Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • me treba v tomhle smeru krasne vyhovoval Titan Quest, ten byl jako Diablo 2, ale v krasne grafice (na rok 2006 az neuveritelne) , s HAVOC fyzikou souboju, napaditymi lokacemi, novymi neprateli, skilly a bez vsech vopruzu z Diabla, jako je identifikace predmetu, kupovani town portalu, sly tam prehazet skilly, hraci se nekolikrat za hru zvetsil batoh takze vse pobral a k tomu jsem mel ze souboju pocit ze jsem neco jako Herkules krizeny s Kratosem, jak nepratele letali na vsechny strany (libi se mi kdyz avatar ve hre pusobi jako hrdina a ne jako babovka), jen skoda ze to bylo tak kratke
  • ty vado to je fakt vono :D
  • hral jsem to asi do 35lvl a pak me to prestalo bavit. Ma to sice dark feel prvniho diabla, ale hratelnosti to za nim bohuzel dost zaostava. A ten strom je fakt neprehlednej, koho ma bavit furt zoomovat. Vlastne to neni nic jinyho, nez vykradena Sphere grid z FFX http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100227155641/finalfantasy/images/9/94/Final_Fantasy_10_Sphere_Grid.svg
  • no jdou, ale musíš farmit orby, a to je rychlejší rozjet novou postavu anež nafarmíš dostatek na pořádnej respec stromu, ale tak je to beta a snad s tím ještě něco udělají, ono je docela předčasné tu hru nějak soudit, když je to jen testovací verze a komplet všechno se může kdykoliv změnit že

ostatně podobný názor mají někteří lidé i o diablu 3 :)
  • Ne pravda si minus nezaslouží, já o tom psal právě s pohledu geeka :]
  • nejdou prehazet skilly? to je u me celkem minus, nemam rad hry co hazi hraci zbytecne klacky pod nohy v mistech kde nemusi
  • To je to, co považuji za hlavní přínos hry. Když nepočítám atmosféru a super soundtrack. Hlavní taháky jsou pro mě orby a sestavování si vlastního vybavení, neuvěřitelně velkej strom pasivních skillů spolu s geniálním systémem gemů dává velikou variabilitu při tvorbě postavy. To je ten důvod, proč mě baví do zblbnutí klikat a klikat.
  • no jo, ale to je jedno, dulezitejsi je to co jsem chtel sdelit vejs, hodnoceni uz je jen takova minihra :)
  • "To je fakt, a teď mě zminusujte :)" Za tyhle dodatky na konci si to - zaslouží každej i když by psal něco normálního a bylo to na + :)
  • jo a ted je to vsechno po kupe...zadna ,,lahvickovana,, zadne zdrhani pres portal, system skillu a nutnost zabijet elity misto bossu a ano i ta aukce

btw slovo retard*radeji nepouzivej kdyz ,,nevYs,,
  • Souboje jsou tragické a divné, divně se to hýbe a není to tak fluidní jak v diablu, a ten strom je zmatek nad zmatek, a bez respecu? kde to jsme, zapomeňte nato že budu hodiny a hodiny expit postavy dokola abych je smazal a jel znova kvůli zpackaným buildům, to ne.

PoE je dobrá hra pro geeky co si chtějí plánovat, přemýšlet, počítat a sedět u toho roky. Z toho já vyrostl. Ne děkuji, raději si zahraji Diablo. Já raději lehkou bezmyšlenkovitou klikačku, to D3 splňuje na sto procent. Navíc ho bude vždy hrát miliony hráčů, kdežto u PoE počítám fakt jen těch pár desítek tisíc geeků. Ale každého baví něco jiného, jen Diablo baví většinu.

To je fakt, a teď mě zminusujte :)
  • Je pravda ze ja jsem hral D3 od vydani a skoncil jsem po par tydnech. A jak uz jsem psal v komentarich pod clankem o diablo aukci fakt jsem se snazil tam najit neco dobreho jako fanda D1 a D2. Ale nenasel a po cca 200 hodinach testovani vsech postav a nekonecneho farmeni nepouzitelnych predmetu jsem to znechucene smazal. A neminim se k tomu vracet. Pokud to opravdu zlepsuji je to fajn. Ale meli na to kolik, 12 let nez to vydali?
  • jasne kilnou te na jednu ranu...ach jo...proto spousta lidi hraje HC, protoze pribehne mob a zabije je na 1 ranu co ??
  • Neni nic lepsiho, nez podobne fatalisticke vyroky, ze? Odpad "ve vsech ohledech"? Chapu, nekdo je proste hater, ale budme taky trosku objektivni, ano? Reseni predmetu byvalo dost spatne, zlepsuje se, od pristiho (doufejme) patche se mozna zacne podobat tomu, jak to melo vypadat na zacatku. Pridavaji gem a item sinky, coz byl taky problem. Monster power ma konecne smysl farmit. Demonic essence a soulbound craftovany veci davaji duvod to zapnout hracum, kteri spis "hrali" jenom aukci. Na druhou stranu, boj, alfa a omega kazdeho ARPG, je v Diablu ztvarnen proste paradne, plynule, hladce, vybrousene, bezprostredne.

Diablo bylo zasadne nedodelana vec, kdyz vysla, s tim nemuze nesouhlasit nikdo, a ze to Blizzardu sakra trva s tim to dat do poradku, to me taky ponekud stve, nicmene se to uz zacina blizit tomu, jak to melo vypadat v den vydani =).
  • Pod to se můžu podepsat.
  • Je fakt, že waypointy nejsou na každým rohu, ale jsou dostačující, není to tak hrozný.
  • O 12+ milionech prodaných kusů víme už nějakou dobu, ale teď tu máme aktuální počty - Diablo III prý hraje denně zhruba milion lidí a měsíčně to jsou cca tři miliony pravidelných hráčů. asi tak
  • Veskoslav
    Hlavní by bylo nastavení častějších checpointů a systému vymlácených míst. Když jdu zpátky do města a chvíli tam jsem, jdu do jiné destinace a pak se vrátím, můžu začítr zabíjet znova...
  • tak ty seš dobrej vymaštěnec :D:D:D:D:D:D
  • To je bohuzel na celem Diablo 3 to nejsmutnejsi. Prestoze je to odpad ve vsech ohledech, lidem je to jedno a koupilo si to vic hracu nez vsechny ostatni diablovky dohromady. Tohle firmy vydelavajici na hernim prumyslu jenom utvrdi v presvedceni, ze se staci drzet zabehnutych znacek a o kvalitu se vubec nemusite starat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší