-
Buď rád že to vůbec budeš mít. Ono tě neubyde když si chvíli počkáš.
-
Ja hraju hry protoze mam tu moznost. PC bylo v baraku potreba, proto jsem ho koupil. Jen s tim rozdilem ze jsem nesahnul po kousku v Tescu ale nechal si ho postavit aby jsem si na nem mohl cas od casu i zahrat. Cenovy rozdil je samozrejme patrny ale to se da do nakladu. *5*
-
proč není žádné označení commentu který je vybrán na hlavní stránku?
-
Nejdriv nepis jako prase ok? Vono prave kuli tomu ze uz nevychazej dema na PC lidi porad stahujou nelegalne..pac kdo by si kupoval zajice v pytli..kdybych mel demo aspon 14 dni pred vydanim full verz tak bych se clovek aspon zamyslel (pokud by hra byla dobry) nad koupi...takhle je proste jednodussi to stahnout :D
-
Nevim, ja si hry kupuji a prave proto ze je kupuji sakra si rozmyslim za co sve penize utratim. Takze stale dokola resim, koupit hned, pockat na slevu, vykaslat se na to uplne? Pirata tohle netrapi, stahne vse co je k dispozici a nezabyva se tim zda je hra trhak nebo shit. Stahne zapari, pripadne rychle zapomene. Myslim ze spousta lidi by spis nehrala.
-
jo diky, že to bude nekdy ale my to chceme ted. Chtel jsem to mít na víkend
-
re Snorgrind:
"80% znich kdyby to stahnout neslo si to ani nekoupi takze da se rict ze zadna ujma se nekona"
Obvyklá výmluva. Mohu tě ujistit, že koupí. Bez torrentů by museli totiž buď kupovat, nebo nehrát. A jsem si jist, že spousta lidí by zvolila první možnost.
Je to stejné, jako s DVD/Blu-ray filmy. Také jsou si všichni jistí, že by to nikdy nikdy nekoupili, ale kdyby neexistoval jiný způsob, jak si doma film pustit (pokud náhodou zrovna neběží v televizi), kupoval by každý. Alespoň své nejoblíbenější. -
Já proti PC také nic nemám, ale stále se dívat, jak PCčkáři naráží na konzole mě nebaví... proto si tu konzolu trochu obhájit musím.
-
A ještě jeden problém tu je u PC... kolikrát hodně špatná optimalizace u některých her a to takové problémy u Xka nemusím řešit... (příklad CoD Black Ops) na PC jsem si to stahl a zkusil... záseky jsem tam měl na minimálních i vysokých detailech pořád stejné. Na Xko jsem si to koupil a pohoda krásně plynulé. A mně jde v akci typu CoD MP hlavně o fpska.
-
Jasně, člověk už doma může mít televizi a tak ušetří..ale stejně tak už člověk může mít doma monitor a je na tom stejně. A navíc může mít doma i dostatečný disk, klávesnici, myš, repro, skříň a nakonec koupí jen desku+procesor+grafiku+RAM (kterou už taky ale může mít z předchozí sestavy - pozor samozřejmě na DDR2/3) a vyjde ho to ještě levněji.
Finančně to chtě nechtě vychází +/- na stejno, ale s tím, že PC hráč má holt více možností - může si vybírat.
Což může být pro některé lidi i nežádoucí, protože u konzole si prostě jen vybere ze 3 značek a nic neřeší..zatímco u PC může každou komponentu koupit jinou, od nepřeberného množství výrobců a v širokém výkonovém spektru. A holt člověk, který se nevyzná, se v tom snadno ztratí.
Naštěstí zde ale máme spoustu webů (např. forum na zive.cz), kde s výběrem poradí i naprostým laikům, takže zase takový problém to není.
Jinak nic zásadního proti konzolím nemám a za současnou situaci si PC hráči mohou z velké části sami (sám jsem byl kdysi pirát - ani mi nic jiného nezbývalo vzhledem k nulovému příjmu a nulovému kapesnému..posledních několik let už ale pouze kupuju originálky - a to i zpětně, dříve upirátěné hry). -
kombinacia nicku a tvojej proflovky = win ^^
OP: Inak neviem co tu vsetci stale riesite... Xbox sem, Xbox tam, PC, sem, PC tam... Nemozem pochopit ako tieto "flame wars" pokracuju a trvaju od zvniku PS3 (3-4 roky?) Pozrite sa... zoberte si 3 rocny pocitac a 3 rocne PS3... Hry pojdu samozrejme lepsie na PS3 ako na PC (plati to aj pre Xbox, fanboys!)
Co mne na konzolach velmi prekaza je prave ovladanie FPS... nikdy nedokazem byt taky presny na konzole ako na PC.
A porovnavat Crysis 2 konzolovu grafiku s PC... aj tak vacsina ludi co sa tu o tom hada su rozmaznane deti s desat+ tisicovym pocitacom alebo konzolou, ktore dostali na Vianoce... a vacsina ludi si aj tak nezahra Crysis 2 na plnych detailoch v PC (mna by tiez zaujimali poziadavky). U Crysis mi ale absentuje zabava... ale dvojka na tom vyzera ovela lepsie.
Ja osobne pouzivam PC aj PS3. Zatial co na PS3 si kupujem vyhradne exkluzivky (GT5, Uncharted, atd.) na PC si mozem zahrat cokolvek. Samozrejme da sa vytknut neschopnost niektorych vyvojarov vyladit enginy z niektorych konzolovych portov ale tam to hasne.
Long live Blizzard & Valve. -
Digitální distribuce se fakt nepočítá a je to docela -dost- procent prodejů.
-
v roku 2006 vysla GF 8800 GTX ta doted rozjede bez jedinyho problemu vsechny konzolovy porty protoze kdyz se ohanis kvalitou konzoli tak na te karte slo hrat i crysis 1 na plny detaily v DX10 v rozliseni 1280x720 (rozliseni konzoli) a to je hra ktera je graficky uplne jinde nez konzole
-
nechapu jak se vsichni ohani piratstvim kdyz jak je videt u xboxu tak to nejak moc nevadi, imho polde me mensi prodeje na pc proti konzolim jsou
1) pocitac na hrani vlastni min lidi nez konzoli na hrani
2) prodeje snizuji 2 skupiny lidi ktere se vyskytujou hlavne na PC ... hraci MMO her (at uz placenych nebo free) a hraci her ktere se hraji na soutezich (CS, cod, starcraft atd.) kdo nekdy hral mmo vi ze na ostati hry "nema cas" a znam strasne moc CSkaru kteri maji doted na dnesni dobu "pocitac na paru" a reknou ti "kantr me tam to jede tak proc upgradovat a ty konzolovy porty bych stejne nehral" tihle lidi si hry opravdu moc nekupuji
3) ve statistikach neni uvedena digitalni distribuce (tady si nejsem jistej kdyz tak me opravte)
jeste k tem piratum ty vypisy z torrentu kolik lidi si co stahlo sou pekny ale nic to nemeni na tom ze minimalne 80% znich kdyby to stahnout neslo si to ani nekoupi takze da se rict ze zadna ujma se nekona -
@Michal
Dragon Age II: Pro PC 1100, na konzoli 1400. Bulletstorm to samé. Tohle jsou normální ceny, takže ne ty, co píšeš. XBox na tom bude asi stejně jako PS3, nevim, nezajímá mě. Dál, PC má celkově mnohem větší poruchovost. Víc žere elektřiny. Je složitější. Na PC spousta her nevyjde. Nedá se tak snadno přenášet, pokud to není laptop, který je ovšem cenově někde úplně jinde. Konzole jsou celkově pohodlnější. PC má možnosti. That's it. -
Teď ti napíšu mou verzi... Xko 7 000kč, gamepad 900kč, roční gold účet 990kč... To je vše, kdybych chtěl hrát pálené hry stejně jak na PC, tak bych si je klidně vypaloval (flash 1000Kč) sice bych nehrál online, ale vždyť na PC (příklad BF:BC2 taky nejde hrát) pokud nemáš origo... je pravda že je o pár stovek levnější, ale to mě nezabije... a televizi do ceny nepočítám, protože tu má doma snad každý. Ať je jaká chce (Full HD) nebo scart... sice přes scart to vypadá otřesně, ale co nadělá člověk, když nemá na novou.
-
Samozrejme kdyz to ma byt stejne naorcne jako jednicka, bez trolovat radeji na nejake xboxlive forum
-
Chtěl bych vidět, jestli bys třeba crysis 2 rozjels v takove kvalitě jako na konzolích, kdybys měl pc z roku 2006:) Z té doby konzole sou :)
-
Ne každej stahuje.Já mam ted například Specialní Edici Two Worlds 2 XD
Bohužel lidi co hry stahujou si stěžujou na peníze no.Když nemaj práci tak se není čemu divit.
Ano taky stahuju ale hlavně jen proto abych vyzkoušel jaká ta hra je protože se mi stalo že sem koupil hru co se mi libila ale pak po hrani sem zjistil že je to hrozná sračka co mě nebaví :-)
Ted jsem jednu takovou chybu udělal ohledně Lego Universe(Onlinovka) sem si myslel že to bude good ale bavilo mě to sotva 2 hodiny. a 1200Kč v pr. -
konzolovy porty budes porad hrat na maximum a to je to jediny co tech 5 let bude vychazet