Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls II se problémům při vydání nevyhnula
25.4.2014 | Adam Homola
119 příspěvků
-
Poslední větu sis mohl odpustit. Také bych mohl napsat, že nechápu lidi, co mají doma skoro deset let starou výpočetní techniku, která zastarala někde před 3-4 roky;) Takže pokud chceš vyvolat slovní hádku, tak si táhni na EG;)
-
Už to mám dohrané, je to neskutečná bomba. 120 hodin herního času, framerate perfektní, nekrpe to, nespadlo mi to ani jednou. Taky nikdo necheatuje, online komunita je skvělá. Prostě radost to hrát.
Samozřejmě na PS3, nechápu, jak někdo může v dnešní době hrát na PC, to je jako jíst spaghetti kladivem a šroubovákem. *16* -
to je ten optimistický pohled, ten druhý je že je to pořád horší a horší *4*
-
Já nikde nečel, že mají nějakou speciální ochranu. Protože podobné věci většinou čtu, tak by mě to zajímalo.
-
já nechápu, že jim to není líto takhle zprasit, když hra sama o sobě v základu je skvělá, to je jako objednat si biftek z luxusní argentinské svíčkové a pak ho posypat vegetou, polít kečupem a posypat eidamem (Babica style)
-
Děkuji, nemohl jsem to najít.
-
Teda musim rict ze maji asi neucinejsi protipiratskou ochranu vubec. Puvodne sem si to chtel stahnout abych zjistil v jakym stavu to je. Po precteni toho steam fora a shlednuti par videi to ani nestahnu a pockam az to bude ve funkcnim stavu na vanoce v 75% sleve.
-
Nevím, dneska se jdu na to podívat, protože si myslím, že je to počítačem. Tak uvidím. Ale podle fóra nejsem jediný, kdo se s tím setkal.
-
s tvými příspěvky? ano, bohužel ano.
-
Tak jestli programují na gamepadu, tak to jsou vskutku borci!
-
Byl jsem se před několika dny vyšetřit. Nález je následující.
Díky tomu, že vyšetřovaný hraje na K+M byly zjištěny následující vlastnosti:
- Schopnost rychle psát
- Schopnost skvěle koordinovat obě ruce díky nutnosti požívat najednou dva rozdílné ovladače s jiným smyslem ovládání
- Schopnost pracovat rychle s mnoha klávesami najednou díky větším možnostem klávesnice.
- Schopnost v noci najít odpovídající čudlíky s minimálním % chyb. (skvělá paměť)
- Pokročilé znalosti o vlastnostech K+M, díky nutnosti některé periferie konfigurovat a programovat. -
Kupodivu, vse pri starem? *3* ( Pro mene chapave mam na mysli, hru a nasledne problemy/optimilzaci na pc.)
-
To je fakt divný, já hrál hned jak to vyšlo a bez problémů, taky xbox páčkovač. FPS mám stabilní a to to hraju na notebooku, celkově to běží líp jak jednička s dsfixem.
-
zas tenhle "me osobně to bězí dobře takže je hra naprosto v pořádku" týpek *1*
-
Bandai Namco Games je ta šílenost ze všech největší, banda bláznů a haluzáků
-
Mě soubojový systém vyhovoval jak v Blade of Darknes tak v Jedi Outcast. Je pravda že Jedi Outcast mělo šermířské souboje zpracované o kousek líp.
-
Doporucuju sledovat T E N H L E blog. Jde o cloveka, kterej ma na svedomy klicovej mod pro prvni Dark Souls – DSFix. Ke stejnymu ucelu urcenymu modu pro druhy DarkS rika GeDoSaTo.
-
Tohle je prostě kec.
Kdyby tomu tak bylo, tak napíšou v minimálních požadavcích, že MUSÍŠ mít gamepad. To se nepíše, tak není co řešit. O MS simulátor jde hrát dobře na klávesnici. A tohle je arkáda s pár akcemi.
Kdyby se nějaká hra podobně divně ovládala na konzolích. To byl řev...
A pak by někdo napsal. Kupte si K+M. To byl ještě větší řev. -
PC verze se povedla. mám starou plečku 7770 a jedu 60FPS naprosto stabilně ve full hd, vše na max, nevím co Veskoslav mele o xbox gamepadu, ale jede naprosto bez problému. Žádné problémy nemám. praise the sun... a ti co to hrají na k+m, běžte se vyšetřit...
-
dotykovým displejem přeci, šlo by to i tlačítkama, ale ty už moderní mobily moc nemaj.. možná by se daly přidat i hlasové příkazy, jako "sekej" nebo "kotoul" *4*