Přejít na výpis diskuzí
PC nemusí být pro CD Projekt do budoucna hlavní platforma
8.3.2013 | Adam Homola
317 příspěvků
-
ono bude takové ne-PC, s architekturou PC, ale se svobodou PSka (čti nesvobodou), prostě kdo chce mít volnost jde do PC a kdo chce JEN hrát jde do PSka *3*
-
Hele mam takovou otazku, a doufam, ze to nevyvola flame. Moc toho o PS4 nevim, ale z toho co jsem si precetl, jsem tak nejak pochopil, ze to bude v podstate takovy PC s vlastnim OS, tak aby se tam nedalo nic nainstalovat, co Sony nebude chtit. Tak je mi zahadou, proc si to vlastne kupovat?
-
Za svůj sakrasmus shoříš v pekle, povýšenej pseudointelektuále!
Co si to dovoluješ! Naznačovat, že konzole nejsou zlo!
PC! Jo PC vedou! Však počky až si my PC hráči vybučíme všechny konzolový hry na PC! A pak budem bučet jaký jsou to kraviny a jak jsou špatný jejich konverze! PC! Mám pád PC! Mám rád žemle! Mám rád párek s horčicí!Shoříš v pekle! -
Proč to říkají zrovna oni? *13*
-
Stejně jsem dodnes nepochopil, jak může slabší platforma při vývoji způsobit, že i na té silnější hra vypadá blbě jako na té slabší. Při vývoji se přece tak jako tak používají lepší efekty, větší textury a teprve při optimalizaci nakonec se to zredukuje tak, aby to běželo dobře na hardware. Tak proč PC přizpůsobují grafice konzolí, proč neoptimalizují grafiku taky na PC? Já nevěřim, že jedinej důvod je primární vývoj, nebo souběžný na konzolích. V tom musí bejt i něco jinýho, jako, že někdo asi nechce, aby PC verze vypadaly výrazně líp oproti konzolím.
-
samozřejmě. Je to "herní byznys" přeci jen.
-
Nové platformy ho sice dohánějí, ale nová generace konzolí už teď bude oproti nejnovějším pc zastaralá:)Proč prostě neříct rovnou, že dokud nebude míra pirátství na konzole stejná jako na pc, tak se vyplatí dělat na konzole. Vše je jenom o penězích. Nic víc, nic míň.
-
málem jsem spad pod stůl *1*
-
neni treba, na tom uz jsme se snad davno vsichni shodli *1*
-
Pěkně spořádaně u stejný krabičky jako kravičky *3*
Řekl bych, že PC je stejně pro naučení se něčeho lepší. Logicky tam jde více věci a jde to i různě omezit.
Stačí si vzpomenout na dobu kdy na PC vycházelo hodně her a hodně různých her. Jak ten kdo měl PC se většinou celkem vyznal v jeho ovládání a také řešil hru proč je taková a není lepší atd.
Dnes masa kupuje, masa hraje a masa si nestěžuje.
Pravda občas nějaká rekce je a když není hysterická tak jde většinou od PC hráčů kteří si stěžují na různá osekání a omezení ve prospěch konzolí :( -
žádná už mě nesmí přez práh tak dva roky.a dětem to nekoupím
-
Oni nás opravdu chtějí donutit aby jsme všichni seděli s gamepadem u televize? Pěkně spořádaně u stejný krabičky.
-
Očekávám velmi plodnou diskuzi na téma: "Konzole jsou zlo." *1*
-
No co, prachy jsou prachy.
-
takové prohlášeni dost děsí
-
Evakuujte Cd Projekt reapeři napadli Waršavu opakuji Reapeři napadli Waršavu a začali ji infliltrovat potřebujeme každého dostupného muže pokud chceme nějáký lepší konec. VŠICHNI DO ZBRANE A HURA NA EA.
-
Svět končí!