Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevim proč se tady navažíš do Logitechu. Pořídil jsem si F710 a funguje mi úplně perfektně bez jakýhokoliv nastavování. Je taky wireless, uvnitř má přihrádku na USB dongle a je konstrukčne robustní. Takže se uklidni.

A nazývat ostatní lidmi trotly je taky pěkně hloupé.
  • Čaptavosti sa medze nekladú. Budem to hrať s klávesnicou a myšou bez ohľadu na to, čo si myslia konzolami odchovaní jedinci :) A microsoftu nedám ani halier za tie predražené xbox ovladače pre PC.
  • Neví někdo jestli to bude přímo spárované se Steamem, když u jedničky bylo GFWL?
  • Myslis treba Project Eternity? :) Nebo snad Dragon Age: Inquisition? Divinity: Original Sin?
    Osobne si myslim, ze to muze byt dost individualni. *5*
  • maros.goc
    Pôjde ti to zaregistrovať na steame
  • Jestli chceš pošlu ti na mail fotku pořádného joypadu
  • Doufám že moc takových jako ty není jeden šunt za 8 druhej za 15 to už nejsi moc daleko od drátového xbox gamepadu a ještě s tím takový caviky místo joye kterej je kvalitní a vydrží léta bez jedinyho nastavování to mi spíš přijde jak u blbejch
  • Lidi, co si takhle zkrátit čekání jedničkou? Nenašel by se někdo kdo by dal PVP na Burgu? Jsem SL118, na gfwl jméno DunkslammerDoge
  • "Hráči, kteří si hru předobjednají, dostanou jako bonus soundtarck a herní Black Armor Weapon Set. Kdo sáhne raději po digitální kopii přes Steam, získá rovněž výše uvedené, a navrch i artbook a komiks Dark Souls II v PDF. "

Když si hru koupím v krabičce nepůjde mi zaregistrovat na Steamu? A kdyby ano, měl bych také přístup k PDF artbooku a komiksu ne?
  • vtipnej škoda že jsi zapoměl na ty největší pecky a nepovim...*2* bohužel jsou to jen 3 jmenované z mnoha...a bez Diabla bych se obešel *15*
  • Na konci máš dve verzie, ak máš origoš použi 1020 a máš to všetko v jednom ...
  • Miserius
    Nekdo tvrdil že nejde? Me treba vyhovuje lip nechat si ho samotnyho protoze je mnohem predvidatelnejsi, vic nez to Smoughovo kladivo ktery jednou trefi pres sloup a jednou ne
  • maros.goc
    Ked vysiel dark souls na pc, kupil som si ho spolu s xbox360 ovládačom a odvtedy ho nepustam z ruky.. Proste majstrovske dielo a komu pripadalo ze sa mu DS hra k+m dobre, tak skuste gamepad a az potom uvidite
  • Enclaw
    Diablo 3: RoS, Dark Souls II, Witcher III, letos to bude náročné.. *4*
  • ja som DS prešiel pár krát iba s klávesnicou... a super, všetko v pohode sa ovláda.
    aj Ornsteina som zabil po Smoughovi, takže sa dá ;)
  • Každej kdo seriozně DS hrál (ne prošel jednou na klávesnici a myši ale učástnil se i pvp) ví že gamepad je nejlepší volba a bude to tak iu dvojky..jen trotl opravdu pořád tupě drží myšlenku, že to bude hrát na klavesnici s myší...
    Další věc je ta, že kdo si chce opravdu zahrát na pc s gamepadem koupí si Xbox ovladač a ne genius,logitech a podobné pitchoviny...není třeba nic nastavovat a vše šlape jak má..bez patchů, fixů a podobných srágor..
  • Asi takhle...koupil, naistaloval, zapojil xbox controller a asi 30x dohrál....tolik k tomu jaké fixy je potřeba...potřebuješ hlavně skill a trpělivost..ostatní jsou jen okecávky PC tupců co prostě nepřekousnou fakt, že to jde hrát na gamepadu a v 720p s 30 FPS a nebo s nimi hra vy...jebala takovým stylem, že mají potřebu jí všude pomlouvat...nekecat a hrát..
  • Loneck
    No ja treba pribeh u Demon's Souls a Dark Souls moc do hloubky neresim. Mam zhruba povedomi o co tam jde, ale pro me je hlavni celkova atmosfera tech her a danych prostredi. Kazdopadne pokud nekdo chce vedet vic o pribehu tak proc ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit