Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Bohužel...
  • Nepotěšil si mě, jelikož Dead Kings krom pár vedlejších misí je jediný co mi v Unity zbylo ;). No snad to nebude takovej killdozer jako byl Connor v AC3.

Jinak souhlas, prakticky co píšu bokem. Města a neomezená možnost vertikálního pohybu. Právě proto se těšim i na Victory, ať to bude jak to bude tak myslim, že nebude o typickou AC zábavu nouze stejně jako v Unity. Ubisoft si nás na Unity otestoval ;), takže Victory bude doufám leštěnka bez nějakejch zásadních kiksů (a když ne, tak si těch pár měsíců na solidní podobu hry počkám, stejně jako s Unity).
  • Zase to neni jako ten povestny zajic v pytli protoze kvalita jejich her je docela stabilni.
  • Vždyť už je to tak trapné.. Člověk by měl mít soudnost a vědět, kdy přestat...
  • Slovy klasika "trochu se bojim, trochu se těšim, víc se ale bojim" :). Jakkoli jsou ohlasy na Rogue velmi kladný už od samýho vydání, hlavně po stránce příběhu ze světa AC, byť tak trochu "Opposing Force" ;), tak jakožto fanoušek série mám smíšený pocity. AC byl pro mě vždycky o pobíhání po městěch, střechách, šplhání a vyvražďování nepohodlných bratrstvem asasínů. V AC3 vymizela "vertikalita" (i když po stromech jsme se tam naběhali a naskákali dost :D) a v AC4 k tomu Ubi přidali ještě větší odklon od tématu i herní náplně (ok, i tak jsem přes hořkej začátek nakonec strávil na moři dlouhý desítky hodin :)). Unity pro mě byl příjemnej návrat ke kořenům a náhled do mnou jinak ne moc oblíbený historie (obecně na události a data jsem tupej ;)) i přes technickou stránku a i přes pro mě trochu dutej příběh (čeká mě ještě Dead Kings, ale na celým Unity mě mnohonásobně bavil celej svět a události kolem Fr. revoluce spíš než hlavní příběh). U Rogue si nejsem jistej, jestli vlastně budu chtít hrát něco mezi trojkou a BF a ještě kostit bejvalý bratry ;). Uvidíme. Volání předobjednání fakt nepodlehnu, ono zase kdoví jak tomu při portaci daj v Kyjevě na pr*el, ale určitě jako fanoušek aspoň zkusim.
  • to je taky hra a pekne adrinalinova nikdy nevis zda ti nezrusi, uz zaplacenou predobjednavku...
  • Nezájem. Dokud UBI nepřehodnotí obsahovou náplň série, kašlu na to, a to se týká i budoucí Victory. Města, exteriéry i interiéry jsou zpracované vynikajícím způsobem a jestli mě něco láká, tak je to právě tohle. Ale co s tím dál? Kvalitu Ubisoft nahrazuje kvantitou a mě už to vůbec nebaví. Tuny úkolů, nesmyslné zbraně (viz ruční dělo v Dead Kings, bez kterého je ovšem pohyb v podzemí docela dost obtížný), tuny nepřátel a tedy i tuny soubojů. Víc krve, víc podřezaných krků a víc vyvržených vnitřností je snad už jen na území Islámského státu. *16*
  • Vojta_Ilavsky
    My o Vaše hry nestojíme, zapište si to za uši. *16*
  • walltar
    Předobjednat hru od Ubisoftu? *1*
  • A dojíme a dojíme dokud to jde..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit