Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když něco umím opravdu dobře, není důvod se s tím řádně nepochlubit. Prohlásil Ubisoft na téma optimalizace Watch Dogs. *1* *1*
    • Kdo lže, ten krade. Přesně sedí na Ubisoft *3*
  • Nevim, že se na vyhlazení obrazu a pár částic snaží ještě někdo někoho dnes utáhnout. Kdyby raději AC řešili obsah, především obsah. Takovéto čistě grafické a i v grafice naprosto nepodstatné prvky (modely se tím němění) by měli focusovat spíše hry jako Dear Esther a podobné. Akorád to startuje naprosto nuzné hádky o tom, kdo má nvidii a kdo jinou kartu. Kdyby se raději řešilo, že i ten s nvidií má stejně udundanej příběh u Ac jako ten s ati/amd.
    • Obsah bude stejný jako vždycky, nějak tu pozornost odvést musí.
  • Už se těším až si to zahraju. To prostředí vypadá hodně živě, to se mi líbí.
  • Mato1987
    Nejaké prevratné novinky som u toho ac unity videa nejako nezaznamenal...nie je tá nvidia turbuluence technológia tak troška vykrádačka tohto, či to je tiež tá istá gpu funkcia? https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7CGBoFZq1dU#t=58
    • Spades
      Je to to stejné. Ukazovali to jako první na UE4, ale je to součást PhysX. Má to třeba i Hawken.
      • Mato1987
        No hneď mi to bolo podozrivé, dík za info.
  • Jooo NVIDIA jede pochopte to, NVIDIA je budoucnost, AMD je pro socky
    • nVidia je samozřejmě ekonomicky mnohem silnější, má lepší čipy. AMD trochu brzdí vývoj (asi jako PC vs konzole), jde to krásně vidět na reakcích nV, které většinou stačí osekat čip, aby předehnalo AMD. Na druhou stranu AMD se snaží cenama (co jinýho jim zbývá) a v dnešní době někteří koupí raději AMD kvůli ceně, tak to prostě je a je dobře , že tu je konkurence, byť by mohla být trochu rychlejší :) Osobně jedině nV, rád si tu trochu připlatím za kvalitu.
      • Ty voe, uz zase ta jeho kvalita,ty tvoje tlachy, to je jak od politika, furt ty samy nic nerikajici zblebty, asi spatnej matros...
      • ja si osobne počkam do marca, ked vyjdu nove radeony R9 300 na 20nm , a potom sa rozhodnem *4*
      • tvůj nick odpovídá tve inteligenci *1*
        • Vím dobře o čem mluvím, za poslední dobu jsem měl doma víc gpu, než ty za celý život, věř mi :) To nahoře jsem psal hodně zkratkovitě, ale zjednodušeně, nV je prostě lepší, AMD je levnější, to je holý fakt. Věř si čemu chceš ty inteligente.
          • No dejme tomu, že hodně a opravdu hodně s nadsázkou máš pravdu. Většinou je to tak, že nvidia si platí nemalou částku a hodně se angažuje do herního průmyslu, nyní to je vidět i zde u AC, proto jsou hry často svižnější na nVidia kartách. Levnější? To možná máš v hlavě procesory, kde AMD nabízí ty jejich slavná 6-ti jádra FX za poloviční cenu Core i5 a s výkonem hluboko pod. Nebudu zde rozepisovat celou problematiku, částečně máš pravdu, ale jinak tu plácáš úplný hovadiny, který sis přečetl někde v diskusi. Karta AMD v cenové hranici cca do 5500 Kč je stejně, mnohdy o trochu výkonější než nVidia ve stejné cenové hladině, to že karty AMD jsou levnější oproti nVidia není už dávno pravda. Co trápí AMD nejen u procesorů ale i GPU je vysoký odběr od 95 Watt až 125 Watt a GPU na tom nejsou o moc lépe. Raději bych volil kartu AMD, ale volit ji nebudu, protože zkrátka je tato firma celkem odstrkována a bohužel funkce, které jejich karty dokážou také nejsou mnohdy ve hře podporovány. Někdy AMD trochu zaostává to je pravda, že nVidia vydá nové modely dříve než AMD, ale to se velice rychle dožene. Z ekonomického hlediska a pro lepší podporu u her se bohužel vyplatí Intel a Nvidia, než provedení počítače AMD.
          • já si jen pamatuji moje tři reklamace 8800GT, kvalita se pozná hned, to je pravda :)
            • Takovému vylízancovi jako ty to nepatří do ruky. Nedivil bych se kdyby ti tu reklamaci neuznali.
            • Ristoro
              Nejlepší byla podle mě 6600. To byl neskutečný pokrok, když vyšla.
            • Spades
              Si nemáš kupovat shity od neznámých značek, ale třeba EVGA...
            • Jsi jen vypatlnej uplakanej krypl. Moje 8800GT mi vydržela 7 let než jsem ji vyměnil a nebyl s ni jedinej problém. To, ze ty jsi ubohá socka neznamená, ze nVidia děla něco špatně.
    • Veskoslav
      1/100
    • https://www.youtube.com/watch?v=2VXacYLcjGA
  • Mě by zajmalo kolik ta Nvidia Turbulence featura žere výkonu..na Core i5 2550K, 8GB ram a 660TI AMP! to jede ve FHD na plné detaily mezi 40-60 FPS..počítám, že tahle funkce pokud bude zapnutá tak bude baštit nemalou část..druhá věc, kterou musím teda zjistit jak to vypadá s a bez.
    • Spades
      IMHO 970 to rozběhá na pohodu. Vem si je to karta, která je v SLI silnejší jak Titan Z a stojí 10x méně.
    • No to už ti ale samozřejmě marketingové oddělení Nvidie nepřizná, že s těmito "fíčurkami" si to zahraje jen pár vyvolených v Silicon Valley. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit