Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já nevím, co řešíte. Konzole jsou fajn, ale jako doplněk. Je to věc na konzum respektivě hraní. Nic víc, nic míň. Na herní pc konzole nikdy mít nebudou. Navíc když člověk o technice něco ví, tak si za 15 000 postav už herní počítač, kde mu Crysis pojede na Ultra při 40 fps a rozlišení, o kterém si nynější konzole můžou jenom nechat zdát. Výhodou konzolí je prostě jejich jednoduchost. Ale tím to taky končí. Přílišná uzavřenost, nemožnost si konzoli přizpůsobit a mnohé další. Prostě se smiřte s tím, že konzole jsou skvělá věc, ale nikdy nemůžou vyhrát nad pc.
    • *1* tohle šlo napsat na dva řádky *1*
    • Robotron3
      No vyhrát. Z jakýho hlediska... Z komerčního přece už vyhrály (což nemusí být na pořád).
      • Veskoslav
        Výhru v prodejích neřeším:) To máš pravdu.
        • Rhulad
          Veskoslave zase kecáš nesmysly... Konzole naprosto roznesly pc na kopytech. Ano v současnosti jsou to zbytečné krámy , ale s příchodem ps4 máš na několik let stroj co nemusíš každý dva roky upgredovat aby sis mohl zahrát.
          • Veskoslav
            Co to meleš? Já nevím, kde bereš co dva roky upgrade. Se současnou generací konzolí jsem ns střeva pc nesáhl skoro 5 let. A nynější pc bude nejspíš výkonější než současná generace konzolí. Zase nemel s prominutím sraččky. Upgrade co dva roky už dávno neplatí...
            • Ale plati, pokud chces hrat v te nejvyssi kvalite. Na crysis 3 ti dnes nestaci ani titan, abys mohl mit stabilnich 60 fps, natoz abys s tim vystacil dva roky.
  • To je zas legrační diskuse. Nejvíc tu perlí Robotron takyvývojář a Veskoslav takypcodborník.
    • Robotron3
      Ano, děkujeme za zhodnocení perlivosti *15*
  • Nevím, jak to má pan Badowski, ale jeho kluci v rozhovoru pro Rock Paper Shotgun na otázku, zda je PC stále jejich hlavní platformou odpověděli, že pro ně v podstatě nic jako hlavní platforma nejni, že se snaží udělat maximum pro každou mašinku. Ať už to je PSko, PC nebo Xbox. Zároveň řekli, že pro ně osobně bude PC stále něco jako "hlavní platforma", protože na PC vyrůstali, pracují na něm, a tak dále.
    No a teda pokud vezmeme výrok pana Badowského, že Zaklínač 2 byl především pro PC, protože nejsilnější hardware, tak si myslím, že se hodně dlouho nemáme čeho "obávat".
    • tím chci říct, že CDP jsou lidi na svém místě, protože nedělaj rozdíly a snaží se, aby zážitek ze hry byl všude nejlepší.
      A autor článku by měl chycen pod krček Shealou de Tancarville za to, že tu rozpoutává takový hiphop dost blbě interpretovaným článkem.
  • Svět končí!
  • Evakuujte Cd Projekt reapeři napadli Waršavu opakuji Reapeři napadli Waršavu a začali ji infliltrovat potřebujeme každého dostupného muže pokud chceme nějáký lepší konec. VŠICHNI DO ZBRANE A HURA NA EA.
  • Proč to říkají zrovna oni? *13*
  • Ha, to bude jako s crytekem, kdysi vlajkova lod pc hracu, pak nenavidena firma
  • Na jak dlouho? Do té doby než nové konzole budou zastaralé...
    • Podle me vydrzi tahle generace dlouho. Mozna jeste dyl nez tato. Navic na nove generaci uz grafika bude dobra a pujde vni malo co vylepsit podle me. Mozna fyzika a takovyhle veci. Takze jestli nejkej PS5 tak jedine za 10 let. A to jen proto aby se vydelalo na hardware a posunulo se to zase o koucek dal.
    • to bude tak mesic po jejich vydani az opadne prvotni hipe...
  • Omlouvám se za drobný OFFTOPIC - Doporučuji všem fanouškům Zaklínače, zvláště pak všem fanouškům literárního Zaklínače:

http://zaklinac-povidky-vlastni.webzdarma.cz

http://www.facebook.com/pages/Zaklínač-povídky-které-volně-navazují-na-Zaklínače-od-ASapkowského/133671083400568
    • Moc pekne, vypada to vazne dobre, urcite si prectu. Diky za tip. Mam rada Zaklinace a tesim se i na Zaklinace3 na pc, hrala jsem jednicku i dvojku
  • Ja CDPROJEKTU verim a nebojim sa o buducnost Witchera 3 na PC. Rovnako ma tesi fakt, ze nove PSko bude x86. Takto sa aspon mozme tesit z viacerych "portovanych" hier ktore boli exkluzivne iba na ne. Zrejme optimalizacia bude uz tiez lepsia.
    A Witcher 3 bude urcite paradny. Ten otvoreny svet je velmi dobry krok. Bohuzial je velmi tazke dosiahnut optimalnost vsetkych hernych elementov pri otvorenom svete. Dufajme ale, ze chlapci to daju :)
    Finalna cast Geralta si pompeznost a volnost otvoreneho sveta urcite zasluzi. Uz len vyckat ten rocik.
    Prave som si pustil BG jednotku(enhaced steam) kedze som ju este nehral, a spolu s BG 2 a BG2:ToB mi to na nejaku chvilu vydrzi. Som vsak nesmierne rad, ze dobre RPGcka sa tlacia na svet. Buducorocne Torment(uz ma zaplatene okolo 2m) a W3 mi opat spestria zimne chladne popoludnia. :D
    • Robotron3
      No, asi by se to nemelo rikat, aby se to nezakriklo, ale je ted i treba takova mala pravdepodobnost, ze by se mohly objevit Naughty Dogs hry na PC (ty dalsi, co teprve vyjdou). A to bych PC pral, protoze to zatim byla vysada PlayStationu a jsou to skvely veci.
      • Tak hocijaku hru od Naughty by som bral na PC hned. Je to asi jediny herny vyvojar(pre mna) ktoreho videa napriek tomu, ze PSko nemam pozeram furt. Ci to je gameplay alebo len renderovane video z hry.
        Su proste skvely. A hoc mam xbox tak v buducnosti kupu novej konzoly neplanuje. A takto mi zostava jedina moznost a to, ze ked ja nejdem k Naughty tak Naughty dojde ku mne. Snad sa nam pristasti :)
        • Ne proč by kdy byli tak blbí a dělali něco pro PCčkáře piráty.
          • resshi
            Už jen z tohoto komentáře jde vidět, jak omezenej máš pohled kolem sebe a jak tvá slova musí být nepopiratelnou pravdou. Proč hážeš všechny PC hráče do jednoho pytle? Naštěstí pro konzolisty si na ně nedělám názor podle tvé maličkosti (a doufám, že je to i naopak).
          • Veskoslav
            Nejstahovanější hra minulého roku: Halo 4.....
            • vlastik.plaminek
              Chápete pojem 2 koko*i?
            • Chápeš pojem vycucané z prprdeele
            • Veskoslav
              Chápeš pojem nejstahovanější hra roku?.....
            • Jen v porovnání s ostatními hrami na xboxu. Vedle pcčkářů je to pořád nic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit