Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No pro mě jako PCčkáře je to jen dobře.. Jinak 310 DVD + odhaduju, že přes milion DIGI verzí se určitě prodalo. Stačí se podívat na http://bfbcs.com, kde uvidíte počet vojáků všech platform..
  • misho8723
    To len tak málo? A prečo vývojári vyhlásili niekoľko týždňov po vydaní, že počet hráčov na PC prevyšuje hráčov konzolových verzií? Séria Battlefield je hlavne PC záležitosť, a to bolo aj v prípade BBC2. Však len samotného Battlefieldu 2 sa predalo v kamenných obchodoch 2,25 milióna + datadisky a podobne to dávalo dokopy 3,57 mil. + predaje cez digitálnu distribúciu.
  • Joha
    Nechcem byť skeptik ale toto isté hovoril aj Crytek s novým Crysis... a takisto dúfam že DICE BF3 nepokazí ako to spravilo s novým MOH... strašne krátka doba a miestami to vyzeralo ako keby v DICE pracovalo pár ľudí z Treyarchu... no ale uvidíme :)
    • To se zase ozval odborník... Dice u MoH pracovalo na multiplayerové části, SP si vykutilo EA Los Angeles, dnes již pod názvem Danger Close, tak nechápu, co má Dice společného s krátkou hrací dobou... Co mě ale nejvíce irituje, je ten hlod kolem Treyarchu. Další panáček, co se musí vozit na vlně " pojďme se vyblejt na Treyarch ", aniž by si uvědomil, co a proč to vlastně kecá, že?
      • Joha
        Nezačni tu ďaľšie flame war ohľadom "nového" Black Ops... Treyarch si sere do huby tým že sa vozí na značke, ktorú vytvorilo Infinity Ward...
        • Bavím se tu o nějakém CoD brachu? Mluvím tu o vývojářském studiu, ze kterého si herní stádo ovcí dělá terč, protože je to v módě. Treyarch nemůže za to, že Activision nasadil takovou politiku a je tak zapojený k této značce. Každopádně, tvoje poznámka, která negativně poukazovala na toto studio, byla naprosto zbytečná.
  • Kdyby se aspoň DICE soustředilo na něco pořádného, jako třeba Mirror's Edge 2, které tak beznadějně vyhlížím :-( . Už těch válečných FPS mám pokrk.
    • jj tak ME bych taky videl radsi nez dalsi fps ze soucasnosti,temi je v posledni dobe trh uz docela presycen,kdyby se aspon zase vratili ke druhe svetove.Tak snad se aspon budou drzet klasickeho BF
    • Nesmis si kazit chut temi kadorocne vychazejicimi "peckami" a vzdy si pockat na kvalitni kousek.
  • je nejaky link ci odkaz na to ze sa preealo iba 310 k. Nechce s ami verit ze je to take slabe. Prednedavnom tu boli dake clanky ze v CR a SR bude niekto robit daku statistiku predaja hier a akosi o tom nepocut.
    • ...zkušenost řiká, že když si to číslo vynásobíš deseti, tak máš přibližný počet prodaných kusů na PC...to dělá ten Steam, kterej díky weekend deal a prázdninovým akcím prodá až devětkrát více kopií než kamenné obchody (a e-shopy prodávající krabicové verze)...
      ...samozřejmě to je dost naivní vzorec pro výpočet prodaných kusů, ale asi nebude až tak daleko od pravdy...
      • zkušenost řiká, že když si to číslo vynásobíš deseti, tak máš přibližný počet prodaných kusů na PC - Tak teď jsi mě pobavil, rád bych viděl nějakou oporu tvého tvrzení. Pokud vím tak teprve nedávno počet prodejů digitálně distribuovaných her překročil prodeje z obchodů...
      • moze byt ale ostane to iba nasim tvrdenim .prreto som sa pytal na ten link 300 k.
  • těch 300 k prodaných kusů na PC se všude píše od vydání BC2, nashledanou. Autor je asi konzolista
    • ja rikam proste, ze proste BC mely nechat konzolym sem HC fan BF serie a kvuly BC jsem si koupil PS 3, a voni vydaj BC2 na vsechny platformy... Tak si vemte na PS 2 taky vysel modern combat a zadnej PCčkar si nestezoval zeby BF 2 byl nejak odflaknutej :D stejne to mely udelat i s BC na konzole a BF 3 PC a stim proste aby predcil nase ocekavani, ja si stejne myslim ze DICE chtel delat BC jenom pro konzole, ale EA asi rozkazala at to vydaj navsechno.
    • Chapeš, že ostatní si to ztáhly z netu?
    • ales.smutny
      Bohužel, s onou, důležitou poznámkou v závorce o digitálním prodeji, který to číslo výrazně určitě zvýší, nemáme momentálně jiné zdroje, nikdo by radši nevyrazil ze Steamu přesná čísla než já...
      A ano, autor je konzolista, PCčkář, handhelder, čtenář, islamolog, wingchunista a nevím co ještě...ale obávám se, že to nemá s obsahem článku co dělat.
      • se koukni na officiální statistiky BC2, PC je jenom asi o 10% pozadu oproti těm konzolovím...
        • To ale pokrývá jen část celkového prodeje a neomlouvá ošizení konzole verzí že?
      • Svým způsobem i ten jiný zdroj je. Finanční zpráva EA kterou zvěřejnují na konci každého roku. Prodali necelých 6 milionů BC2, přičemž na konzolích 5. Či-li kolik maximálně zbejvá na PC včetně digitálu? Ale stejně nekteří budou tvrdit že se toho právě v digitálu prodá snad desetinásobek. *7*
        • Ti lidé jsou hloupí. 6 milionů BC2 z toho: 2,8 xbox - 2,1 ps3 a na PC vychází 1,1 milion - takže na digitální distribuci vychází tak necelých 800 000, což by vzhledem k hardcore fandům Battlefieldu i odpovídalo. Obecně: Bez konzolí bude Battlefield 3 nahradej *3*
          • Spades
            BFBC a BFBC2 by byl nahranej bez PC BF2.....
            BF3 vychazi hlavne z BF2, kterej hral na PC snad kazdy. Je to PC parni valec, kterej prejede jakoukoliv konzolovou statistiku :P Na PC to bude prodavanejsi nez na konzole.
            • Je to PC parní válec bez commandera se 4 kity a bez delší podpory ze strany vývojářů-ostatně jako BF2.Budete nadšení! :D
          • Zapominas ale na jeden detail,ktery na tom muze mit taky nemaly podil.BF2 a 1942 byli pouze pc hry a prodavali se vice nez dobre.Pak prisla konzolova odnoz BC a te se prodalo na konzolich vice nez na pc.
            A ten duvod mensich cisel na pc u BC muze byt z casti i z toho duvodu,ze hrace puvodnich BF odnoz BC proste nebere,prece jen je to vice posun k hram jako je COD a treba me osobne tenhle paskvil proste nebere a proto jsem nemel duvod si tuto hru koupit ani na PC ani na xbox.
            A pokud BF 3 pujde ve stopach klasickych BF tak si ho s radosti koupim a verim,ze takhle uvazuje spousta pc hracu,ktere puvodni battlefieldy bavily.
            • vypadlo mi tam slovicko " nevidis" za tim cod *1*
            • toho troubu sis mohl odpustit a pokud si vazne myslis ze BC je jen zmenseny BF2 a ten priklon k hratelnosti ala COD tak potom se asi vazne nemame o cem bavit *1*
            • S COD to má společné jen to že je to FPS ty troubo :D
            • re:Mirek-ale je to konzolova odnoz.Je to takovy mix mezi klasickym BF a COD.Bud si BF2 a 1942 nehral nebo fakt nevim,ale rozhodne BC neni jen mensi BF2.
              Ten urcity odklon a zjednoduseni tam je proste znat.Tak si neplet pojmy s dojmy *1*
            • BBC série není konzolová odnož,je to pořád ten samý BF,akorát víc zaměřený na pěchotní boje s minimem techniky a menšími mapami,jádro ale zůstalo zachováno.S COD to nemá nic společného,je to jen takové menší BF2 s destrukcemi,tak si nepleť pojmy s dojmy.
          • Ano,to se tu snažím říct.Proč podporovat takový podrazáky,když mám konzoli a díky nim mají větší příjmy než z PC a přesto se na ně ještě veřejně vykakají?To bych musel být opravdový blázen.Ono v budoucnu bude celá PC scéna bez konzolí nahraná,ale je to fakt,který si hodně hráčů nepřipouští.Každý ať si hraje na čem chce,ale ať mi tu nikdo netvrdí že když platím víc peněz za hry na konzole než hráči na PC,že nemám nárok na to,aby obsah hry byl totožný..
            • Jako clovek ,co vlastni jak konzoli tak pc se muzu takovym recem o tom,ze pc scena je nahrana apod jenom smat :-D.Takovehle reci se vedou snad uz od prvniho PS a hry na pc tady jsou porad a dokonce i pc only hry.
              Stejne mi prijde,ze trend jsou multiplatformni hry a exkluzivit pro urcitou platformu je cimdal mene.
      • Z toho si nic nedělejte,to že má hra vyjít na konzole řádně osekaná a Vy se ptáte proč by to tak mělo být,tak jste automaticky konzolista.To že hry na konzole stojí o dost víc než na PC je více než pádný důvod k tomu,aby hry nabízely podobný obsah a nemyslím tím polygony samozřejmě.To ale hodně PC zaslepenců přehlíží,je lehké být sobcem.
  • řikam to furt... jedině MAG

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit