Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem zmatenej, ty specialni mise na ps4 budou jen časova exkluzivita nebo je na pc neuvidíme vubec?
    • vzešla týdenní časová exkluzivita bety nového Hitmana.........Čti si to pomalu a klidně dvakrát, Týdenní exkluzivita....Tydenní není na furt či na 1 den....Týden znamená 7 dní...tudíž je ČASOVÁ jako načasovaná bomba která má za 7 dní vybouchnout....máš 7 dní ČAS....proto ČASOVÁ......
      Tak jedna věc vyřešená a deme vyřešit tu druhou.....bude na PC??????
      ANO na pc bude jenže jak bývá zvykem....bude to o trochu déle a to o Týden (už víme že má 7 dní) snažím se psát málo čísel....Aby ta Rovnice měla řešení :-D tudíž na PC to vychází na 19??? ÁNO?? kontrola: 12+7=19.....nádhera vyšlo to uuuuf..........

Základ plné hry při tom vyjde 11. března pro PC, PS4 a Xbox One,...........Co to znamená že Základ vychází 11.Března na PC,PS4, a Xbox? No že ta Exkluzivita nebude jen na Xboxech.....
      • Na toto vážně musím reagovat, kdybys ty k o k o t e jeden uměl číst, tak třeba pochopíš, na co se ten člověk ptal a nepíšeš sem naprosto trapné blbosti.
        • Aha to se omlouvám....nevím já to zkusím stáhnout....stahování Beta verzi je primitivní....aj ten:
          Kingdom Come: Deliverance
          Vím.....jen přes jejich ofiko stránky se to dá pořídít......:-D
          • ty už to nehul, pane tečko
            • :-D :-D :-D :-D No konečně něco co mě taky rozesmálo....furt jen že neumím psát nebo že sem brách Jacka.....konečně něco origoš.....neboj sem po obídku a pudu stočit hrozný.....kdyby si chtěl tak má doma tolik trávy že mi můžeš kouřit p*ro
      • ano nadherna ironie, ale ja reagoval na ten posledni odstavec o specialnim obsahu misí "sarajevo six"
  • Hlavně ať udělají zajímavý a otevřený mise jako třeba The Bjarkhov Bomb, The Motorcade Interception, At the Gates atd *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit