Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle se nevyplati hrat na nicem jinym než na xboxovym gamepadu :)
    • já bych to zůžil jen na ... na gamepadu ... třebas já xboxovej vůbec nemůžu, je pro mne nepřijatzelný mít ty ovládací prvky křížem (analogy), to je dělaný tak na FPS :).
  • no, v týhle grafice to můžou vydat rovnou i na mobily ne? *1*
    • Malleth
      A ovládat to budeš čim?
      • dotykovým displejem přeci, šlo by to i tlačítkama, ale ty už moderní mobily moc nemaj.. možná by se daly přidat i hlasové příkazy, jako "sekej" nebo "kotoul" *4*
  • tomocz
    Takže na myš+klávesnice je to opět nehratelný?
    • h0p3
      https://plus.google.com/u/0/105458738661717184075/posts/YiyyYKg4MUi
    • A co si cekal, ta hra ma zaklad v blbem ovladani, ktere zabranuje ji spravne hrat a pak to vytvari dojem obtiznosti.
    • hele, rozehrál jsem to na KB+M a je to rozhodně lepší jak v jedničce a celkem se to dá, ale i tak se doporučuje ta věc s páčkama *4*
      popisy akcí zůstaly podle gamepadu, v nastavení si můžeš klávesy přebindovat podle sebe, to výchozí je celkem retardované
      patřím k těm štastným, kterým to nepadá, hra jede na full plynule, ale vzhledem ke "kvalitě" grafiky se není čemu divit a rozjede to každá šunka
    • strabo
      Jsou to holt trubky, nechápu proč prostě někdo z vývojářů nevezme vynikající soubojvý systém z Blade of Darkness nebo Die by the Sword a inspiruje se s ním při tvorbě ovládání PC her tohoto typu. U těchto her toto ovládání fungovalo a dal se s ním vytvořit uvěřitelný bojový systém a styl boje.
      • Malleth
        Ani jeden nebyl úplně skvěle hratelnej. v Blade of darkness se nedalo pořádně strafovat a o Die by the sword ani nemluvim. Když už by se něčim měli inspirovat tak Jedi Outcast.
        • strabo
          Mě soubojový systém vyhovoval jak v Blade of Darknes tak v Jedi Outcast. Je pravda že Jedi Outcast mělo šermířské souboje zpracované o kousek líp.
    • Jak nehratelny? Ja na K+M DS1 dohral.
    • maros.goc
      Hratelne, len majú proste niektorí hraci problem a to olati aj o gamepadoch...

Každopádne na to ze sa dusovali ze pc platforma je pri vývoji ds 2 pre nich primarnou a k tomu kolko casu mali od vydania konzolovych sa tato situacia neda nazvat inak nez fail..
    • Tohle je stejne hra designovana pro gamepad. Kdo to nechce hrat na gamepadu, at to radsi nehraje.
      • Keyz
        Tohle je prostě kec.

Kdyby tomu tak bylo, tak napíšou v minimálních požadavcích, že MUSÍŠ mít gamepad. To se nepíše, tak není co řešit. O MS simulátor jde hrát dobře na klávesnici. A tohle je arkáda s pár akcemi.

Kdyby se nějaká hra podobně divně ovládala na konzolích. To byl řev...
        A pak by někdo napsal. Kupte si K+M. To byl ještě větší řev.
      • wenceslaus
        Ok, ale škoda.
      • věřím ve schopnosti lidstva. stavíme tisíce kilometrů dlouhé průplavy, obří mrakodrapy, létáme do vesmíru a zkoumáme atomy a buňky.. předělat ovládání na klávesnici snad není tak nemožný ukol *4*
        • Malleth
          Možný to je, ale to by vyžadovalo zamknutí kamery vůči postavě, což by hráče na k+m dost znevýhodnilo.
    • Krescz
      doufam ze to pujde hrat i na necem jinem nez na xbox controlleru *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit