Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Vážně můžeš zapojit takhle rozdílné karty najednou?
  • Mato1987
    začína sa to zvrhávať opäť na taký menší gangbang od trotlov, neviem čím som si tu v podsate tie urážky zaslúžil, ale asi je najvyšší čas odtiaľto potichučky odísť, lebo sa aj hovorí, že múdrejší ustúpi. A nezožerte sa tu medzi sebou vy nevychovaní puboši.
  • Jack1947
    Nevadí... snaha tu byla no. *4*
  • Mato1987: Působíš na mě právě trochu jako bukanýr.
  • Ristoro
    Ak si si nevšimol :DD. Jak jsem si toho mohl všimnout, žes to napsal úmyslně :D. Prostě ses upálil. Jeb už na to, ty zkušený prodejce HW.
  • Mato1987: Opět reakce jako bys byl lepší jak ostatní. Táhni do hnoje.
  • Mato1987
    a prečo by som to robil? Nie som ani homosexuál, ba ani pravdoláskar.
  • Mato1987
    Som rád, že si to pamätáš, ak si si nevšimol, napísal som to úmyselne, ale som fakt rád, že si sa stále nedokázal zbaviť toho pocitu, že slabomyseľného si v tej diskusii predstavoval práve ty *3*
  • Mato1987: Nesnaž se mě ojebat.
  • Ristoro
    Pamatuješ jak jsi mě strašně zdupal za ty anglické berličky? A ty tu napíšeš ROFLMAO :D.
  • Mato1987
    ROFLMAO, čože? :D ja o voze ty o koze?
  • Ristoro
    Jestli je ti tolik let, kolik uvádíš, že ti je, tak je mi tě líto. Navážet se do člověka, kterého neznáš jen na základě toho, že z tebe jednou udělal v diskuzi absolutního dementa, je ubohé. Nebudu ti odpovídat co na PC dělám, není to má povinnost, jen ti řeknu, že CPU dostává pořádný záhul.
  • Záleží od toho čo chceš s CPU robiť. Na kancelársku prácu je to jedno. Pri renderingu sa poďla testov ukazujú dobre aj FX procesory, ale na výkon 6a viac jadrových CPU od Intelu nemajú a teda maximálny výkon musíš hľadať iba u tejto väčšej firmy. U hier je to otázne. Môžeš si kúpiť CPU s tým že sa hry optimalizujp na viac jadier, ale keď budeš chcieť hrať hru, ktorá takto optimalizovaná nebude, už je jedno ako hlasno budeš nadávať na vývojárov. Intel má proste výborný výkon na jedno a aj na viac jadir a je univerzálnejší. A to ani nehovorím o tom, že vzhľadom na výkon Intelu si môžeš trebárs vymeniť jednu GPU v PC viac (predpokladám vždy GPU s aspoň dvojnásobným výkonom pri výmene). Do tohoto môže čo to povedať Mantle alebo neskôr DX12, ale momentálne je proste Intel lepší. Ponúka univerzálny výkon s menšou spotrebou a tým pádom aj lepšími prevádzkovýmo vlastnosťami. Prechádzal som od Phenomu II X4 3GHz BE na Intel Core i7 3770K. Dovtedy som mal vždy CPU od AMD a teraz by som sa už nevracal.
  • deridon
    Za mě ani to TXAA od Nvidie, rozmazává to ještě víc obraz jak FXAA.
  • Mato1987
    kedysi to možno tak bývalo, dnes väčšinu času na domácom PC strávim prácou, možno tak cez víkendy si sem tam niečo zahrajem
  • K tomu ty máš navíc maximálně CAD a Photoshop. Nehraj si ně něco víc. Jsi reglej na PC fóru, 70 % času hraješ na PC hry.
  • Dá to rozum , že Nvidia ovladače akceptují jen svoje karty . Sice mám desku s Hydrou , ale nějak mne ani nenapadlo ji aktivovat .... ostatně také se o ní už nikde nemluví .
  • No zrovna bumbrlíčka jakým byly všechny 8800 bych si v compu jen kvůli PhysX nenechával ....
  • Mi to spíš připadá , že v Unity bych si vyjma vyhlazování ty efekty raděj vypnul .
    V tuto dobu by volba padla na některý Maxwell , ale na druhou stranu moje primární GTX560Ti ještě poslední slovo neřekla . Mantle mi jako majiteli HD 7870 zatím dvakrát neslouží a dokud se se spotřebou nevrátí na zem , žádná 280 a lepší od AMD nehrozí :/ .
  • Spades
    Hmm to mě ani nenapadlo... Mohl bych zkusit hodit PhysX na inteláckou grafiku na NB, jestli to půjde.
    Tak nic... na NB mám na výběr jen 650m a CPU, takže to asi musí být nVidia grafika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit