Přejít na výpis diskuzí
PC verze Assassin's Creed Unity a Lords of the Fallen ukazují, v čem jsou hezčí díky Nvidii
30.10.2014 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Nejlepší byla podle mě 6600. To byl neskutečný pokrok, když vyšla.
-
Já nemůžu z těchle pc-gum pardon pc- hráču. Jedna strana barikády se háda s druhou stranou, jestli je lepší jedna karta nebo druhá. Opravdu starosti na úrovni, vrchol je pak vrcholný elitář PC-guma pardon PC-hráč, který všem co mají AMD nadává do socek. No opravdu výkvět civilizace jsou ti zdejší pc-gumací pardon pc-hráči.
-
Místo Nvidia efektů, co žerou GPU i CPU jako prase a ukazují nulové změny, mohli raději udělat optimalizaci a 60 fps. Asi jsem divný člověk, ale nechápu co se to děje.
-
next-gen hry konzolistuv vlhky nikdy nesplneny sen *3*
-
No dejme tomu, že hodně a opravdu hodně s nadsázkou máš pravdu. Většinou je to tak, že nvidia si platí nemalou částku a hodně se angažuje do herního průmyslu, nyní to je vidět i zde u AC, proto jsou hry často svižnější na nVidia kartách. Levnější? To možná máš v hlavě procesory, kde AMD nabízí ty jejich slavná 6-ti jádra FX za poloviční cenu Core i5 a s výkonem hluboko pod. Nebudu zde rozepisovat celou problematiku, částečně máš pravdu, ale jinak tu plácáš úplný hovadiny, který sis přečetl někde v diskusi. Karta AMD v cenové hranici cca do 5500 Kč je stejně, mnohdy o trochu výkonější než nVidia ve stejné cenové hladině, to že karty AMD jsou levnější oproti nVidia není už dávno pravda. Co trápí AMD nejen u procesorů ale i GPU je vysoký odběr od 95 Watt až 125 Watt a GPU na tom nejsou o moc lépe. Raději bych volil kartu AMD, ale volit ji nebudu, protože zkrátka je tato firma celkem odstrkována a bohužel funkce, které jejich karty dokážou také nejsou mnohdy ve hře podporovány. Někdy AMD trochu zaostává to je pravda, že nVidia vydá nové modely dříve než AMD, ale to se velice rychle dožene. Z ekonomického hlediska a pro lepší podporu u her se bohužel vyplatí Intel a Nvidia, než provedení počítače AMD.
-
Co to meleš? Samozřejmě sem myslel AntiAliasing (od toho zkratka AA, a ne AF) a to Xx značí počet průchodů filtrem, a tak můžeš dát jakoukoliv mocninu 2. Stačí když to někdo dá jako možnost do nastavení. A CSAA se většinou dává na 16x.
-
nj, nvidiu som strelil, nevlastnim ju, ale pointa zostava
-
16AA je anizotropní filtrace, to nemá vliv na výkon dnes už, tím se fps nezmění, ale asi jsi myslel vyhlazování AA (MSAA 8x max).
-
s 660ti a uz snizujes rok a pul detaily.. jsi mimo..
-
ad ta trava, mas 100% pravdu
-
Pokud chceš hrát na ultra při 60fps, tak to určitě hovadina není. 660 je dnes už mrtvá karta s tou dnešní nejnáročnější hry rozjedeš tak možná na low/medium při 30fps max, sorry to mi nestačí.
-
No hneď mi to bolo podozrivé, dík za info.
-
Hovadina to není. Je lepší si nechat rezervu. Kdykoliv můžeš zapnout 16xAA
-
A pokud někdo nemá na pořádnou grafickou kartu, ať se vykašle na PC a jde si koupit konzoli.
A sám máš takový low-end jako je 970? *1* *1* -
na fullhd je GTX 680 a GTX970 (R9 290,R9 290X)totalna hovadina a zbytocne vyhodene peniaze, 35% ludi tam ma fullhd, tj im staci 660nvidia a vyssie alebo r9 270x a vyssie
-
BTW podívejte se na budoucnost GameWorks.
https://www.youtube.com/watch?v=kLVa0NOFdwM -
Další hovadina. Myslíš ty stébla? Já třeba 970 mám, ale neužiju si nic. Protože si to nemám kde užít, a než se to rozšíří do her, tak 970 respektive její výkon bude mít kde kdo. A pokud někdo nemá na pořádnou grafickou kartu, ať se vykašle na PC a jde si koupit konzoli.
-
Ale tohle není o tom jestli AMD (ATI je mrtvá) vydala nebo nevydala nové karty. To s tím nemá co dělat. Gameworks tu už nějakou dobu je a nějakou dobu bude, stejně jako PhysX, což je fyzikální engine. Něco si o tom proboha lidi zjistěte, než tu začnete plácat takový hovadiny pořád. Existuje několik českých webů zaměřených na hardware, kde si ty informace dohledáte nebo můžete průběžně získávat.
-
..peace
-
Obsah bude stejný jako vždycky, nějak tu pozornost odvést musí.