Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Požadavky ok, přeci jenom to není nic graficky závratného... na edruhou stranu zábavné to bylo tak nevidím sebemenší důvod proč by si to na pc neužili také. *4*
  • Jsem fanouškem AC od prvního dílu. Každý díl měl ňáákéé ty chyby, samozřejmě, ale vždycky mě to nesmírně bavilo a donutilo mě to dohrát každý díl na 100%... Unity mělo problémy, ale po updatech jsem s tímto dílem velmi spokojen a na Rogue se těším moc. Čím víc dílů, tím líp :). A doufám že po problémech s Unity se páni z Ubisoftu chytnou za hlavy, a radši odložej vydání o nějakej ten měsíc, než vydat nabugovanou, neoptimalizovanou, nehotovou hru, pak to vyladit 10gb updatu a zbytečně zvýšit počet haterů.
    • Souhlasim (v pripade ze si delas prd3l)
  • Hm... to je snad pár měsíců co vyšlo AC Unity a už je tu další AC, to vypadá, že za chvíli bude vycházet každý měsíc jedna AC hra. Nechápu jak to může pořád někdo kupovat.
    • Jenže tento AC vyšel stejně jako Unity, ale jen na konzole...
    • Někdo toho courání nádherně živejma městama, poskakování po střechách a nekonečný číhání na správnej moment a hrabání se v historii naprosto dokonalou formou Komenského "škola hrou" prostě nemá dost :). Každýmu co jeho jest. Mimo to názory na "dojení, každej rok nový AC" apod. obvykle slýchám od lidí, co si zahráli maximálně tak jeden díl a to ještě třeba jen Black Flag nebo trojku. Celá ta série je nádherná už od prvního dílu, má svoje mouchy, jako všechno na tomhle světě, ale pořád ještě stojí za to. Já mám třeba rád architekturu a rád se kochám, takže pro typicky městský AC jsem cílovka a asi ještě dlouho budu. K tomu mě baví pozorovat sebe sama, historickýho analfabeta, jak mě nějaká počítačová hra nutí navštěvovat knihovnu půjčovat si knihy o historii :).
      • Napsal jsi to přesně, to je úplně můj názor...
      • Ristoro
        Napsal jsi to přesně, jak bych to napsal já. Paříž v Unity je bezkonkurenčně nejlépe zpracované město, jaké jsem zatím viděl. Neomezený pohyb v obrovské lokaci, neuvěřitelné detaily (Ať už na stavbách nebo animace lidí), vynikající interiéry. V Notre Dame jsem prochodil desítky minut a jen se díval.
        • septicflesh
          Řekl bych, že pravopisně je to bohužel nepřesné.
          • Ristoro
            Co přesně?
      • Inquisitor
        Jenom historie v jejich podání dostává solidně na prdel, ale chápu že si to přizpůsobily k potřebám hry.
        • Jenže ta dostává naprdel i v podaní třeba Rome Total War, kde ji v podstatě celou přepíšeš, tak o co jde? :-)
      • Tak já jsem hrál první tři díly. Jednička byla super, dvojka ještě ušla, ale třetí díl už mě vůbec nebavil. od té doby to nehraju a jen se sem tam kouknu na videa z nových dílů jestli je tam něco nového zajímavého, ale zatím nějak nic...
        • Dvojka ušla? Ty jsi nějak mimo, AC2 je nejlepší AC ze všech + Brotherhood + AC4.
    • Teď jsem to tu chtěl napsat, sice Assasina nehraju (první díl pár hod.) ale furt je tu něco nového. vydávají nebo oznamují, už jsem na ten název Assasin a kolem toho alergický :D
      • Tak to nečti a vypal když si na to alergický... *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit