-
je krasne videt, ze nakonec si jde vsechno vybrecet :D
-
Jak asi pojede Crysis 2 na X1650, potazmo GF7800, coz jsou plus-minus ekvivalenty gfx cipu v konzolich? Samotna hra mne az tak nezajima, ale na optimalizaci a uzpusobeni enginu pro zastarale "konzole pristi generace" se vazne rad podivam. :)
-
to je jenom udajne instalator přes co se to stahne
-
O velikost raru ani nejde, už kolikrát jsem tahal celé dema jen z pár megovýho souborku přes který jsem si demo tahal, ale tohle nefrčí .. má to i divné zdrojáky
-
to ze by se crysis demo veslo do 5.7 MB to by byl docela zazrak :D ne taha te za nos v tom linku bude bud nejaka hovadina nebo balik viru a trojanu
-
Nefunguje ! *11*
-
to jako fakt ?
-
No vida, ještě demo k Bulletstromu a jsem spokojen.
-
Majitele predobjednavek jednoho shopu maji demo uz tento vikend, stahni instaler, spust, stahne se ti pres nej cele demo a pak staci hrat *5*
http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html -
Sice to tu už je ale nevite někdo kdy bude Demo na PC? XD a nebo jestly je kde stahnout? XD
-
Nic ve zlém ale tyhle argumenty ti rozcupují během chvilky.
-
Nevíte někdo jestli demo výjde i na ps3,rozhoduju se jestli si to mám koupit.
-
Mam PC na kterám si Crysis v zahraju ale stejnak to nema na to, kdyz si lehnout do obyvaku a hraju na telce co ma 80 centaku. A na ty 3 metry mi sou detaily u prdele...uzijte si bolavý záda a špatný oči PC gameri :-D.
-
ad DX11. Ta hra NENÍ postavená na DX11, ale na DX9. těmito prohlášeními akorát celé DX10/11 shazují, protože jde vždy jen o implementaci několika málo technologií (a to navíc neefektivním způsobem). DX11 antivní engine by měl především zcela odlišnou práci se zdroji, čímž by se znemožnilo spuštění na DX9 hardwaru (co jsou asi tak konzole, že?).
-
No a kdy vyjde to demo ?:D
-
red orchestra ani americas army jsme od toho necekaly ale dejmetomu ze uroven crysis wars si to podrzet mohlo to by ale asi na konzolich nikdo hrat nechtel, a dalsi COD nepotrebujeme, uz jich mame preci dost navic hraci kteri ten styl maji radi si stejne radeji zahraji uz to COD nebo BFBC2 mimochodem ta docasna "nesmrtelnost" pri uvedeni utoku nozem me docela sere v nynejsich hrach (cod nevim, nehraju ale v BC2 me to dost sere, nehlede na skakajici snipkare)
-
ja bych rekl ze to nejlepe vypadajici MP je nicmene pouze technicky, ta grafika tam je videt ale uz tam neni nejak videt atmosfera nebo neco takovyho, nevim prijde me to docela suchy a ne moc zabavny
-
I když to je z xka tohle video, tak má ta hra i na xku super grafiku, určitě si to demo zkusim abych věděl co si mužu dovolit ... moje mašina není z nejnovějšich xD
-
Jde jen o to, aby se nějak vybalancovala taková výhoda. A předpokládám, že to dost žere energie / elektřiny / many. Což de.
-
Retard jseš tak maximálně ty!
Mám stejně starý počítač jako Xbox(obojí kupováno s rozestupem pár měsícu v roce 2005) Box stál 11 000,- a PC okolo 15 000,- a hry vypadají rozhodně lépe na Xboxu!(na PC některé ani nerozeběhnu)
Je asi zřejmé(tedy pokud nejsi retard), že když se někdo rozhodne koupit PC nové(nebo tak učinil i pár let dozadu), pak na něm vypadají hry v celku logicky lépe.
Na HW(PC) z roku 2005 a za cenu 11 000,- Kč by si rozjel tak 3D Tetris....(nadsázka)