Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    700 za gamepad mi nepříjde zas tak moc. Zvlášť za Xboxový, který má (pro mě) optimální velikost, váhu a ergonomii. Já bych si zas nekoupil nějaký no-name sh*t za 300, který se mi za měsíc rozpadne v ruce.
  • s klávesnicou only sa super hrá
  • ľahšie je zabiť najprv Ornsteina, ja som plakal, keď som sa snažil získať Ornsteinov soul... stále sa tlačí na hráča, dajú sa pekne oddeliť. Keď ako prvého zabíjaš Smougha, obaja sú pokope, Ornstein útočí tak, že to nie je vidieť...
    Ale keď je Ornstein sám, to je už pohoda, celkom easy.
  • Miserius
    Asi před týdnem řekli že na Demon Souls 2 nepracujou a nemaj ani vplanu na něm dělat. Doslova se ta zpráva jmenovala Demon Souls 2 100% Not Happening
  • PravyMonty
    To že vás u vás v blázinci pouští k počítači, můžeš využít i na něco jiného, než na psaní stupidních komentářů.
  • ale nee,to jsme se nepochopili...ja to myslel vydat i pro nove konzole...proste na vsechno :)
  • v tom mas samozrejme pravdu...a kdybych nejak chtel,tak by se to dalo tak udelat,jenze zas je to "kram" navic....
    myslel jsem to tak,ze kompilace z PC by nemusela byt na nove konzole tak tezka a ze mi prijde skoda,ze to na novou generaci nevydaji...
    ze by to ani tolik prace dat nemuselo

a vymlouvat tuhle vec mi prijde divny...je to proste skoda,kdyz jsou na trhu nove konzole :)
  • x_ander
    Mě samotný Smough problém moc nedělal, ale Ornstein... ty voe, vždycky mě napíchl na to své kopí jak buřt a byl konec :-D
  • x_ander
    Udělej to jak já před pár měsíci a kup si konzoli staré generace. O hromadu skvělých her nebudeš mít nouzi a ušetříš jak na ceně konzole, tak na ceně her. Ta nová generace ti nikam neuteče a můžeš si ji pořídit až za nějakou dobu, kdy budeš mít dohrané staré hry a bude už výběr i těch nových.
  • davidBray
    tak si kup od jiného výrobce
  • PravyMonty
    Já radši budu mít Dark Souls 2 pro "staré" konzole/PC a Demons souls 2 pro PS4 k tomu, než mít jen Dark Souls 2 pro nové konzole/PC.
  • opravda...*mensina... :)
  • ok...tak ja jsem obrovska vetsina,ktera by si koupila novou konzoli,i kdyz nemam tu starou, a cekam jen tituly,kvuli kterym to bude mit cenu....a treba tenhle titul by takovy zlomovy pro me mohl byt :)
  • Tak přeci jen většinou kdo si pořizoval novou konzoli má často i tu starou :) a kdo ne, bude mít pravděpodobně PC tak si ho může střihnout tam ... těch pár dní rozdílu snad vydrží
  • Pozeram, ze ludsky debilizmus nepozna hranic. Clovek tu napise nieco pozitivne a chce pomoct, lebo vela ludi sa s tym trapi, a hned sa mu zacnu posmievat nejaki polointeligentni hňupi, co maju plne vrecka penazi na znackove, drahe gamepady, rozumu na rozdavanie a tipujem tak max. 13 rokov.
  • prijde mi dost skoda,ze to nevyjde pro nove konzole...
  • ano, dvojka uz GfWL mat nebude kedze sa do pol roka rusi
  • bez the elder scrolls: the witcher 3 bych se taky obešel
  • Pokud to budeš hrát s gamepadem a nevadí ti fixní rozlišení (nevypadá to tak hrozně), tak nepotřebuješ žádný fix
  • Jj, Dark Souls byl přesně ten moment kdy jsem zjistil že hraní na gamepadu, pokud ty hry jsou na to dělané, je vlastně docela fajn. Ale dalo to zabrat si zvyknout, hlavně rozhýbat palce :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit