Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty seš vtipálek....ukaž mi lepší hry z tohohle žánru na pc a odůvodni to.
  • Proste, kdyz prisli nato, co ty topinkovace utahnou, tak museli orezat PC verzi, aby si tu konzolovou nekdo koupil. To by horko tezko vysvetlovalo konzolistum, ze ta jejich verze vypada, mnohem hur nez na PC.
  • Kozy
    Na jedničce bylo krásný jak byl ten svět propojenej a jak bylo vidět třeba z burgu na anor londo, tady když se člověk podívá na vzdálenější krajinu tak se mu chce zvracet.
    Zatim jediná výtka kterou mám ale zato mě neskutečně sere.
  • Hru jsem právě po 5 či 6 hodinách vypl. Nevím, jestli jsem si udělal nahouby postav, nebo co, ale výzva, kterou nabízela jednička, se ve dvojce změnila v "uděláme to těžké, jen ať je to těžké". Skončil jsem u nějakých tří vocasích guardianů bossů a vypl to.
  • Jako nevím no, nechci omlouvat třeba tu nedodělanost ale mě to běží naprosto bez problému.... Nic se neseka, nelaguje, nepada... na klavisnici to jde taky... samozrejme ale pouzivam gamepad...
  • U FPS bych osobne pouzival klavesnici a mys, protoze to je jasne nejefektivnejsi. Naproti tomu napr. u raymana nebo prave dark souls bych radsi sahnul po gamepadu.
  • Lawliet
    To bych prosil. Jednička je skvělá hra. Sám jsem jí teprve nedávno dohrál a dvojka se pozdává jako lehce míň hardcorovej čistokrevnej následník. Nikdo tě nenutí to hrát v den vydání. Vlastně je mi z lidí s tvým přístupem zle. Je to sakra jak Zaklínač. To je jak kdyby jsi oje*ával pana Wallace. To se prostě nedělá.
  • Haha, naprosty souhlas... dodnes vzpominam jak uzasne NHL 98 vypadalo na nabusene Voodoo 2 s celymi 12 MB VRAM... joooo to byly casy po Naganu! :)
  • Na k#m v pohode hratelny , u kamery si zmen sesitivitu..
  • Keyz
    Stejně jako volant a knipl. A co jako?

Mám používat volant u FPS protože to tak nějak šílenec udělal i když to šlo udělat jinak? O to jde. Není to potřeba ale i přesto je to tak uděláno. Kdyby to udělali dobře, tak je jedno na čem hraješ. Není to simulátor, kde nelze tak dobře, lehce některé prvky ovládat na K+M anebo gamepadu.

To chce myslet. Beru, že dav se moc nezamýšlí a konzumuje co je mu předhozeno (jako u většiny spotřebního zboží) ale pro příště to che opravu jen chvilku myslet. Vím, že to zpočátku bolí ale to přejde.
  • 3dfx vodoo WTF *8*
  • NHL 98 nejlepší díl, všichni tenkrát pěkně nažhaveni výhrou z Nagana, a jak nádherně to vypadalo proti 95 s podporou 3D akcelerace na nové nabušene Voodoo 2v *1*
  • Ja paril nhl98! Xbox gamepad je podle me nejlepsi ovladac na pc s windowsama. Ale ja sam gamepad nemam, pac na online rpgčka a budovatelsky strategie je mi k nicemu...
  • a přesně na tom starém věrném gamepadu na kterém si pařil FIFU před 15 lety si tohle nezahraješ a musíš si koupit novy xboxový šmejd. good job
  • Pro nektere pomalejsi bych jen podotknul, ze gamepad je zcela běžná pc periferie a je tomu tak jiz mnoho mnoho let.
  • Takovej qest tam fakt je? *1*
  • a ještě je hrát zkroucený ve fetální poloze na nepohodlném koženkovém gauči *4*
  • Já zas nechápu, jak může někdo kupovat dražší hry, které vypadají hůř, a ještě se tím chlubit.
  • Doufal jsem, že se PC verze dočká půvoníhío light enginu, textur, detailu atd. Ale bohužel pořád to graficky vypadá jen jako 6 let starý sh;t. Nezbývá než plakat u tohoto porovnávacího videa. https://www.youtube.com/watch?v=ykbT03r_9Zo V tuto chvíli chci říct fu consoles. Jak těžké to asi muselo pro tvůrce být. Vzít své krásné děťátko a polít ho kyselinou, jen aby splnilo parametry. *16*
  • .... jo, ale hraješ něco co vypadá jak PC hra před deseti lety

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit