Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si to pojdme shrnout - titulek clanku spekuluje, ze PC platforma nemusi byt pro vyvojare do budoucna hlavni (btw. povime si za dva tri roky, kde bude PS4 a kde PC z hlediska aktualniho vykonu) a na konci clanku autor konstatuje, ze ani vyvojari vlastne nevi, co vlastne bude. Hmm... nezbytny clanek, nasledovany jako obvykle nevyhrocenou, racionalni a plodnou diskusi :D
    • Overwatch
      Titulek článku nijak nespekuluje, jen vychází z toho, co řekl Badowski. Poslední věta není konstatování, ale spekulace o budoucí tvorbě CDPR, protože ti budou na příštích pár let zaneprázdnění Zaklínačem a Cyberpunkem a týká se spíš her (licence x vlastní tvorba), než platforem.
      • Jsi placenej z reklam.
        • To je dneska každej první. Nedá se s tím nic dělat, jen to, co je jasně jen reklama ignorovat.
    • PC sýla! Kdo neblázní s námi blázní proti nám! PC sýla!
      • To chce klid, popros sestřičku ať ti mezi tím dá něco na uklidnění, a hybaj se zapsat na čekačku pro lobotomii.:)
      • Ty seš asi hodně velký psychopat a fanatik že? Já konzole 2x nemusím, ale nikdy jsem netvrdil to co ty :D a už vůbec ne tímto spůsobem.
        PS: Nauč se psát a pak něco piš :)
        • Já jsem jen zrcadlo pro některé PC hráče. A na zrcadlo samotné nebudeš nadávat za to, co v něm vidíš.
          • Copak Veskoušu, už se cítíš líp?

Hmm, škoda, že se má tiráda zvrhla v pouhé špičkování s Veskoslavem, ale on už tak Veskoslav v diskuzích funguje.
          • Veskoslav
            Zrcadlo? Ano, debilitu máš na to dostatečnou......
    • Jo, čekal jsem co se dozvíme z článku a ono tam vlastně nic není a nějak nevím proč takový článek vůbec psali.

Jinak k tomu výkonu jak jsi zmínil. Výkonná (ta opravdu výkonná, nad 30 tisíc) pc jsou dle mého už dnes o něco výkonnější než PS4 (i když je fakt že ruku do ohně bych za to nedal.:))
      • Tak za to ruku do ohně nedávej. PS4 má unifikovanou GDDR5 paměť + nemá potřebu náročného OS. Existuje PC s těmito vlastnosti? Neexistuje. Takže srovnání je zcestné, neboť konzole a PC nebudou pracovat stejně.

Současné konzole X360 a PS3 jsou slabší než PC, i když pracují jinak a technicky se těžko přímo srovnávají. Tu slabost vidí každý na rozlišení, frameratu a grafice. Taky level designu, AI ve hrách atd. Ale pro PS4 zatím žádná hra nevyšla, takže podobné empirické srovnání her není možné.

Takže počky až vyjdou první PS4 hry, srovnej jak vypadají a co nabízí a pak posuď, co je silnější.

Všechny "ale PC bude pořád lepší" kecy jsou jen úzkost PC hráčů, kteří se bojí byť jen připustit, že konzole by mohli být stejníé nebo lepší... byť třeba jen na moment, jelikož PC jedou pořád dopředu a konzole jen v letitých skocích.
        • Přesto, někteří vývojaři her se nechali slyšet že PS4 je zhruba 8-9x výkonnější než PS3, výkonná pc jsou ale 10x výkonnější než PS3. Tudíž z toho by se to již dalo usuzovat, stejně jako z ohlášených komponent v PS4.

Ale souhlas že se to těžko porovnává (i když opět, myslím že snáze než u PS3 jelikož PS4 je přeci jen blíže pc architektuře a souhlas s tím že lepší bude to srovnávat na hrách.

K onomu tvrzení o "úzkosti" pc hráčů si myslím že to tak není. Konzole jsou tu už dost dlouho a vždy to bylo tak že po příchodu byly nějakou dobu výkonnější. U PS4 mi tento skok ale nepřijde tolik razantní jako dřív.
          • Jak na ony komponenty z PS4 koukám jakkoliv, opravdu výkonná je tam snad jen ona GDDR5 a ostatní mezi výkonnostní špičku, podle toho co jsem viděl, nepatří. Takže si myslím že PS4 skutečně nepřesáhne ty nejvýkonnější sestavy pc.
            • Rhulad
              Veskoslave ach bože... Intel byl vždycky lepší jelikož je několikanásobně větší... ale koukni na Crysis 3 a výkon procesoru od AMD.. a nazývat AMD grafiky průměrné? To je demence nebo trolling jelikož dvě generace zpátky byly AMD výkonostní král a v této době je to víceméně srovnané, ale plus pro AMD karty jsou daleko lepší ceny. Taková 7950 bez konkurence.
            • Bubak-Nepřesáhne, pochop VOLE že se tu nebavím o hrách ale o výkonu té které platformy. Výkon ve hrách je věc jiná, tam záleží hodně na optimalizaci ale z hlediska samotného výkonu je na tom pc zkrátka lépe a konzole ho podle všeho nepřesáhnou. Jak potvrzují i prohlášení mnohých vývojařů.
            • Veskoslav@tiscali.cz
              "I tak je tam AMD a to se srovnatelných Intelem prohraje pokaždé a karty od AMD jsou taky takový průměr. Nic, co by člověk považoval za terno:)"

Naprosta lama.
              Vykon s danou spotrebou, komplet ucele reseni, nejnovejsi technologie a pomer k cene s vybornym vykonem. A urcite sony a MS sou takove lamy (jako ty) ze si neumeli spocitat a vybrat hardwer pro jejich hlavnej produkt na nasledujici dekadu.
              Jen proto ze ty mas vymletej mozek marketingem jak ta nova i7 nehorazne rúluje jeste neznamena ze vsecko ostatne je nanic.
              AMD svym projektem fusion kerej zacal hodne davno ted sklidilo zaslouzene ovoce, a zanechalo vserekou konkurenci daleko za sebou. ATI uz ma dlouhodobe lepsi grafiky a s nastupem CGN to jen potvridli. AMD procaky sou jednoznace lepsi v multivlaknovych paralelnich zalezitostech nez intel, to ale z tech grafu jak natom beha calofdúty nepoznas.
              Ale to ty takova lama nemuze nikdy pochopit.
            • ale PRESAHNE. Ty hry budou presne optimalizovany na tenhle kus HW. Ta hra na tom bude namakanejsi nez na jakemkoli pc jakej si dokazes sestavit. To pochop uz vole ze to neni o cene komponent nebo o tom co si muzes koupit, ale o tom ze dostali novej hw kerej je precpanej nejnovejsima ficurama a technologiema, a vyrazi z toho maximum.
            • Robotron3@tiscali.cz- Jistě, jak píši, na finální soudy je brzo ale předběžně soudím na základě toho co říkají samotní vývojaři.
              Jinak je samosebou pravda co jsi napsal.
            • Jo, ale PS4 bude používat APU + unifikovanou paměť. Vygoogli Heterogeneous System Architecture a pochopíš, že porovnání PC a PS4 jsou zatím z cesty. Znovu opakuji, počky až vyjdou hry, porovnej empiricky.
            • Veskoslav
              I tak je tam AMD a to se srovnatelných Intelem prohraje pokaždé a karty od AMD jsou taky takový průměr. Nic, co by člověk považoval za terno:)
            • Robotron3
              Jenže to se nedá posuzovat jen podle hardwarových specifikací. Konzole vždy dokáže zobrazit určitou úroveň grafiky, na což PC potřebuje o něco silnější hardware.
        • Robotron3
          Tak ono jde spíš o to, jak výkonné je průměrné PC, s kterým musí vývojáři počítat nejvíc. Ty nejnadupanější PC mašiny budou bezpochyb silnější už v době uvedení PS4. Ale to neznamená, že jen tak někdo na ty výkonný bestie bude optimalizovat hry. To až se ten hardware stane lidovějším...
        • Veskoslav
          Ano pokud bude v PS3 8jádro Jaguar od AMD s taktem 1,6 Ghz a grafika na úrovni AMD za cca 3000 u pc, tak to pc smete z povrchu zemského. A hry na PS4 jsou už představené.
          • takze hiendova 7850 a 7870 stoji 3000 ju ? A kdyz hry budou presne optimalizovany na tenhle hw, 8 jaderek a 8 giga gddr5, tak to pc muze tak soupat nohoama protoze 5 let se nato nic ani nechytne. Hry proste natom budou vypadat lepe, a behat lepe nez na jakemkoli pc za desitky tisic.
            To co dokazou zobrazit obstarozni ps3 a xbox zustava rozum stat, a zastane i kdyz se novej hw rozvine v plne parade.
          • No jo, protože jenom Veskoslav ví naprosto všechno o dané hře z krátkých skriptovaných trailerů.

No, vzhledem k Veskoslavovým herním preferencím dává smysl, že při hodnocení her pohlíží jen na trailery. Mnohé by to vysvětlovalo.
            • Říká ten pravej.
            • Veskoslav
              Ano chytráku.....Uvažuj občas tím, co máš na krku....
  • Inquisitor
    Oni nás opravdu chtějí donutit aby jsme všichni seděli s gamepadem u televize? Pěkně spořádaně u stejný krabičky.
    • Cosi
      Stejně jako piráti na silnicích nejvíc frfňají nad tím, že musí jezdit podle předpisů, tak piráti na pc nejvíc frfňají nad tím, že by mohli hry vycházet i na dalších platformách. To, že se konzole zas dostanou výkonem nad průměrné PC už nikdo neřeší, stejně jako poměr prodejů ku prospěchů konzolí.
      • Jo to se možná dostanou, ale tak na rok na dva a dalších 3-4 roky budou zase tak daleko za PC, že z toho PC hráči budou šílet jako při týhle generaci
    • Máš pravdu, přesně o toto se staží Gabe Newell se svým Steamboxem. Prozatimní konzole společně s PC a handheldy nabízí obrovskou diverzitu her, ale Valve se snaží všechny nahnat pod svou krabičku jako ty kravičky, jak zmiňuje Keyz níže.

Když si vezmeš tři velké konzole, tak máš PS3 se svými exkluzivními sériemi jako God of War nebo Uncharted a také japonskými sériemi jako Atelier, které prostě jinde nejsou. Xbox 360 zase nabízí střílečky pro více casual publikum. Wii a WiiU zase nabízejí barevnější zážitky, které si můžou užít děti i dospělí a hlavně spolu. Přidáš PC pro přemýšlivější žánry jako grand strategy a vyjde ti, že každej si najde, co chce. Ono je potřeba se jen pořádně podívat jaký hry vachází a ne jen sledovat to, co ti do úst lafrují herní stránky, které přess reklamy platí vydavatelé těch nejhypovanějších titulů. Podívej se i na míň zprofanovaný hry a najdeš si, co chceš.

A tuto diverzitu chce Newell rozbořit tím, že chce všechny narvat pod jednu krabičku. A Playstation hráči by neměli své oblíbené série, neboť Sony by je už neplatilo. A Nintendo by už neplatilo své atd. A grand strategie od Paradoxu se na krabičce hrají špatně...

Naštěstí to se nestane a CD Projekt si vybral PC svodobně bez Steam krabičky + konzole, které mají svou diverzitu. Buďme rádi.
    • Keyz
      Pěkně spořádaně u stejný krabičky jako kravičky *3*

Řekl bych, že PC je stejně pro naučení se něčeho lepší. Logicky tam jde více věci a jde to i různě omezit.

Stačí si vzpomenout na dobu kdy na PC vycházelo hodně her a hodně různých her. Jak ten kdo měl PC se většinou celkem vyznal v jeho ovládání a také řešil hru proč je taková a není lepší atd.
      Dnes masa kupuje, masa hraje a masa si nestěžuje.
      Pravda občas nějaká rekce je a když není hysterická tak jde většinou od PC hráčů kteří si stěžují na různá osekání a omezení ve prospěch konzolí :(
      • shmeck
        A když se taková reakce objeví, konzolisti každého ušlapou - je to přece úžasná hra - má 8hodinovej příběh! *8* atd. ... btw Nemám nic proti konzolím, ale se*e mě většina jejich komunity...
    • KIMCID
      žádná už mě nesmí přez práh tak dva roky.a dětem to nekoupím
      • Značně úsměvný pseudobojkot. Takže vlastně je ti jedno jaký hry jsou na konzolích? Stačí, že jsou na konzolích a už jsi je zakázal! No bojuj dál, bojovníku.

No, takhle zní standardní PC hráč. Kašle na hry, jen musí v diskuzích ukázat jak je tvrdě proti konzolím.

A samozřejmě teď nezapomene dodat, že žádný konzolový hry do nezajímají, ale konkrétní důvody proč jsou špatní nemá... ty hry jsou přece na konzolích, jsou automaticky špatné.

No, já si budu rád dál hrát dobrý hry na čem chci, zatímco ty si tady dál dělej pěsti jak ti "konzole nesmí před práh". Jo a nezapomeň dělat standardní PC hráčský příspěvky typu "slintám" až tady zase bude článek o nějaký vyhypovaný konzolový exkluzivce.

No jo, to jsou ti omezenci, co si musí opakovat jak je jejich jediná platforma ta nejlepší a jak jsou ostatní špatný. Tož PC síla, brachu.
        • KIMCID
          Netvrdim že moje platforma PC je lepší nebo božská a jediná.Já jen vím že v mé domacnosti už jsou krabičky na NIC. *3*
          • A mě v domácnosti je televize na nic. A nemusím to nijak drsně dávat na odiv v duskuzích.

Takže znovu, je úsměvné jak z tohoto "v mé domacnosti už jsou krabičky na NIC" děláš nějaký "odznak cti" tady v diskuzi. *3*
            • KIMCID
              Od toho jsou diskuse vyjádřit svůj názor,postoj postřeh.Nebo ne?
  • Veskoslav
    Nové platformy ho sice dohánějí, ale nová generace konzolí už teď bude oproti nejnovějším pc zastaralá:)Proč prostě neříct rovnou, že dokud nebude míra pirátství na konzole stejná jako na pc, tak se vyplatí dělat na konzole. Vše je jenom o penězích. Nic víc, nic míň.
    • samozřejmě. Je to "herní byznys" přeci jen.
  • Konzole dohánějí PC, PC už nemusí být nejsilnější?!

A to chtějí docílit jak? Nějakým způsobem zmrazit vývoj hardware, nebo že se konzole budou každoročně upgradovat?

Konzole nikdy nebude stačit na high-end pc a za dva roky bude srovnatelná s mid-end, za pět let do bude opět stará šunka a stejný příběh jako dnes.
    • jo jako, neserte Razora dacani
    • Respektive už dnes...
      PS4? Proč kupovat slabší verzi počítače, který už vlastním.
      • Protože na PS4 budou hry, co na PC ne?

Nebo jsi taky jeden z těch, co hry provně hodnotí podle platformy?
        • to je argument jak stehno na PC je mnohem víc her které nejsou na konzolích než těch pár uber exklusivek pro konzole. Nehledě na nepřeberné množství MMO her o kterých si můžou konzole jen nechat zdát zrovna tak progaming a strategie konzole je dobra jen pro prostoduche střílečky a fotbal/hokej...
          • No a? Takže nikdo nemůže chtít hrát hry na PS4, protože na PC jsou jiné hry?

Takže nikdo nemůže mít i PS4 i PC a hrát na obou?

To je tak nutné mít jen jednu platformu?

A ne konzole nejsou dobré jen pro prostoduché střílečky a fotbaly. To si může myslet tak někdo, kdo začal hrát v roce 2005 a předtím o hrách nic nevěděl. A taky někdo, kdo nemá vůbec žádný přehled o hrách a myslí si, že každá konzolevá hra je Call of Duty.

Ani nevim, proč ti odpovídám. To co píšeš jasně dokazuje, že jsi jen zaspelenec.
  • Robotron3
    Stejně jsem dodnes nepochopil, jak může slabší platforma při vývoji způsobit, že i na té silnější hra vypadá blbě jako na té slabší. Při vývoji se přece tak jako tak používají lepší efekty, větší textury a teprve při optimalizaci nakonec se to zredukuje tak, aby to běželo dobře na hardware. Tak proč PC přizpůsobují grafice konzolí, proč neoptimalizují grafiku taky na PC? Já nevěřim, že jedinej důvod je primární vývoj, nebo souběžný na konzolích. V tom musí bejt i něco jinýho, jako, že někdo asi nechce, aby PC verze vypadaly výrazně líp oproti konzolím.
    • Podle mě za to může právě Engine. Máš takový, který vyhovuje slabším konzolím, tak proč ho předělávat, aby mohli díky tomu přilepšit visuálu na PC? A s tím souvisí i že asi nechtějí, aby vypadaly na PC o to líp. A jelikož končí "speciální" architektury, můžou mít jeden kompatibilnější engine pro všechny platformy, takže hurá, někam jsme se konečně dostali. No nezbývá než počkat na nové konzole a zhodnotit situaci poté.
      $-$-$
    • Dělá se to přesně naopak. Udělá se (vyladěný) základ, kterej poběží všude a pak se jenom přidávají věci navíc pro silnější platformy. Jenže s těma se už nikdo patlat nebude, protože je to vlastně práce navíc. (Navíc hrozně záleží na celkovém designu programu, protože pak přidávání dalších věcí může být velmi komplikované nebo neúměrně zvyšovat HW náročnost.)

K výše zmíněnému si připočtěte tlak na termíny vydání a bude ti jasné, proč to vypadá, jak vypadá.
      • Keyz
        To je fakt, krásně je často vidět jak moc na to s*rou.
        U Rage stačilo změnit jeden soubor a ihned byli textury v lepším rozlišení a bylo to poznat na první pohled. A tohle mohli udělat snadno tvůrci.
        Ale vykašlali se na to.
        To samé další hry kde to snad ani měnit nejde a vypadají fakt hnusně protože to nikdo neřeší.
        • Za to můžou konzole! Zcela určitě! Kdo jinej! *3*
      • Protože vydavatelé jsou chtiví.

Ale ne, určitě za to mohou plastové a křemíkové konzole svou existencí.

Vůbec to není fakt, že vydavatelé v poslední herní generaci nafoukli rozpočty her do nebes, ale používají je k marketingu místo zlepšení her a zajištení optimalizace pro různé platformy.

Čest výjimkám (Square Enix a free HQ textury pro Sleeping Dogs atd.), ale většinou se to neděje.

Ale určitě za to sami vydavatelé nemůžou. že jo? Můžou za to plastové krabičky. A tak budeme v diskuzích nadávat na krabičky.
    • Inside job! False flag warning issue! YEP, I OVERWHELMINGLY STATE THE FACT I ENDURE IN THE STATE OF FIGHTING FOR FREEDOM! Business, the first and only.
      • Radši si dej další červenou pilulku.
  • reakce na diskuzi niz:
    NERDe ty si blbej az zvonis...uz na minuly diskuzi si to prokazal...ted to jen prizivujes...

takze kdyz to vemu podle tvy logiky tak by vsichni meli jezdit ve stejnejch autech bo kdo ma ZBYTECNE vyrabet dily a pohony hmoty naty ostatni kdyz trebas WV se svejma TDI ma nejvetsi prodeje tak si ho koupime vsichni a budem spokojeni?!

proc vyrabet vysokooktanovej benzin kdyz ty si ho nikdy nenacepujes?! takle funguje tvoje logika?!

zavolej do WV nebo BMW nebo FORDU nebo MERCEDESU a zeptej se jich proc vyrabej diesely a benziny zaroven....taky jim rekni jak moc te sere ze do dieselu nemuzes nacepovat benzin protoze to ty bys rad....
    jasny je to prekrouceny od PC k autum ale je to tu vystizeny presne tak jak si okomentoval ty PC naprosto debilne,))
    • Bohužel tvůj příspěvek je zamotanější než Gordický uzel. Pokud to chápu správně chceš si doma poté co sis sestavil vlastní pc sestavit i vlastní auto, ale tady ti moc nepomůžem
      • nope, akorát seš moc blbej, abys to pochopil...
        • Mno uživatel Mi nám tu předvádí svůj bravurní intelekt. Není škoda toho tvého NASA komplu na psaní příspěvků na diskuzi. Co takhle breaknout tigerův rekord a dát si skyrim se 100 modifikacema *3* Až začnou vycházet hry jen na konzole bude skyrim na dlouhou dobu to jediné co si zahrajete.
          • až začnou hry vycházet jen na konzole... tak se pochčiješ a probudíš *15*
            • U Mi doma sedí před komplem celá rodina i se psem a přemýšlí nad co nejtrapnější hláškou to je pak bezkonkurenční
            • co, už deš spát?
              nezapomeň na plínu
            • Už to nebude trvat dlouho
      • pro hlupaka bude i to nejjednodusi to nejslozitejsi,)
        • Zislo by sa tlacitko na tiscali kde sa daju prispevky daneho uzivatela blokovat a tym padom by sa stali neviditelne. :) Diskusia by bola hned kratsia a hlavne by clovek nestracal cas zbytocnym reagovanim na ne. Ale bohuzial to nereagovanie niekedy nie je mozne :D
  • No co, prachy jsou prachy.
  • zdeeneek
    Jak jsem videl nadpis clanku, tak mi bylo hned jasny co se bude diskuzi resit. *1*
    • Já jsem rád, že pro kvalitní diskuzi PC vs konzole už nemusím až na /v/, ale stačí mi kliknout na games.cz. A co se článku týče, za 2-3 roky budou pC už úplně někde jinde, než už před vydáním zastaralá PS4 (ve srovnání s dnešními herními PC).

inb4 mad sonyggers
      • Taky jsem chtel komentovat zminene "PC je podle něj aktuálně pořád na špici, ale nové platformy ho už dohánějí". Vzdyt jak PS4 tak Xbox 720 uz v dobe vydani nebudou lepsi, nez nadupane PC a to bude mit PC platforma zase minimalne 7 let,aby ten naskok opet brutalne zvysila.
        CD projektu muzu jen vzkazat,ze dokud jako PC hrac nebudu dostavat osekany konzolovy port, ale plnohodnoutnou hru na muj stroj,tak je budu kupovat.
        • a to jsi slysel, ze je PC platforma pry mrtva? ;)
          • *1* to už neni pravda, minimálně rok a půl ne
          • Jo snaží se skrýt tak sehrála sebevraždu, ale už si pomalu připravuje zbraně a výbavu na odplatu.
  • Hele mam takovou otazku, a doufam, ze to nevyvola flame. Moc toho o PS4 nevim, ale z toho co jsem si precetl, jsem tak nejak pochopil, ze to bude v podstate takovy PC s vlastnim OS, tak aby se tam nedalo nic nainstalovat, co Sony nebude chtit. Tak je mi zahadou, proc si to vlastne kupovat?
    • RodneY55
      tak treba proto, ze se koupis jednu konzoli, kdyz vyjde a budes na ni moct hrat az do konce generace novych konzoli. Zadny upgrade, zadny kontrolovani hw pozadavku jestli rozjedes nejakou novinku, proste koupis a mas na par let zas pokoj.
    • Nebude trvat dlouho, nez bude venku moznost dual boot. Architektura to umoznuje. Jak se tak stane, pujde PC do hajan, respektive z PS4 se stane nejlepsi PC na trhu z pohledu cena/vykon/uzitna hodnota.
      • Robotron3
        Tak to se v zadnem pripade nestane. Jedine by to bylo mozne s Linuxem, ale ten pripad s PS3 uz tu byl, a pak se moznost instalace Linuxu odstranila.
        • Mluvim o PS4 a AMD
          • Robotron3
            Ja take, PS3 davam jako priklad. Na PS4 v zadnem pripade nebude mozne spustit Windows, s tim nikdo nemuze pocitat.
    • bohuzel obavam se toho ze MS PC pohrbi resp. dela z nej omezenou metro konzoly na konci tohoto roku uz bude mit kazdy ultrabook dotykovou obrazovku, DX12 uz bude pouze pro W8 a vis *9*
      • Robotron3
        A proto zaplať pánbuh za iniciativu Steamu na Linuxu.
    • No takhle expert nejsem, ale vlastně by to mělo být osekný(možnosti) PC s trochu odlišnou architekturou, alespoň tak jsem to pochopil
      • Robotron3
        Ale vůbec to neni PC, je to konzole. PC taky nedělá architektura, ale modularita a otevřenost. Konzole je toho pravý opak, je uzavřená, hardwarově i softwarově, s konkrétním účelem.
        • Já právě bral, jako PC, že využívá podobnou architekturu a hardware, ale že je osekaná ve smyslu otevřenosti a možností.
          • Robotron3
            V podstatě jde o definici, co si pod tim kdo představí, ale jen podotýkám, že architektura nedefinuje přímo tu platformu. Mac má taky stejnou architekturu jako PC a je to Mac :)
            • Aha díky moc za objasnění
    • Robotron3
      Je to architekturou blíž k PC, ale pořád je to konzole, se všim, co k tomu patří. Takže jestli kupovat, nebo nekupovat, je pořád stejný, jako u předchozí konzole, podle toho, co komu vyhovuje víc.
    • ono bude takové ne-PC, s architekturou PC, ale se svobodou PSka (čti nesvobodou), prostě kdo chce mít volnost jde do PC a kdo chce JEN hrát jde do PSka *3*
  • KIMCID
    takové prohlášeni dost děsí
    • Taky jsem si pod tim hned predstavil hry primarne na konzole a PC hracum naservirovanou osekanou verzi se spatnym ovladanim, mizernyma texturama a dalsima atributama obvykleho portu (cest vyjimkam).
      Ale budme optimiste, treba se jednou ty konzole vyvinou v PC :-D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit