Přejít na výpis diskuzí
PC verze Assassin's Creed Unity a Lords of the Fallen ukazují, v čem jsou hezčí díky Nvidii
30.10.2014 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Mrknete na tohle https://www.youtube.com/watch?v=qYEPFxKOQ4E&feature=autoshare *3*
-
hovorí ti niečo všeobecný rozhľad a kvalitná pamäť?
-
No, ten skoro nulovy dopad u mna robi 10FPS v Metre LL. Co je ale najsmutnejsie, tak je jedno ci pre PhysX dedikujem GTX 750Ti, alebo ju necham ratat na GTX 970, FPS ide dole o 10FPS v oboch pripadoch.
-
ty misto hrani her jenom mluvis. Proste jsi tu vsude a komentujes vsechno. Ńechapu, kde beres cas delat neco jinyho. Vzhledem k tomu, ze vse komentuje a znas. To proste nejde dohromady, vzhledem k tomu kolik toho vychazi. Tyznas ale vsechno
-
LOL ted jsem to zhlíd a na nvidiích to vypadá právě hůř ve všech případech. Tak takle jsem se ještě tenhle tejden nezasmál lol lol
-
Prosim te, tobe dela problem porovnat jemnost dvou obrazu a chces tu delat na nekoho ramena :-).
-
zkus si někdy pustit video na Gamespotu *1*
-
Ano, proto méně výkonná GTX980 (4GB, 256-bit sběrnice, 2048 stream procesorů) stojí kolem 17.000,-, zatímco R9290 (4GB, 512-bit sběrnice, 2880 stream procesorů) stojí kolem 15.000,-.
Omg, nVidia bude vždycky o dost dražší ve stejný výkonový třídě než AMD. Proto si taky AMD lidi kupujou. Kdybych nepoužíval computing (konkrétně CUDA, OpenCL nepoužívám, je to něj ještě míň napsaných aplikací jak pro CUDA a to už je co říct ;)), zůstal jsem u AMD, kde je určitě proti nVidii rozdíl 30% v ceně/výkonu u stejně výkonný/stejně drahý karty ve prospěch AMD. Vždyť se stačí podívat do prvního eshopu. -
K tomu převedení výpočtu PhysX na jiný GPU - pokud máš nVidii koukni do panelu nastavení PhysX, tam si můžeš vybrat, jestli pojede na CPU nebo GPU, v případě, že máš víc nVidia GPU si můžeš vybrat na který se to bude počítat, tak jak píše czlukas.
-
Zkus na chvilku zavřít oči ... Máš? A teď si představ pro tebe zcela zjevně nepředstavitelný ... Že třeba existuje někdo, kdo krom toho, že živí rodinu, tak má koníčků povícero a tak musí svoje výdaje hodně prioritizovat.
-
zase, do prichodu gtx9xx rady nvidia nemala v tom konkretnom case ultra brutal vyhodnejsie karty od geforce 8800, tj zase tvoj koment sa tyka len casti hracov, beries za samozrejme, ze hrac ma nvidiu
-
S tým súhlasím. Tiež si myslím, že to NVIDIA robiť nemala. O tejto možnosti som ale nehovoril. Ak má niekto NVIDIu a vymení ju za novšiu NVIDIu, môže použiť staršiu grafiku na PhysX.
-
tazko, fakt by som nemal problem kupit nejaku slabsiu nvidiu kartu na fyziku, keby to neobmedzovalo vyber tej hlavnej silnej karty, to ze ten vyber Nvidia zarezala, je na kritiku, a nieje to antifanusikovanie
-
No stejně si asi počkám na Assassin’s Creed: Rogue, rád bych se vrátil zpátky ke kormidlu.
-
No jelikož simulátory trávy nehraju, tak žádnej zázrak a u akčních / strategických / závodních her tohle řešit nebudu. *1*
-
Co pořád řešíte s ovladači, já prostě nechápu. Jak jsem tu někde psal, roky jsem měl Nvidii a zhruba stejně dlouho jsem používal karty od ATI/AMD a za těch 12-15 let jsem měl problémy jednou jedinkrát s ovladači u AMD, když vyšlo Watch Dogs a to myslím byly problémy spíše Ubisoftu než výrobce karty. A to ovladače aktualizuji pouze jen když mi něco nefunguje jak má, přitom PC má pro mě doma pouze jediný účel a to herní. Co se týče hluku a teplot, bez ohledu na výrobce gr. karty jsem nikdy na kartách neponechával referenční chlazení. Ty tvoje "fíčurky" a další věci, o tom by se dalo polemizovat.
-
Protože jsou antifanouškové ne, to máš jako hejt na konzole taky většina ani neví proč jen to je moderní. Z toho si nic nedělej, na Games.cz normální.
-
uplne trapne jak tu tie videa VAM sekaju dajte si to dokopy OMG .. 40MB linku ma clovek a sekaju mu videa to kde ste Tiscali v roku 1999 ? :P
-
Nemusíš kupovať. Stačí využiť starú kartu. Neviem prečo antifanusikovia nvidie všetko tak komplikujú.
-
Me zase prijde SMAA horsi, protoze prave nezvlada uplne dobre vzdalene objekty, zvlast kdyz nemas zaply DOF. Coz u toho temporal tolik neni (prave kvuli rozmazani). SMAA se ale da dobre pouzit spolecne s DSR ze 4k, pripadne i z 1440p. Ale je pravda ze na vetsinu toho je uz potreba neco novejsiho a nejlepe v SLI, jinak si na vic jak 45 fps nezahrajes.
Ale jak vidno je to o osobnich preferencich :p