Přejít na výpis diskuzí
PC verze Battlefield 3 je pro DICE prioritní
10.2.2011 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
Je vtipný, jak když se tu objeví novinka o tom, že budou "okradený" hráči na PC, tak si tu konzolisti otvíraj pusinky, že jsou PCčkáři děti a, že si jenom stěžují...teď se koukněte do zrcadla *12* *12* *12*
-
To ale pokrývá jen část celkového prodeje a neomlouvá ošizení konzole verzí že?
-
Tak mi vysvetli proc udelali BC takove jake je?Tedy zmensili mapy,snizili pocet hracu atd atd, kdyz na konzolich muze byt plnohodnotny BF?proc rovnou neportnuli BF 2 trebas s vysperkovanejsi grafikou?
Protoze uvideli jak se prodava bezmyslenkovita run and gun COD a tak si rekli ze udelaji podobnou hru.Ale protoze COD je zavedena znacka a znacka prodava,tak si rekli,ze nebudou delat novou znacku ale vezmou BF,osekaji ho a mame konkurenci pro cod *1* .
Proste faktem je,ze hrace na konzolich bavi spise hry jako cod s rychlou bezmyslenkovou hratelnosti nez hry jako je klasicka serie BF.
A to mam doma xbox,takze nejsem zadnej zarytej pc hrac
*1* -
se koukni na officiální statistiky BC2, PC je jenom asi o 10% pozadu oproti těm konzolovím...
-
Někde jsem četl, že jen na Steamu za prosinec 2010 BFBC2 vydělalo kolem 25M dolarů, nehledě na to, že BFBC2 stojí na Steamu kolem 20 Euro, berme cenu za kopii těch klasických PCčkovských 50 dolarů, to máme jen Steam za jeden měsíc 500 000 kusů a to je jen jedna distribuční síť a těch 300 000 krabicových kusů je hádám jen severní amerika. Docela tomu věřím, protože od vánoc (kdy byly na Steamu dobrý slevy) tak paří BFBC2 půlka mýho friend listu. Taky berte v potaz, že z PC verze (navíc digitálně distribuovaný) má vydavatel daleko víc peněz než z konzolový. Takže nejde jen o ty aspekty tradice (opravdu kromě hodně zjednodušený BF odnože Bad Company je BF čistě PC série)
-
S COD to má společné jen to že je to FPS ty troubo :D
-
Jj guru by nam vsem ukazal :-D.Celkem mi tady chybi,to byly casy :-D
-
re:Mirek-ale je to konzolova odnoz.Je to takovy mix mezi klasickym BF a COD.Bud si BF2 a 1942 nehral nebo fakt nevim,ale rozhodne BC neni jen mensi BF2.
Ten urcity odklon a zjednoduseni tam je proste znat.Tak si neplet pojmy s dojmy *1* -
ja rikam proste, ze proste BC mely nechat konzolym sem HC fan BF serie a kvuly BC jsem si koupil PS 3, a voni vydaj BC2 na vsechny platformy... Tak si vemte na PS 2 taky vysel modern combat a zadnej PCčkar si nestezoval zeby BF 2 byl nejak odflaknutej :D stejne to mely udelat i s BC na konzole a BF 3 PC a stim proste aby predcil nase ocekavani, ja si stejne myslim ze DICE chtel delat BC jenom pro konzole, ale EA asi rozkazala at to vydaj navsechno.
-
To je pravda hra ma vyuzivat DX 11 takze minimalne ctyr jadro bude povinost ...
-
Chapeš, že ostatní si to ztáhly z netu?
-
Jsem konzolista co zná BF2,proč by se mi plnohodnotný nástupce BF2 neměl zamlouvat?To že mám konzoli raději než PC mě nějak degraduje,abych nemoh žádat plnohodnotný BF?Nechápu..
-
sak si dajte do googla bf3 a je tam stranka kde uz ukazuju scany z casopisu a aj doel je jasne pisane ze to je koli enginu caka sa na xbox720 a ps4 ...
-
BBC série není konzolová odnož,je to pořád ten samý BF,akorát víc zaměřený na pěchotní boje s minimem techniky a menšími mapami,jádro ale zůstalo zachováno.S COD to nemá nic společného,je to jen takové menší BF2 s destrukcemi,tak si nepleť pojmy s dojmy.
-
Pokud DICE udelaji plnohodnotneho nastupce BF2 tak ten se stejne spouste konzolistu zamlouvat nebude. Pokud koncepci Bad Company jen obleknou do noveho havu a nalepi na ni vysacku BF3 nastvou spoustu priznivcu BF2 takze jim prilis nezavidim. Vsak se brzo uvidi kterou cestou se vydaji. Pokud se nastupce BF2 nedockame budu zklamany ale troufnu si tvrdit ze cokoli se bude skryvat za jmenem BF3 bude to lepsi nez dalsi CoD ktery nas na podzim zrejme nemine, takze nejspis muzou pocitat ze nakoupim u nich. *5*
-
Jako clovek ,co vlastni jak konzoli tak pc se muzu takovym recem o tom,ze pc scena je nahrana apod jenom smat :-D.Takovehle reci se vedou snad uz od prvniho PS a hry na pc tady jsou porad a dokonce i pc only hry.
Stejne mi prijde,ze trend jsou multiplatformni hry a exkluzivit pro urcitou platformu je cimdal mene. -
Zapominas ale na jeden detail,ktery na tom muze mit taky nemaly podil.BF2 a 1942 byli pouze pc hry a prodavali se vice nez dobre.Pak prisla konzolova odnoz BC a te se prodalo na konzolich vice nez na pc.
A ten duvod mensich cisel na pc u BC muze byt z casti i z toho duvodu,ze hrace puvodnich BF odnoz BC proste nebere,prece jen je to vice posun k hram jako je COD a treba me osobne tenhle paskvil proste nebere a proto jsem nemel duvod si tuto hru koupit ani na PC ani na xbox.
A pokud BF 3 pujde ve stopach klasickych BF tak si ho s radosti koupim a verim,ze takhle uvazuje spousta pc hracu,ktere puvodni battlefieldy bavily. -
Takovehle generalizovani,ze singl hry si na pc nikdo nekupuje ,ale stahuje mam nejradsi.
Co treba takovy stalker,ktery je pc only a je to hlavne SP hra?Vsech 3 dilu se celkem prodalo pres 4 miliony,tak mi netvrd ,ze SP hry na pc vsichni pirati.
Jasny,ve srovnani s tuctovkami co jdou na dracku jako COD to neni nic extra,ale porad tam nevidim jak to vsichni pirati.
Kvalitni hry se prodavaj dobre i na PC. -
Ano,to se tu snažím říct.Proč podporovat takový podrazáky,když mám konzoli a díky nim mají větší příjmy než z PC a přesto se na ně ještě veřejně vykakají?To bych musel být opravdový blázen.Ono v budoucnu bude celá PC scéna bez konzolí nahraná,ale je to fakt,který si hodně hráčů nepřipouští.Každý ať si hraje na čem chce,ale ať mi tu nikdo netvrdí že když platím víc peněz za hry na konzole než hráči na PC,že nemám nárok na to,aby obsah hry byl totožný..
-
Ti lidé jsou hloupí. 6 milionů BC2 z toho: 2,8 xbox - 2,1 ps3 a na PC vychází 1,1 milion - takže na digitální distribuci vychází tak necelých 800 000, což by vzhledem k hardcore fandům Battlefieldu i odpovídalo. Obecně: Bez konzolí bude Battlefield 3 nahradej *3*