dungeon Hunter: Aliance na PS Vite a na PS3 to take neni spatne. Na androidu jsem to nemel silu dohrat, tam stoji za houby. Je to mensi hra, jen tri herni charaktery, casti levelu jsou obcas recyklovane, ale samotna hratelnost je dobra a daji se u toho v pohode stravit desitky hodin zabavy.
-
No srovnávat DSO a Path of Exile to snad je vtip ne ? DSO je naprosto uboha hra ciste zalozena na buy to win..zaplat si a vyhrej.
-
Skoda ze si nepochopil mechanismy ceskeho jazyka,jinak s tebou souhlasim
-
PoE jsem hrál cca 4 hodinky a nemohl jsem se do té hry zaboha nějak vtěsnat. Bude to pravděpodobně asi tím že mi tenhle žánr asi tolik neříká na druhou stranu (i přes fakt že jsem nehrál diablo 2) jsem byl kamarádem vtlačen do Drakensang Online a na něm už jedu Q4 navíc vše buď legend nebo Unikát. Čili paradox je takový že jsem jako první začal hrát DSO a přes něj jsem pak zkoušel Diablo 3 (to mě vůbec nechytlo) následedně PoE a ani to mě nijak výrazně neoslovilo (přitom F2P systém má opravdu výborný).
Ale takový Drakensang od německého bitComposer studia je něco co mě vyloženě dostalo (když pominu příběh který jsem teda fakt nějak nehrotil) mi DSO prostě vyhovuje v řadě faktů jednak vešekeré nej itemy se dají získat pracným hraním a platí pravidlo že se to koupit v obchodě za měnu nedá (nedá se to ani vykraftit čili unikáty jsou prostě unikáty).
Další věcí je samotný End Content který DSO má prostě solidní krom Mezisvětů jsou tu hony na Bosse následně jednou za měsíc vypouští vždy btC nějaký zajímavý Event. Zrovna te´d tam běží event ze Sargonem a končí PVP Event. Systém itemů a jeho doplňování o různé typy kamenů které se dají všechny farmit a v klidu si tak můžete měsíce svoji postavu vylepšovat farmením je něco co se mi prostě hezky líbí.
Na druhou stranu nelze ani DSO vyloženě nějak extra vychvalovat většina End Contentu jsou staré známe Dungy které mají akorát nastavenou HC obtížnost. Rovněž je ve hře malý počet výběru postav (jen tři) dále slabší strom talentů (slabý výběr). Střední strom talentů je postaven na bázi denních výzev které jsou zbytečně zdlouhavé a hloupě navržené. Nicméně i přes tyto nedostatky to je prostě pro mě hra která mě ve výsledku baví a hraji ji už více jak rok a stále tam je tuna věcí co dělat (což když vemu v potaz že jsem na finální level došel někdy minulí rok v březnu se jeden až může podivit že ta hra mi má ještě co nabídnout) jenže tohle je dáno hlavně tím že vývojáři do hry cpou furt nějaký obsah (ikdyž teď se dlouhé 4 měsíce zabívaly hlavně PVP režimem který není zrovna můj šálek kávy).
Možná je DSO více jednodušší než PoE a více složitější než D3 každopádně mě zatím baví a raději zůstanu tam kde se mě libí než znova dělat hokus pokus v nové hře PoE možná bude výborná hra v budoucnu ale zatím je chybí prostě nějaký ten Feeling který by vyloženě motivoval k návratu do hry a přesně tenhle Feeling má DSO. Zajímavostí také zůstává že má DSO asi cca od12-15 mil. registrovaných uživatelů a tvrdí se o tomhle MMO že má nejaktivnější komunitu v procentuální míře (tedy že hru lidé často neopouštějí). Je to hlavně dáno tím že se vývojáři soustředí na obsah o který si sama komunita požádá (což rozhodně není běžné) -
Není to apríl.
-
to byl vtip, no nic ja mizím tady se neda bavit normalne...
-
Mne to zase hazelo BSOD obcas pri vstupu do portalu nebo urcity lokace. Pozdeji jsem na forech zjistil, ze to dela SB X-FI, pro kterou Creative uz pres pet let nevydalo drivery.
-
ty sis to musel hledat ve slovniku? *1*
-
Ovšem... Dá se ještě dnes přijít s něčím novým? *7* Téměř (až na pár indie her) se ke každé hře dá najít nějaká obdobná.
-
sebe co? *8* používaš slovník a delas tady machry *11*
-
Utíkej. :)
-
All right, j€bem na to. Pri prechode do lokacie, alebo pri pouziti townportal to ostava na loading screen. Jedine co sa da urobit, je ukoncit hru v spravcovi uloh. Toto sa stavalo uz skor, tak som hladal radu na ich fore. Jedna bola stiahnut Packcheck a spustit - to je nanic. Druha znizit kvalitu textur z high na medium. To vyzeralo chvilu ze funguje, ale nepomohlo.
Na to ja nemam nervy, opakovat dookola obrovsku lokaciu a cakat ci sa Poe uraci mi nacitat dalsiu. Fuck up, idem hrat Diabla ... -
necekana sebereflexe
-
kkt
p.s. pokud dostanu ban poprosil bych ban i za ty dva predemnou, oni začali uražet prvni -
debiil
-
skill system z final fantasy + instance system z guild wars + klikani z Diabla = Path of Originality *1*
-
mi to kazis :D