Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na pc budeš ale za tech 5 let hrat vsechno ma minimum, na konzoli nebudes nic řešit :)
  • Pravda pravdouci :-) ja dávám přednost PC a nejni to tak finančně zlé.Ubgradoval jsem ho
    před 3 roky kůli Crysis za cenu 6k Grafická karta a navíc nějaké ramky.Ted jsem ubgradoval za 4k Procesor a jdou mi všechny hry na Max Detaily se vším všudy. Takže ano možná dáme za PC víc ale nejni to každou chvíli. A navíc si myslím že Konzolisti zaplatěj za hry víc než PCčkaři za Ubgrady PC příklad nějaka hra na PS3 za 1600Kč a na PC 900Kč kup si 5 her a máš to víc jak ten Ubgrade XD
  • Pan_Klobouk
    A nebojme se jeste v pripade X360 pripocist penize za placeny MP (Live), protoze offline ta konzole dost ztraci na atraktivite a hry na zabave i uzitku. ;)
  • Mám ho většího než ty *5*
  • 20 tisíc?????Za pruměrný PC?? kde to žiješ???Za 20 litrů budeš mít rozhodně nadpruměrný PC pokud tomu rozumíš pokud tomu nerozumíš tak mužeš vyplácnout dvacku klidně i za nákej shit.
  • tady je videt ze konzolisti nemaji vubec poneti o cenach HW, dnes ti staci PC za cca 10k abys rozjel vsechno co ted vychazi (konzolovy porty) a to pocitam cele pc ne upgrade s tim ze disk/case/dvd mechaniku atd. uz mam. A btw vzdy me pobavi jak se konzolisti ohani full HD televizi kdyz k tomu stejne pripoji konzoli ktera jede na rozliseni do 1280x720 zalezi podle hry.. na tom pc by sis to aspon v tom rozliseni pustil a pripojit prez hdmi taky neni zadnej problem nemluve o tom ze k dyz se divas na filmy tak nektery codeky a formaty titulku na xboxu/ps3 nejdou spustit
  • Konzolisti, budte klidní. Jelikož se na konzole prodává daleko více her než na pc, budou se hry na konzole vyrabet pořád. PCčkáři tady pořát naplákaj, jak se musí přispůsobovat konzolím, ale jsou to konzole, kvuli kterým máte některé hry na pc. Kdyby nebít konzolí, vývojáři by se kvůli pirátění na většinu her na pc mohli vykváknout.
  • Urug
    To jo, ale pořád to nic nemění na faktu že PC je lepší.
  • Hmm..průměrné PC říkáš?
    Vezmeme si takové průměrné PC - pořizovací cena 12 tisíc (výkon vyšší než u konzolí) + periferie (monitor, myš, klávesnice, repro) cca 4 (5)tisíce.
    To máme +/- 16 tisíc za PC schopné spustit plynule kteroukoliv současnou hru.
    Pak tady máme hry..novinky stojí od 999 do 1.199,- (pokud počítáme AAA tituly)

Teď si pro změnu vezmeme např. Xbox360 - pořizovací cena 7 tisíc + případně cca další 1 tisíc za 2.ovladač + televize (min. 7 tisíc).
    To máme 15 tisíc za provozu-schopnou konzoli.
    Pak tady máme hry..novinky stojí většinou okolo 1.399,-.

Už teď je to vyrovnané. Řekněme, že si takový "průměrný" PC a "průměrný" konzolový hráč pořídí během roku 8 her. V případě PC hráče to bude cca 8.800,- a v případě konzolového cca 11.200,-. Tedy pokud byl do té doby nějaký (minimální) rozdíl v nákladech, tak tímto byl smazán a konzole znevýhodněny. Nebudeme řešit, že si můžete na konzole koupit hru třeba za 300..když na to příjde, tak si můžete na PC kupovat jen hry za 99,- (stejně tak na konzole), vaše věc..a pirátit se dá na xboxu stejně jako na PC - a stejně to vůbec neberu v potaz. Dnes už tedy opravdu není pravda, že aby mohl člověk hrát na PC, tak musí být "milionář"..samozřejmě, když chce, tak (narozdíl od konzolistů - nic ve zlém) může mít mega-výkonný hardware, každý měsíc obměňovaný, ale NEMUSÍ..klidně si může pořídit PC za 10-15 tisíc a používat jej dalších 5 let a dokud nevyjde nová generace konzolí, tak všechno spustí.
  • dobra sprava ? to je snad samozrejmost vydat demo a ne dobra sprava.
  • U toho by měl být jasný výsledek.
  • Já ti napíšu, že každému vyhovuje něco jiného. Nekomu PC, které finančne vyjde hůř a na správu je mnohem náročnější a někomu, kdo má třeba radši televizi, konzole. Někdo obojí. Je tak těžké to přijmout?
  • Hádat se o tom, jestli je lepší konzole nebo PC, to je jako poměřovat si pinďoury.
  • Ataker
    Ale rozumíš tomu, že já jsem si tu televizi kupoval... dejme tomu před necelým rokem, no ono to bude vlastně už rok. Kdežto Xko mám teprv třetí měsíc... a promiň, ale taky se chci občas kuknout na film, nebo jen prostě na TV a proto je jasné, že jsem si tu televizy koupit musel... a po těch 7-8 měsících jsem si pořídil teprv Xko... takže je to jasná volba pro mě. Alespoň tu televizi víc využiju.
  • teď ti napíšu to,že pokud já bych se měl rozhodovat mezi konzolí a PC...tak jasně PC,protože tu novou TV bych si musel pořizovat + konzoli = rovná se nabušené sestavené PC...a co mi na to tedka napíšeš ty? :P
  • Ataker
    Dobře gamepad dejme tomu 800kč mám dva... TV tu už jsem si pořídil dávno před Xkem, páč jsem nutně potřeboval novou. A Xko opravdu ničím tuněné nemám. Teď mi něco napiš...
  • To sou právě ty nejlepší. Protože každýmu deb*lovi jde jen o parametry a detaily. Ale nejdůležitější je zábava. A to sem teda já nezažil třeba ani u jednoho dílu crysis. A nehodlám se tu hádat s nějakejma naštvanejma PC-čkařema. Kteří si to pustěj na max detaili (určitě je to díky tomu bude OHROMNĚ bavit *3* ).
  • to je uplně vidět,že nevíš co píšeš...za 20 klacků si nepostavíš rozhodně průměrný PC... :P když si vemeš investice do konzole,ovladače navíc,TV,plus ještě nějaký vychytávky k tomu tak fakt nevim v čem ta výhodnost konzolí vězí :D
  • Super, no, za celou dobu videa jsem neviděl že by tam někdo zalehnul, takže to zas bude krytí uplně na ho... To asi vzali z BFBC2 kde s tím (alespon pro mě) skazili velice nadějnej multak. Ach jo..
  • Ataker
    Pořád jedna a ta samá debata... PCčkáři útočí pořád v jednom kuse na konzolové hráče. Přitom já nemám třeba dvacet papírů nebo i víc v této době na průmerný PC. Proto mám Xbox 360 a bohatě mi stačí, když si každé dva měsíce koupím nějakou gamesku v hodnotě (500-700Kč)... a jsem spokojený. Na TV 92cm full HD to i tak vypadá hodně dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit