Přejít na výpis diskuzí
PC verze Assassin's Creed Unity a Lords of the Fallen ukazují, v čem jsou hezčí díky Nvidii
30.10.2014 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
co se týče nenáročnosti a je nejméně rozmazané, respektive vůbec, tak je SMAA, ten používám kde se dá přes Gedosato utilitu.. MSAA si myslim, že je už přežitek a velmi náročný pro slabší sestavy
-
jj, uz vidim tu reklamu:
uzite si hru v plnych detailoch, kupte si 3 karty od nvidie, jedna na grafiku, jedna na fyziku a kto kupi tretiu, dostane achievment GreenBeaver -
Je to mnohem mene narocne jak MSAA a nevypada to zas tak spatne, rozhodne lepsi jak FXAA.
-
Drtiva vetsina her bezi stale single core a kdyz uz, tak (zcela nesmyslne) omezene na 2 jadra. Vyvojari jsou proste v tomhle ohledu totalni bridilove.
A proto na hry vzdy bude treba CPU, kterej dava vykon per jadro. Intel navic umi to, ze klidne3 jadra podtaktuje a jedno pretoci. -
Nie je za čo. Hlavne aby ti druhá karta pomohla.
-
Díky za rady.
-
BTW vždy si môžeš PhysX v ovládačoch prehadzovať medzi kartami a tak porovnať ako ti druhá karta v danej hre pomohla. Dá sa s tým celkom slušne vyhrať.
-
něco mi říká že mojí Radeon 6490M trefí :D
-
Nie je za čo. Mal som aj iné kombinácie. Napríklad GTX460 na grafiku a 8800GT na PhysX. A ešte predtým 8800GT na grafiku a 8600 GT na PhysX.
-
Ano. Malo by to fungovať. Na tvojom mieste by so to vyskúšal. Priemerné FPS to rapídne pri GPU PhysX nezdvihne (okolo 5 to býva), ale prejaví sa to hlavne na plynulejšom behu hry tam, kde sa PhysX efekty využívajú. Odskúšaj si to ako to bude fungovať v tvojej kombinácii a potom uvidíš či sa pre teba oplatí mať druhú kartu na PhysX. Ja som so svojou kombináciou spokojný. Predtým som napríklad mal GTX460 na grafiku a 8800GT na PhysX. A ešte predtým 8800GT na grafiku a 8600 GT na PhysX. Vždy to fungovalo v pohode.
-
Máto chce být alespon párkrát středem pozornosti, tak mu to nekaž. Ano, je to způsobené trochu i tou závistí že jiným byl dáván větší prostor.
I trollba má však své meze, to řikám pořád. *3*
Ještě že máme Games, kde si to můžou všichni bez ujmy vyříkat. *4* -
Ty si neděláš srandu, ty ze sebe děláš čím dál tím většího debila. Kašli na to, pokračuj v tom co děláš a hraj chytrého.
-
"Jestli je ti tolik let, kolik uvádíš, že ti je, tak je mi tě líto. Navážet se do člověka, kterého neznáš jen na základě toho, že z tebe jednou udělal v diskuzi absolutního dementa, je ubohé. Nebudu ti odpovídat co na PC dělám, není to má povinnost, jen ti řeknu, že CPU dostává pořádný záhul. "
Napísal si to ty, nie? Sa nediv, źe si z teba robím srandu, keď reaguješ ako pubertálny zasran. -
To jsem třeba já nevěděl, tedy děkuji za info.
-
Mám tuším gts 250 Twin Frozr a hlavní mám 660Ti. Takže by neměl být problém, jo?
-
Já se zeptám jako normální člověk, jestli je to vážně možné a ty opět začneš zpochybňovat využití mého PC. A navíc napíšeš opět naprosto nadřazeně, že je to elementární záležitost, přitom jsem o tom nikdy neslyšel, neviděl jsem to nikde na internetu, nemá to žádný známý a učitel na IT průmyslové škole se o tom taky nezmínil. Tak jsem se prostě zeptal. Ocenil bych kdybys mi i ty třeba podal smysluplnou odpověď. Nemám zájem se hádat. Děkuji.
-
Ano môžeš. Ale v prípade PhysXu musia byť obe od NVIDIe a na PhysX grafiku sú aj určité minimálne požiadavky. Pokiaľ ale máš GPu na úrovni aspoň tej 8800vky s aspoň 256MB VRAM (dnes už by som nešiel pod 512MB), tak si v pohode. Sám takto využívam GTX460 na PhysX v tandeme s GTX780. Funguje to ako píše kolega vyššie. Takmer bez dopadu na grafický výkon.
-
Neviem, prečo reaguješ takto podráždene na každú moju odpoveď, urazil som ťa snáď nebodaj niečíim?
-
Ano, elementární záležitost. Ty jsi 2 slovy https://www.youtube.com/watch?v=y_mQ9JUe8W4.
-
ty čo využívaš PC do takej miery, že dostáva "poriadny záhul" nevieš o takejto elementárnej záležitosti nič? Ani ma to už neprekvapuje.