Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shmeck
    A když se taková reakce objeví, konzolisti každého ušlapou - je to přece úžasná hra - má 8hodinovej příběh! *8* atd. ... btw Nemám nic proti konzolím, ale se*e mě většina jejich komunity...
  • Já jsem rád, že pro kvalitní diskuzi PC vs konzole už nemusím až na /v/, ale stačí mi kliknout na games.cz. A co se článku týče, za 2-3 roky budou pC už úplně někde jinde, než už před vydáním zastaralá PS4 (ve srovnání s dnešními herními PC).

inb4 mad sonyggers
  • Robotron3@tiscali.cz- Jistě, jak píši, na finální soudy je brzo ale předběžně soudím na základě toho co říkají samotní vývojaři.
    Jinak je samosebou pravda co jsi napsal.
  • To je dneska každej první. Nedá se s tím nic dělat, jen to, co je jasně jen reklama ignorovat.
  • Jo, ale PS4 bude používat APU + unifikovanou paměť. Vygoogli Heterogeneous System Architecture a pochopíš, že porovnání PC a PS4 jsou zatím z cesty. Znovu opakuji, počky až vyjdou hry, porovnej empiricky.
  • Veskoslav
    I tak je tam AMD a to se srovnatelných Intelem prohraje pokaždé a karty od AMD jsou taky takový průměr. Nic, co by člověk považoval za terno:)
  • Robotron3
    Jenže to se nedá posuzovat jen podle hardwarových specifikací. Konzole vždy dokáže zobrazit určitou úroveň grafiky, na což PC potřebuje o něco silnější hardware.
  • To chce klid, popros sestřičku ať ti mezi tím dá něco na uklidnění, a hybaj se zapsat na čekačku pro lobotomii.:)
  • Jsi placenej z reklam.
  • Jak na ony komponenty z PS4 koukám jakkoliv, opravdu výkonná je tam snad jen ona GDDR5 a ostatní mezi výkonnostní špičku, podle toho co jsem viděl, nepatří. Takže si myslím že PS4 skutečně nepřesáhne ty nejvýkonnější sestavy pc.
  • Copak Veskoušu, už se cítíš líp?

Hmm, škoda, že se má tiráda zvrhla v pouhé špičkování s Veskoslavem, ale on už tak Veskoslav v diskuzích funguje.
  • Přesto, někteří vývojaři her se nechali slyšet že PS4 je zhruba 8-9x výkonnější než PS3, výkonná pc jsou ale 10x výkonnější než PS3. Tudíž z toho by se to již dalo usuzovat, stejně jako z ohlášených komponent v PS4.

Ale souhlas že se to těžko porovnává (i když opět, myslím že snáze než u PS3 jelikož PS4 je přeci jen blíže pc architektuře a souhlas s tím že lepší bude to srovnávat na hrách.

K onomu tvrzení o "úzkosti" pc hráčů si myslím že to tak není. Konzole jsou tu už dost dlouho a vždy to bylo tak že po příchodu byly nějakou dobu výkonnější. U PS4 mi tento skok ale nepřijde tolik razantní jako dřív.
  • Říká ten pravej.
  • zdeeneek
    Jak jsem videl nadpis clanku, tak mi bylo hned jasny co se bude diskuzi resit. *1*
  • Veskoslav
    Zrcadlo? Ano, debilitu máš na to dostatečnou......
  • Overwatch
    Titulek článku nijak nespekuluje, jen vychází z toho, co řekl Badowski. Poslední věta není konstatování, ale spekulace o budoucí tvorbě CDPR, protože ti budou na příštích pár let zaneprázdnění Zaklínačem a Cyberpunkem a týká se spíš her (licence x vlastní tvorba), než platforem.
  • Veskoslav
    Ano chytráku.....Uvažuj občas tím, co máš na krku....
  • Já jsem jen zrcadlo pro některé PC hráče. A na zrcadlo samotné nebudeš nadávat za to, co v něm vidíš.
  • No jo, protože jenom Veskoslav ví naprosto všechno o dané hře z krátkých skriptovaných trailerů.

No, vzhledem k Veskoslavovým herním preferencím dává smysl, že při hodnocení her pohlíží jen na trailery. Mnohé by to vysvětlovalo.
  • Ty seš asi hodně velký psychopat a fanatik že? Já konzole 2x nemusím, ale nikdy jsem netvrdil to co ty :D a už vůbec ne tímto spůsobem.
    PS: Nauč se psát a pak něco piš :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit