Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

Vyborne, takze si tempo hry muze urcit hrac jak chce. Diky za odpoved. :)

• tuco

Napred jsem si rikal, kde je recenze? Pak jsem z videa vytusil, ze do dela pan Svak. No a ten je tak precizni a hra tak rekneme velka a hluboka, ze doba od vydani po recenzi je pochopitelna.

Podle mne je Wrath vic BG3 nez BG3 kdy bude, ale to jeste uvidime. 

Napsal bych postrehy, ale to by bylo na clanek, takze snad jen, ze buffovani je ponekud umorny a pokud jsou na vyssich obtiznostich buffy potreba protoze staty nepratel jsou tak nafoukly, ze to bez buffu nejde, tak je otazkou jaky to ma cele smysl.  

Za mne nejlepsi CRPG posledni doby.

• GorSilverarm

Nejsou tam vlastně vůbec. Maximálně ti hra napíše: "tohle musíš splnit do konce aktu. Máš ještě dva akty na tenhle quest. Takže tě vlastně vždycky informuje do kdy to můžeš splnit a zároveň ten čas vlastně běží jen na základě toho jak ty sám postupuješ hrou.

• Hidden

Diky za recenzi. Zeptam se jen - jsou tam stejne jako u predchoziho dilu casove omezene "globalni" ukoly, ktere kdyz clovek nestihne vcas (aniz by o tom casto i presne vedel), tak ma proste smulu a muze jet znovu ci alespon nahravat pozici hodne dozadu a nebo si tentokrate podobne vystrelky odpustili? :)

• jojo velmi poctiva hra, jake se dneska uz moc nevidi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit