Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    celkem bida ja hraju na normal v 1680x1050 s 9600 gt a zbytkem stejny co mas ty... a mam porad kolem 30-40 fps *3*
  • ales.smutny
    A což si přečíst ten článek? ;)
  • Skvělá hra něco takového mě přesně chybělo,jen čekám na češtinu,ať mi nic neunikne ! :-D
    zatím sem to jen zkoušel jak to jede a na to že můj pc má 3 roky tak na střední to zvládá dobře.. :)
  • Před chvílí jsem to dorazil na hard, je pravda, že občas jsem se tedy zapotil, někdy svou vlastní vinou, někdy díky ovládání, které podle mě nemá zrovna rychlou odezvu, hlavně úhybné manévry přes shift byly občas oříškem, když na mě šli ze všech stran. Zítra se vrhnu na dlcčka. Ale za pět stovek, no nekup to, hlavně jsem byl vcelku očarován tou krajinou, do které je hra zasazena.
  • ostatnimy
  • A jak to bude s DLC, esli teda nake sou, mam dojem ze jo
  • Veskoslav
    Už jsem myslel, že reinkarnace blbců jako Jejdásek se tady neukáže, škoda, že jsem se nemýlil:(
  • Ano, to je hodne platny pro verzi na PC... *1*
  • Ale i tak, aspon to ukazuje, jak velky je ten blb z ubisoftu, ktery tvrdi, ze porty her na PC se nevyplati :).
  • To vážně banda vypatlaná ty PCčkáří. Kvalitní hry kradou a takovou šmucku kupujou.
  • no optimalizacia velmi dobra hram na 8800 gt a 2GH dvojadro od intelu plus 3gb ram a na low v rozliseni 1280x1024 to ide fajn plus 2X vyhladzovanie hran a textur. aj ked u kazdeho je fajn nieco ine presnejsie je to tak 20-25 fps v priemere ale som zvyknuty uz na tak starom zeleze na tak mizerne snimky plus hra je pomala a netreba super presnu musku takze fps staci len trochu ovladanie pozlosti a kamera nejak divne zanasa do strany :D
  • Veskoslav
    Já vím. Pro hráče CoD příliš těžké a příliš složité *1*
  • Já nevím na čem to hraješ, já teď pracuju na Core i3, 8GB paměti a GF GTX 460Ti a nevšiml jsem si žádných problémů s výkonem, grafikou (kromě toho, že občas blikají okraje stromů) ani ovládáním (jenom jsem asi lama a nejde si se vyhýbat nepřátelům...). Jestli si myslel to držení shiftu, tak to možná, ale když jsem hrál, tak jsem svoje umírání sváděl spíš na sebe *4*
  • Veskoslav
    Don´t feed the troll.....
  • Vy jste zase blesci..už ji mám dávno staženou..hra zatím dost nuda..
  • aby se taky tech par šupu nezaplatilo raz dva.. optimalizace zadnej zazrak a ovladani na pěst. No nic no, vzhledem k tomu že se na hru už hodně dlouho těšim to budu muset překousnout.
  • jindra.veliky
    the darkness 2 je odpad *3*
  • filias
    Je i chválihodné, že se to rozhodli neprodávat za standartních 50€, ale za 21. To se cení. Jsem ve 4. epizodě a až na občasnou nevyváženou obtížnost a trochu vyšší HW nároky je to skvělá příběhová hra.
  • Inquisitor
    To je jedině dobře, aspoň se ukazuje že slušných hráčů kteří hry kupují je dost. Mohli by ukázat že se konverzí na pc nemusejí bát. Pokuď ovšem nevydají nedoladěný paskvil a jeho neúspěch nehodí na vinu pirátům. Což je ten nejjednodušší způsob.
  • Veskoslav
    Zkus někdy v angličtině. Pomáhá to i v učení toho daného jazyka:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit