Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sry za caps ale musim. DRZ CTLR+CLICK NA UZEMIE KAM CHCES (napr. ked ides z waypoinut, alebo ked si na mape a vidis vstup do dalsej mapy (dung/oblast)) = nova mapa //// otvori sa ti okno a kliknes len NEW - DONE !!!
  • Passive skill tree :)
  • Dobří umělci kopírují, nejlepší umělci kradou. Pablo Picasso
  • Podivný článek o F2P: http://ogameslog.blogspot.cz/2013/04/free-to-play-spatne-ci-dobre.html
  • zdenek.sipek
    hral jsem několik měsíců a musím říci, že D3 je lepší....a až vyjde datadisk, tak všem konkurentům uteče
  • Tak tohle je ta nejdelší reklama na s*it jménem Drakesang Online( ten singl only predtím byl fajn). *15*
  • proto ze ma jiny nazor nez ty nebo se vam nelibi stejna hra tak je zm*r a horse dong? lol, ty jsi moc chlapce
  • To asi znamena Jara Z m r d to JaraZ vid?

Jedina chyba tyhle hry je, ze to neni dokonceny (pribeh) a ze to ma nekdy poj e ba ne j resync. Jinak je to prava po pi c i game. A kdo tvrdi ze ne tak je huge horse dong, yeaahh!
  • to je jak simulator hrani Diabla 2 na 56Kb Dial Up modemu s HC postavou v uplnych zacatcich, uplne se mi vybavuje ta scena, jak se na me prisli rodice podivat do pokoje, proc tak rvu *1*
  • hh tak rozhodne ma to viac bavý sa na to kukať a hrať ako Diablo3... *15*
  • je to den dikuvzdani
  • slysel jsem ze ve full verzi pry budou i kere *1*
  • Big_Pete
    OMG, to je zase omacka od Drdy.

Rada do zivota: Uz si na to starej chlape, vyser se na hry, pripadne si je hraj doma pro svoji vlastni zabavu, ale nerecenzuj, true playas vi ze ty nevis.

posledni dva odstavce v pasazi s nazvem "Obchod v prvobytně pospolné společnosti", sou krasnej priklad.Touhle kejdou si jenom ukazal, ze si to bud vubec nehral, nebo hral a nepochopil tu hru...
  • "oh my god 1740 ping"
    skvela alternativa
    *15* *15* *15*
  • Xcomik
    Neboj dorazí i fíkusy :-)
  • Xcomik
    Uvědom si prosimtě už že slova Pay To Win jsou hlavně určená pro hry které se zaměřují obzvláště na PVP model hraní. Připadá ti snad DSO jako PVP hra? PVP je ve hře jen doplňkem pro krácení dlouhé chvíle navíc v DSO je minimálně hraná. Čili se dostáváme k tomu proč by mi sakra mělo vadit že potkám hráče/spoluhráče který do hry narval peníze a má lepší postavu v (že má třeba více kamenů než já) Co mi na tom má vadit? Naopak při společné akci nebudu mít tolik práce z protivníky čili opět se na tím tvím hloupým názorem typu DSO je typycká Pay To Win hra člověk musí pousmát.

Ano League of Legends je snad pomalu jediná PVP hra která má celkem slušný F2P model to nepopírám obzvláště když kouknu na hry typu WoT, WoWP, War Thunder, NFS World, BF: Play for Free, BF: Heroes, HoN a celou řadu dalších tak tvrdím že jako PVP hra je vyrovnaná. Jenže ty nejsi prostě schopen rozdělit PVE a PVP hry a házíš to do jednoho pytle a vůbec nerozděluješ jabka a hrušky no jo vždyť ono je to přece všechno ovoce(čti F2P) viď :-)
  • uz pridali i stromy jo? fiiha *1*
  • Mno nech me o tom popremyslet,... nejspis ano, kdyz uz v bete to hraje 50+ tisic lidi :) pravidelne a nevadi jim, ze se postupne pridavaji nove veci a to vcetne stromu.
  • Jinak nakonec jsem si to precet :D A musim rict, ze treba prave system v League of Legends je naprosty priklad F2P modelu, ktery nijak nezvyhodnuje hrace platiciho od neplatici, vyrazny prvek jsou skiny *5*
  • Hehe a ja sem zase rad, ze to jiz nehraji :) Takze si nemame na co stezovat a obvzlast i kvuli te posledni vete, co jsi napsal, s tou aroganci, jsem rad, ze diky tomu nepotkam ani ja tebe.

PS: jestli si myslis, ze nejsem schopen investovat do nejake hry prachy tak to se mylis, pokud si myslim, ze ten system je dobry tak si ji klidne zaplatim. Jeden cas jsme hrali i Lord of Ultima, ktera pracuje na F2P modelu a ano byl tam i z casti P2W system, protoze pokud to nekdo chtel hrat ve velkem meritku, tak by nedokazal takove mnozstvi mest ovladat obvzlast ty, ktery uz byly dokonceny.

At zije krasna klasifikace a nepruhlednost her F2P.
    F2P (P2W)
    F2P (semi-P2W)
    F2P (cosmetics)
    F2P (month fee)
    F2P others...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit