Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • snorgrind
    Teda musim rict ze maji asi neucinejsi protipiratskou ochranu vubec. Puvodne sem si to chtel stahnout abych zjistil v jakym stavu to je. Po precteni toho steam fora a shlednuti par videi to ani nestahnu a pockam az to bude ve funkcnim stavu na vanoce v 75% sleve.
    • Keyz
      Já nikde nečel, že mají nějakou speciální ochranu. Protože podobné věci většinou čtu, tak by mě to zajímalo.
      • Krescz
        si hlupák *1*
        • Keyz
          Nj, nedošlo mi to *15*

Myšlenka zaostala za rukama.
  • Tak kolik jste toho odehráli vy šašci. Stáhl jsem si pirátskou verzi a hned jsem si objednal originálku. Vše plynule, grafika koukatelná, hratelnost neskutečná, port je naprosto v pohodě, žádne lagy, fps dropy, vše plynule na 7850, hráno na gamepadu, jedna radost. Animace boje ještě lepší než v jedničce, čili nejlepší combat rpg ever se ještě zlepšil, příběh hodnotit nebudu, ale zatím jsou npc pěkně ukecané a mluví a mluví, interface je výborný a intuitivní, vše je děláno pro efektivitu. Tleskám. Mínusy- některé lokace jsou vyloženě hnusné, pak přejdete někam a hned je zase krásná lokace- tohle je fakt nedořešené. Obtížnost- zatím mi to vůbec nejde, sice jsem měl asi rok pauzu od DS, ale i tak mám projeté ng++++ a fakt mi to nejde zatím, snad se zlepším. Takže pokud chcete krást, tak to aspoň tady neprezentujte, jelikož si něco přečtete a děláte ukvapené závěry, ale chápu hate musí být, to by nebylo ono, že?
    • Keyz
      Zapomněl jsi dodat skvělé questy

Například najdi klíč který hledá kovář aby se mohl dostat do své kovárny. Oknem kudy by on i hráč prolezl to nejde a ten vocas sedí a čumí. Ani nic nedělá.
      To je opravu výtvor. Myslet se během questů nevyplatí.

A skvělé luky jako v 1 díle. Šíp letí jako na zpomaleném záběru. Tedy pak zbývá pouze ta výzva v bojích.
      • Miserius
        Questy v Dark Souls *2* Ty jsi fakt beznadějnej... Asi jako říct, že DMC má špatný questy *1* Proč tam cpeš něco co tam ani být nemá?
      • Takovej qest tam fakt je? *1*
    • dočetl jsem to až k "Stáhl jsem si pirátskou verzi"
  • já nechápu, že jim to není líto takhle zprasit, když hra sama o sobě v základu je skvělá, to je jako objednat si biftek z luxusní argentinské svíčkové a pak ho posypat vegetou, polít kečupem a posypat eidamem (Babica style)
  • Jak může někdo v roce 2014 vydat takovej grafickej paskvil? A argumenty, že hra není o grafice jsou jen výmluvou. Tohle vydat na pc ta takovéto podobě je jen čirá lenost vývojářů a nic víc.
  • Kozy
    Na jedničce bylo krásný jak byl ten svět propojenej a jak bylo vidět třeba z burgu na anor londo, tady když se člověk podívá na vzdálenější krajinu tak se mu chce zvracet.
    Zatim jediná výtka kterou mám ale zato mě neskutečně sere.
    • irdzi
      jjj přesně ... ještě tě čeká dost levelů který jsou skoro jenom tunel vedoucí k bossovi atd atd ... ta hra není tak dobrá jak se o ní píše a má i jiný závažnější problémy než je blbá grafika
      • Tohle je proste probem vyhypovanych her s velkym ocekavanim, clovek se o nich nic objektivne nedozvi. Viz treba TLoU, vzbudila obrovske ockavani a nikdo pak uz nemlel odvahu rict, ze se az tak moc nepovedla. Vypada dobre, na youtube to staci, ale p strance hratelnosti je to bida na to, jak je opevovana. Treba tak hloupou ai partaku, kteri nici atmosferu hry, aby clovek pohledal. Tezko pak vedet, co si myslet o dark souls 2, oficialne je dobre, ale realne? Zatim se mi nechce kupovat.
        • irdzi
          Taky úplně neberu TLOU jako nejlepší hru jakou jsem kdy hrál, nicméně těžko na ní podle mě něco shazovat - objektivně to minimálně není špatná hra:) a i docela chápu, že je tak oblíbená ... 100 lidí, 100 chutí no...Jinak ai mě tam nějak nerozčilovala...Rozhodně jsem z tý hry nebyl tak rozlazenej po dohrání jak u DS2:) Ale dost řešení TLOU pod DS2 článkem:)
        • Miserius
          AI "partaku" (myslis Ellie ne, nebo koho jinyho? Billa na 1 misi nebo Tess v tutorialu?) je blba jen ve stealthu v tom ze behaj sem tam, ale co maj delat, tezko budou hraci cist myslenky kam a kdy se presune tak alespon je to udelany tak ze je nepritel nevidi, nekdy to pusobi hodne retardovane ale lepsi nez aby mi to zkazilo stealth pruchod... Jestlize hrajes pres youtube tak se neni cemu divit ze se ti to nelibi, kdyby sis to nekdy opravdu zahral mozna bys zmenil nazor... Spis horsi nez hype jsou lidi co nemaj platformu na ktery nejaka dobra hra jede a tak hejtujou hned i hru *1* Trošku smutný, ale co se dá dělat, nemůže mít každej všechno
  • michelangelocz
    Doporucuju sledovat T E N H L E blog. Jde o cloveka, kterej ma na svedomy klicovej mod pro prvni Dark Souls – DSFix. Ke stejnymu ucelu urcenymu modu pro druhy DarkS rika GeDoSaTo.
    • Veskoslav
      Děkuji, nemohl jsem to najít.
  • no, v týhle grafice to můžou vydat rovnou i na mobily ne? *1*
    • Malleth
      A ovládat to budeš čim?
      • dotykovým displejem přeci, šlo by to i tlačítkama, ale ty už moderní mobily moc nemaj.. možná by se daly přidat i hlasové příkazy, jako "sekej" nebo "kotoul" *4*
  • Doufal jsem, že se PC verze dočká půvoníhío light enginu, textur, detailu atd. Ale bohužel pořád to graficky vypadá jen jako 6 let starý sh;t. Nezbývá než plakat u tohoto porovnávacího videa. https://www.youtube.com/watch?v=ykbT03r_9Zo V tuto chvíli chci říct fu consoles. Jak těžké to asi muselo pro tvůrce být. Vzít své krásné děťátko a polít ho kyselinou, jen aby splnilo parametry. *16*
    • Proste, kdyz prisli nato, co ty topinkovace utahnou, tak museli orezat PC verzi, aby si tu konzolovou nekdo koupil. To by horko tezko vysvetlovalo konzolistum, ze ta jejich verze vypada, mnohem hur nez na PC.
      • Miserius
        Hlavně ze mate oduvodneni... I kdyby to byla pravda je to jedno pac se tim nic nezmeni a vypada to porad stejne blbe... Konzolisti aspon hrajou, pc hraci se predhani kdo vymysli lepsi duvod proc ta hra vypada blbe místo toho aby hrali...
        • kdo rika ze nehraju, ale tak je snad normalni byt nastvany, kdyz ti nekdo rekne ze ti proda nalestene ferari a pak se z toho vyklube zrezle ferrari. jede porad stejne dobre, ale.........
      • Psychotic
        Whatever gives you a boner dude.
        • Sorry to disappoint you, I am not getting hard when I see PC, console or any other playing device. I am a pure heterosexual, who is just stating facts.
          • Psychotic
            Stating facts, but blatantly missing the point and being a real d*ck about it, though.
  • Jako nevím no, nechci omlouvat třeba tu nedodělanost ale mě to běží naprosto bez problému.... Nic se neseka, nelaguje, nepada... na klavisnici to jde taky... samozrejme ale pouzivam gamepad...
  • tomocz
    Takže na myš+klávesnice je to opět nehratelný?
    • h0p3
      https://plus.google.com/u/0/105458738661717184075/posts/YiyyYKg4MUi
    • A co si cekal, ta hra ma zaklad v blbem ovladani, ktere zabranuje ji spravne hrat a pak to vytvari dojem obtiznosti.
    • hele, rozehrál jsem to na KB+M a je to rozhodně lepší jak v jedničce a celkem se to dá, ale i tak se doporučuje ta věc s páčkama *4*
      popisy akcí zůstaly podle gamepadu, v nastavení si můžeš klávesy přebindovat podle sebe, to výchozí je celkem retardované
      patřím k těm štastným, kterým to nepadá, hra jede na full plynule, ale vzhledem ke "kvalitě" grafiky se není čemu divit a rozjede to každá šunka
    • strabo
      Jsou to holt trubky, nechápu proč prostě někdo z vývojářů nevezme vynikající soubojvý systém z Blade of Darkness nebo Die by the Sword a inspiruje se s ním při tvorbě ovládání PC her tohoto typu. U těchto her toto ovládání fungovalo a dal se s ním vytvořit uvěřitelný bojový systém a styl boje.
      • Malleth
        Ani jeden nebyl úplně skvěle hratelnej. v Blade of darkness se nedalo pořádně strafovat a o Die by the sword ani nemluvim. Když už by se něčim měli inspirovat tak Jedi Outcast.
        • strabo
          Mě soubojový systém vyhovoval jak v Blade of Darknes tak v Jedi Outcast. Je pravda že Jedi Outcast mělo šermířské souboje zpracované o kousek líp.
    • Jak nehratelny? Ja na K+M DS1 dohral.
    • maros.goc
      Hratelne, len majú proste niektorí hraci problem a to olati aj o gamepadoch...

Každopádne na to ze sa dusovali ze pc platforma je pri vývoji ds 2 pre nich primarnou a k tomu kolko casu mali od vydania konzolovych sa tato situacia neda nazvat inak nez fail..
    • Tohle je stejne hra designovana pro gamepad. Kdo to nechce hrat na gamepadu, at to radsi nehraje.
      • Keyz
        Tohle je prostě kec.

Kdyby tomu tak bylo, tak napíšou v minimálních požadavcích, že MUSÍŠ mít gamepad. To se nepíše, tak není co řešit. O MS simulátor jde hrát dobře na klávesnici. A tohle je arkáda s pár akcemi.

Kdyby se nějaká hra podobně divně ovládala na konzolích. To byl řev...
        A pak by někdo napsal. Kupte si K+M. To byl ještě větší řev.
      • wenceslaus
        Ok, ale škoda.
      • věřím ve schopnosti lidstva. stavíme tisíce kilometrů dlouhé průplavy, obří mrakodrapy, létáme do vesmíru a zkoumáme atomy a buňky.. předělat ovládání na klávesnici snad není tak nemožný ukol *4*
        • Malleth
          Možný to je, ale to by vyžadovalo zamknutí kamery vůči postavě, což by hráče na k+m dost znevýhodnilo.
    • Krescz
      doufam ze to pujde hrat i na necem jinem nez na xbox controlleru *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit