Přejít na výpis diskuzí
PC Alan Wake se už zaplatil, u nás vyjde s CZ lokalizací
20.2.2012 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
Čeština už dávno vyšla na X360
-
-
Ano, to je hodne platny pro verzi na PC... *1*
-
-
Uz je portnuta i na PC
-
-
A kde je?
-
-
www.uloz.to hledat alan wake cz je to bez dlc.
-
-
-
-
-
Hrál sem to na konzoli a řekl bych že není moc o co stát. Je to prostě další předscriptovaná pitomost, která vás vede za ruku. Řek bych že je to horší než Dead Space.
Samý levný lekačky vyvolaný zhasínám světel a hlasitýma zvukama.
U toho se normální člověk nemůže bát a normální hráč ani pobavit. Jediný plus tam byly některý světelný efekty a krajina ve dne. -
-
ty ses dotkl miho oblibenyho dead space.
-
-
Dead Space není špatný jako akční hra ve vesmíru, ale jako horor podle mě nefunguje ani trochu
-
-
Tak já byl v téhle hře na lekačky úplně imunní, ale spíš se mi líbila taková ta pochmurná a tíživá atmosféra. A na tom podle mě ta hra nejvíc stojí. A pokud je dobrá atmosféra, dokážu i spoustu věcí u hry překousnout, hlavně když me hra chytne a nepustí *3*
-
nevím, co jsi hrál za hru, ale Alan Wake to nebyl.
Jsem ve tři čtvrtině, zatím tak 3 levný lekačky, jedna fakt dobrá - http://www.youtube.com/watch?v=LNZ2KF5X5oc
Horší než Dead Space to neni, protože je to úplně jiný. Je to něco mezi Max Paynem a Twin Peaks jak poznamenal kolega dole, ten Lynch je tam cejtit fakt dost i v tom, jak je ta hra napsaná. To, že je hra lineární je pochopitelný, je to příběhová hra. Každopádně na dnešní poměry hra těžká, rozhodně neodpouští, a to snad ani na easy. Opakoval jsem na normal dost. Jinak grafika fajn, sem tam low res textura, ale to se dá pochopit, je to port. -
-
Ano, hrál sem Alana Waka a nepsal sem lineární, ale předscriptovaná.
Je totiž rozdíl mezi lineární hrou a Call of Duty. Alan se blíží víc tomu druhýmu a to se k tomuhle typu hry nehodí ani trochu.
Věřim že vývojáři s tou hrou měli původně dobrý plány a mohla z toho bejt opravdu zajímavá hra, ale nakonec je plná kompromisů aby ji strávili i kežl hráči. Podle mě za to může Mircosoft. Ten přeci nemůže financovat exklusivní titul, co by nebyl pro masy. -
-
Prosim pouc nas jak se buduje strach a napeti v nelinearnich a nepredskriptovanych svetech a samozrejme taky bez lekacek...
-
-
Já tu nehodlám nikoho poučovat, jen sem napsal svůj názor na tuhle hru. Navíc nemám nic proti lineárním hrám.
Každopádně pokud chceš hráče vystrašit a udržet v napětí, tak jedna z posledních věcí, kterou bys měl udělat je vzít na chvíli hráči ovládání a najet kamerou na nepřítele.
To se tam stávalo hodně často.
Úplně dobrý není ani když se nepřátele objevujou až po protnutí triggeru.
-
-
-
K tomu videu, co je tam strašidelného ? Zahlédl jsem akorát nějakého chlápka za oknem, ale kdybych si to nepustil 3x tak bych si býval myslel, že je to keř, či strom *1*
-
-
většinou chodí z druhý strany když stojíš hned u okna.) Takže mu čumíš přímo do ksichtu :D
-
-
Jsem si vůbec nevšiml, musím na to kouknout znova *1*
-
-
-
-
-
A jak vsoke ty naklady na predelani na PC byli ??? Diky te cestine zacinam o te hre vazne uvazovat bude-li za 500 tak ve sbirec mi nesmi chybet uprime me to bavi mnohem vice jak the darkness 2 na kterou jsem se tesil mnohem vic. Jestetoho batmana prosim prelozit prisaham ze jakv bude cestina tak objednavam.
-
-
Na Batmanovi už se dávno maká... takže už můžeš pomalu kupovat *3*
-
the darkness 2 je odpad *3*
-
-
Já vím. Pro hráče CoD příliš těžké a příliš složité *1*
-
-
naopak je to hra pro hrače CoD. Hrál sem demo a oproti Darkness 1 je to nehoráznej odpad....
-
-
-
Zkus někdy v angličtině. Pomáhá to i v učení toho daného jazyka:)
-
-
aby se taky tech par šupu nezaplatilo raz dva.. optimalizace zadnej zazrak a ovladani na pěst. No nic no, vzhledem k tomu že se na hru už hodně dlouho těšim to budu muset překousnout.
-
-
Já nevím na čem to hraješ, já teď pracuju na Core i3, 8GB paměti a GF GTX 460Ti a nevšiml jsem si žádných problémů s výkonem, grafikou (kromě toho, že občas blikají okraje stromů) ani ovládáním (jenom jsem asi lama a nejde si se vyhýbat nepřátelům...). Jestli si myslel to držení shiftu, tak to možná, ale když jsem hrál, tak jsem svoje umírání sváděl spíš na sebe *4*
-
-
Vy jste zase blesci..už ji mám dávno staženou..hra zatím dost nuda..
-
-
Don´t feed the troll.....
-
-
Před pár dny jsem se ptal a bez odpovědi, takže pro upřesnění zájemcům o krabicovou verzi. Dneska jsem ji zahlídl na jrc v předobjednávce plánovaný na 2. 3., čili za necelý 2 týdny by tu měla bejt. 200 stovky navíc za soundtrack, making of videa, mini knížkou o příběhu a bright falls, pohlednice a pár dalších věcí... To mi zní celkem rozumně, takže mám asi jasno. Konečně to čekání skončilo *4*
-
To vážně banda vypatlaná ty PCčkáří. Kvalitní hry kradou a takovou šmucku kupujou.
-
-
No hlavně že ty děláš čest té vaší konzolové menšině *11*
-
Už jsem myslel, že reinkarnace blbců jako Jejdásek se tady neukáže, škoda, že jsem se nemýlil:(
-
-
A jak to bude s DLC, esli teda nake sou, mam dojem ze jo
-
-
A což si přečíst ten článek? ;)
-
ostatnimy
-
-
Skvělá hra něco takového mě přesně chybělo,jen čekám na češtinu,ať mi nic neunikne ! :-D
zatím sem to jen zkoušel jak to jede a na to že můj pc má 3 roky tak na střední to zvládá dobře.. :) -
Konzolista (anonym) - Viděl si vůbec něco od Lynche? :OOO
-
-
Lost Highway, Mulholland Drive, twin peaks, duna se nepočítá asi :))
-
-
To jsem ja nenatocil...
-
-
Nemel a nabijej...
-
-
-