Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "stav PC verze není tak žalostný"? Ja bych to formuloval jako "je naprosto katastrofalni"
  • Tak som si to stiahol na vyskusanie - no pekna kktina,vlastne ani pekne to nieje. Tak pred 3 rokmi na konzole by to slo ale dnes. LOL
  • Pre vsetkych co maju kalkulacky s gameprdmi : http://www.pcr-online.biz/news/read/pc-games-have-surpassed-console-games-globally/033849

PC Rulez, jedine pirati to przdia to ano ale zas pri situacii vo svete sa to da ocakavat.
  • Tady někomu vytekly nervy. No není to hra pro každýho :)
  • já bych to zůžil jen na ... na gamepadu ... třebas já xboxovej vůbec nemůžu, je pro mne nepřijatzelný mít ty ovládací prvky křížem (analogy), to je dělaný tak na FPS :).
  • bohužel asi jen s XCEmu, neb trapáci z mrkvosoftu protěžujou svý gamepady
  • vždyť ti nikdo nebrání, ale jen se sám a dobrovolně připrav o 1/2 obsahu hry který tvoří součásti dotčené online režimem. My si hru vychutnáme jako zážitek kompletní.
  • Pro mne je zatím stále nejtěží Pursuer sólo :), byl jsem na něm tedy asi moc brzo ... rozuměj moc zezačátku s malým SL a s mágem. Jinak zatím s ničím jsem problém neměl, je pravda že Smelter byl trochu oříšek, ale když jsem vzal NPC na pomoc tak to byla procházka růžovým sadem :). A Lost Sinner mi nedělal žádné problémy a to jsem s ním bojoval po tmě. Je trochu jako Abyswalker Artorias, je hodně rychlej, musí se správně časovat casty :). Toť tedy zatím dojmy z prvního průchodu, ještě jsem to nedoklepadl (není tolik času hrát), zatím jsem v Aida Ruins, zrovna jsem zabil Demon of Song nebo jak se ta Ropucha jmenovala :). Takže mne ještě několik lokací a pěkná porce bossů čeká :).
  • Jak bylo řečeno, zaměření jde vždy od určité vzádlenosti, která je navíc velmi závislá na světelných podmínkách v daném místě. Tzn. ve tmě nepřátele "tárgetnete" až téměř na blízko. Jinak rada do začátku, jde střílet kouzla i bez zaměření, stačí se nasměrovat aby postava šla směrem k nepříteli a pak ohadnout vhodný náklon kamery nahoru/dolu. Navíc je možné si pomoct, dkyž si vezmete do ruky (do té druhé než máte katalyst) dalekohled, můžete pak střílet při koukání skrz kukátko, zaměřením cca na střed obrazovky :) ... chce to trochu cviku ale dá se, rozhodně se to dá využít na problémovývh místech kdy o nepříteli víte a nechcete k němu chodit.
  • Asi jsi moc daleko ,zaměření nepřítele funguje až od nějaké vzdálenosti.
  • Mam problem, hraju za carodeje a nefunguje mi oznaceni nepritele, abych do nej mohl z dalky holi strilet, nevite co s tim?
  • kdo rika ze nehraju, ale tak je snad normalni byt nastvany, kdyz ti nekdo rekne ze ti proda nalestene ferari a pak se z toho vyklube zrezle ferrari. jede porad stejne dobre, ale.........
  • Nemusis.Jednicku jsem normalne na KB+M dohral ale musim rict ze na gamepadu se je ovladani trochu lepsi.
  • Takže abych si mohl určitou hru zahrát na PC, tak si musím pořídit gamepad... Takové uvažování ti přijde normální? Gamepad je věc, co mě od konzolí odrazovala snad ze všeho nejvíc.
  • Mě trvalo dohrání jedničky asi 100 hodin a to jsem používal metodu save load.Bez ní bych asi neměl dost trpělivosti abych to dohrál. :)
  • No ja i jednicku dohraval asi 110 hodin (ciste jenom SP) :D Jsem asi jeden z nejhorsich hracu DS a nebo moje buildy chlapiku s velkym mecem nefungujou :D
  • proč by si někdo měl kupoval gamepad? ať tu hru udělají tak aby se dala hrát i na K+M
  • Miserius
    Za mě taky jeden z nejtěžších Smelter Demon a rozhodně Lost Sinner na ng+ (než to teda patch nerfnul)
  • Psychotic
    Když jsem tohle zkusil, spadnul přivolanej pomocník společně s bossem dolů a aktivoval jeho dva kamarády... a byl jsem v pr... :-D
    Celkově bych ale řekl jeden z nejtěžších bojů ve hře, za těžšího považuji snad jen Smelter Demona. A možná Ancient Dragon, ale to nevim, nezkoušel jsem ho sundat, už jsem to chtěl dohrát.
  • anebo si nahoďte cheat na nesmrtelnost *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit