Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls II se dostalo extra péče a vyjde 25. dubna
6.3.2014 | Ladislav Loukota
90 příspěvků
-
Ze svých zkušeností můžu říct, že K+M, bylo utrpení, však si to sám viděl... *1*
-
Přesně tak, atmosféra prvního dílu je fantastická a ty lokace jsou tak specifický a perfektně udělaný, že si je budu pamatovat už napořád, to se povede málokteré hře...
-
Co v making of videu padlo z ust scenaristy me rozhodne potesilo. Ale treba kouzlo prolgu z jednicky (cim vic mas nahrano, tim vetsi ti dava smysl) se evidentne opakovat nebude.
-
Nelíbí se ti technická stránka věci ne grafický styl? Ono v tom je dost rozdíl. Jednička nebyl technicky žádnej zázrak, ale ten styl a celkovej vizuál byl ůžasnej, plno lidí tvrdí že je to jedna z nejhezčích her.
-
DSfix + Mousefix - crash
DSfix + x360ce (jakakoliv verze vcetne te doporucene na steam forums) - nefunkcni.
S DS jsem zabil nejdeno odpoledne abych si mohl normalne zahrat a k nicemu. Nedavno jsem slysel o placenem sw xpadder, mozna ho za tech par dolacu zkusim, ale po tech nervech co uz jsem s hrou prozil jsem uprimne znechucen jeste neco dalsiho nacvicovat. A takovou chut jsem na tu hru pri kupovano mel... :( -
Ano mody byla nutnost jak na ovládání tak na grafiku, zkoušel jsem to hrát na gamepadu od X360, ale jak jsem na to nebyl zvyklej tak jsme to vzdal u druhého bosse, ty vybrace byl takovej příjemnej bonus, ale to trápení s tím to bohužel převyšovalo natolik že jsem to musel vzdát.
-
S mody jo (bez nich to bylo fakt peklo – hlavne mys). Na kazdej pad je hrani s dualshockem docela jina pisnicka – doporucuju ☺
-
obrázky ale nevyzerajú dvakrát úžasne -abrakadabra, neboj nakou tu atmosferu to bude mit.snad
-
na hru sa veľmi teším, jednotku považujem za naj RPG od Final Fantasy VIII a po zásluhe som jej dal 10/10 :) ...obrázky ale nevyzerajú dvakrát úžasne :) skôr by som povedal, že horšie ako jednotka, ale aspoň to bude mať atmosféru! :)
-
No neboj, oni ten zaklad reknou trošku jasněji aby to pochopil i blb (neuveris kolik lidi si mysli ze Dark Souls 1 nema pribeh) ale zbytek zustane stejnej- vypravenej skrze itemy,svět a pár vět od NPC... To Making Dark Souls 2 video/a jsou taky zajímavej zdroj informací...
-
No ne asi *1*.
Jinak ja zas onehdy psal, jak dostavam od, do myho sveta proniklych, fantomu na budku. Jenze to je stara pisnicka, ktera uz neplati. Online od ty doby znacne ozilo a zdaleka uz nepotkavam jen hrace s vetsinou vlastnosti na 50 a ve vysledku mam na kopi uz docela slusnou radku zarezu.
A k tomu prologu – za me docela zklamani. Cekal jsem vic, nez blbuvzdorny vysvetleni davno znamyho principu stavani se HOLLOW. Vazne doufam, ze se vypraveni pribehu ve hre samotny nestane podobne polopatickym, aby to docvaklo i tem pomalejsim hracum, kterym nejspis pribeh v prvnich Dark Souls naprosto unikl. Pro me k Dark Souls urcita nepristupnost zkratka patri.
PS: Jestli si tu nekdo krati cekani na dvojku vylety do Lordranu v PC verzi, tak se klidne ozvete. Nick mam stejnej jako tady na games ☺ -
Nexus jsem měl taky rad ale dvojka ted bude hned mit pristupny "warpování" takže to vpodstatě bude suplovat Nexus
-
http://www.csfd.cz/film/189417-gekko-no-sasayaki/
-
Praise the Sun!
-
Podivej se na tohle , v necem se tam najdes. A demon je stejne lepsi kul nexusu,
-
Tak pořád je to japonská hra ne Kingdom Come *1* http://cloud.steampowered.com/ugc/594727976701856043/BA6B653AA46DB4236A9DA4B68F7A139874FE9E95/
-
Cože? ten první obrázek moc nechápu, On drží luk v pravé ruce?Ještě takovej divnej postoj s ještě víc epickym šípem *1*
-
Dík, nemusim k psychiatrovi...
Já spíš Dark Souls nikdy předtim nedohrál (ne že bych nechtěl ale jednou jsem zlomil disk a podruhý jsem to koupil a zrovna na to neměl moc náladu) -"teprve" jsem sbíral Lord Souls- ale Demon Souls jsem dohrál dvakrát takže to bylo tim. Teď když jsem obě hry prošel celý (Dark Souls jsem 3 trofeje od platiny, demon souls více) tak mužu říct že je Dark opravdu ve všem lepší... A doporučuji videa jako je toto... pokud jste to hráli tak jste si to sestavili podle sebe, ale i tak se to hezky poslouchá a je tam jeste nepoužitej monolog bosse https://www.youtube.com/watch?v=tAeCwNgHR0k -
Super zprava, jednicce sem dal sanci dvakrat, ale pokazde sem to musel po cca pul hodine vypnout protoze to ovladani bylo naprosto desne.
-
Tak musí se sejít dva faktory: 1. Nesmíš být zvyklej na gamepad 2. Při prvním spuštění to chtělo mít nainstalovanej MouseFix.