Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls II se problémům při vydání nevyhnula
25.4.2014 | Adam Homola
119 příspěvků
-
Mam problem, hraju za carodeje a nefunguje mi oznaceni nepritele, abych do nej mohl z dalky holi strilet, nevite co s tim?
-
-
Jak bylo řečeno, zaměření jde vždy od určité vzádlenosti, která je navíc velmi závislá na světelných podmínkách v daném místě. Tzn. ve tmě nepřátele "tárgetnete" až téměř na blízko. Jinak rada do začátku, jde střílet kouzla i bez zaměření, stačí se nasměrovat aby postava šla směrem k nepříteli a pak ohadnout vhodný náklon kamery nahoru/dolu. Navíc je možné si pomoct, dkyž si vezmete do ruky (do té druhé než máte katalyst) dalekohled, můžete pak střílet při koukání skrz kukátko, zaměřením cca na střed obrazovky :) ... chce to trochu cviku ale dá se, rozhodně se to dá využít na problémovývh místech kdy o nepříteli víte a nechcete k němu chodit.
-
Asi jsi moc daleko ,zaměření nepřítele funguje až od nějaké vzdálenosti.
-
-
No jak to ted čtu tak jsem váhal mezi PC a PS3 verzý, ale ted je rozhodnuto chci si tu hru vychutnat ne se zabejvat odkazama na technickou podporu. Holt dám ty 400 navíc a užiju si to v klidu. Dark Souls forever *1*
-
Autori vedeli prečo, to PCčkárom podhodili, až keď to konzolisti dohrali dokonca pekne v predstihu.....waiting platforma ako vždy posledná a s minimom investícii....
-
-
To víš že jo .... hnise.
-
ano - uctívaný hit na konzolích = lepší průměr na PC
-
-
Co je tohle za rovnici? *15* Veškerý větší hry vycházej na všechny platformy, takže ty nejlepší hry na pc jsou potom ty Indie hry, jediný hry který pořád na pc exkluzivně vycházej?
-
Ty seš vtipálek....ukaž mi lepší hry z tohohle žánru na pc a odůvodni to.
-
-
Ono neni moc her s kterymy by se dalo srovnavat. Ale jednu hru,ktera me preci jen pripada jako trosku lepsi alternativa DS, uvest muzu. Die by the sword. Ale muze to byt nostalgie, nicmene ten boj mi tam pripadal slozitejsi a zabavnejsi. V DS nemuzu skakat na jedny noze a zabijet mraky nepratel, ani si vybrat jakou koncetinu protivnikovi useknu.
-
-
-
-
Ty 3 vocasi jsem dal na k#m , nejsou zas tak tezky , toho prvniho sejmes nahore , a ty dva dole das , tam je to o trpelivosti
-
-
To tu řešíte třetího bosse? Když ho nemůžete dát, povolejte si NPC z jedné z cel před bossem a ta si to s troškou pomoci z vaší strany klidně dá sama
-
-
Když jsem tohle zkusil, spadnul přivolanej pomocník společně s bossem dolů a aktivoval jeho dva kamarády... a byl jsem v pr... :-D
Celkově bych ale řekl jeden z nejtěžších bojů ve hře, za těžšího považuji snad jen Smelter Demona. A možná Ancient Dragon, ale to nevim, nezkoušel jsem ho sundat, už jsem to chtěl dohrát. -
-
Za mě taky jeden z nejtěžších Smelter Demon a rozhodně Lost Sinner na ng+ (než to teda patch nerfnul)
-
-
Pro mne je zatím stále nejtěží Pursuer sólo :), byl jsem na něm tedy asi moc brzo ... rozuměj moc zezačátku s malým SL a s mágem. Jinak zatím s ničím jsem problém neměl, je pravda že Smelter byl trochu oříšek, ale když jsem vzal NPC na pomoc tak to byla procházka růžovým sadem :). A Lost Sinner mi nedělal žádné problémy a to jsem s ním bojoval po tmě. Je trochu jako Abyswalker Artorias, je hodně rychlej, musí se správně časovat casty :). Toť tedy zatím dojmy z prvního průchodu, ještě jsem to nedoklepadl (není tolik času hrát), zatím jsem v Aida Ruins, zrovna jsem zabil Demon of Song nebo jak se ta Ropucha jmenovala :). Takže mne ještě několik lokací a pěkná porce bossů čeká :).
-
-
-
anebo si nahoďte cheat na nesmrtelnost *1*
-
-
-
PC verze se povedla. mám starou plečku 7770 a jedu 60FPS naprosto stabilně ve full hd, vše na max, nevím co Veskoslav mele o xbox gamepadu, ale jede naprosto bez problému. Žádné problémy nemám. praise the sun... a ti co to hrají na k+m, běžte se vyšetřit...
-
-
Byl jsem se před několika dny vyšetřit. Nález je následující.
Díky tomu, že vyšetřovaný hraje na K+M byly zjištěny následující vlastnosti:
- Schopnost rychle psát
- Schopnost skvěle koordinovat obě ruce díky nutnosti požívat najednou dva rozdílné ovladače s jiným smyslem ovládání
- Schopnost pracovat rychle s mnoha klávesami najednou díky větším možnostem klávesnice.
- Schopnost v noci najít odpovídající čudlíky s minimálním % chyb. (skvělá paměť)
- Pokročilé znalosti o vlastnostech K+M, díky nutnosti některé periferie konfigurovat a programovat. -
zas tenhle "me osobně to bězí dobře takže je hra naprosto v pořádku" týpek *1*
-
-
Kupodivu, vse pri starem? *3* ( Pro mene chapave mam na mysli, hru a nasledne problemy/optimilzaci na pc.)
-
-
to je ten optimistický pohled, ten druhý je že je to pořád horší a horší *4*
-
s tvými příspěvky? ano, bohužel ano.
-
-
Skvělá hra, skvělý port. Nemohl jsem se od toho otrhnout. Souhlasím, že vzládené krajinky jsou hnusné a daleko horší než v DS1, jinak grafika je pěkná a sedí ke hře. Nejlepší jsou recenze na metacritic, hraji na klávesnici a mám tlačítka z gamepadu a šup tomu 0. Někdy se stydím, že ještě hraji na pc. Kupte si gamepad vy fanatici!!!!!
-
-
Takže abych si mohl určitou hru zahrát na PC, tak si musím pořídit gamepad... Takové uvažování ti přijde normální? Gamepad je věc, co mě od konzolí odrazovala snad ze všeho nejvíc.
-
-
Nemusis.Jednicku jsem normalne na KB+M dohral ale musim rict ze na gamepadu se je ovladani trochu lepsi.
-
-
proč by si někdo měl kupoval gamepad? ať tu hru udělají tak aby se dala hrát i na K+M
-
-
Už to mám dohrané, je to neskutečná bomba. 120 hodin herního času, framerate perfektní, nekrpe to, nespadlo mi to ani jednou. Taky nikdo necheatuje, online komunita je skvělá. Prostě radost to hrát.
Samozřejmě na PS3, nechápu, jak někdo může v dnešní době hrát na PC, to je jako jíst spaghetti kladivem a šroubovákem. *16* -
-
Já zas nechápu, jak může někdo kupovat dražší hry, které vypadají hůř, a ještě se tím chlubit.
-
-
a ještě je hrát zkroucený ve fetální poloze na nepohodlném koženkovém gauči *4*
-
-
ok, K+M ne, poběží mi to aspoň na Logitech Rumblepadu co mám ve skříni?
-
-
bohužel asi jen s XCEmu, neb trapáci z mrkvosoftu protěžujou svý gamepady
-
-
Naivní představa,že nějaký hlupák se nezačne navážet do jiné platformy. *7*
-
Poslední větu sis mohl odpustit. Také bych mohl napsat, že nechápu lidi, co mají doma skoro deset let starou výpočetní techniku, která zastarala někde před 3-4 roky;) Takže pokud chceš vyvolat slovní hádku, tak si táhni na EG;)
-
-
Pro nektere pomalejsi bych jen podotknul, ze gamepad je zcela běžná pc periferie a je tomu tak jiz mnoho mnoho let.
-
-
Stejně jako volant a knipl. A co jako?
Mám používat volant u FPS protože to tak nějak šílenec udělal i když to šlo udělat jinak? O to jde. Není to potřeba ale i přesto je to tak uděláno. Kdyby to udělali dobře, tak je jedno na čem hraješ. Není to simulátor, kde nelze tak dobře, lehce některé prvky ovládat na K+M anebo gamepadu.
To chce myslet. Beru, že dav se moc nezamýšlí a konzumuje co je mu předhozeno (jako u většiny spotřebního zboží) ale pro příště to che opravu jen chvilku myslet. Vím, že to zpočátku bolí ale to přejde. -
-
U FPS bych osobne pouzival klavesnici a mys, protoze to je jasne nejefektivnejsi. Naproti tomu napr. u raymana nebo prave dark souls bych radsi sahnul po gamepadu.
-
-
a přesně na tom starém věrném gamepadu na kterém si pařil FIFU před 15 lety si tohle nezahraješ a musíš si koupit novy xboxový šmejd. good job
-
-
Ja paril nhl98! Xbox gamepad je podle me nejlepsi ovladac na pc s windowsama. Ale ja sam gamepad nemam, pac na online rpgčka a budovatelsky strategie je mi k nicemu...
-
-
NHL 98 nejlepší díl, všichni tenkrát pěkně nažhaveni výhrou z Nagana, a jak nádherně to vypadalo proti 95 s podporou 3D akcelerace na nové nabušene Voodoo 2v *1*
-
-
Haha, naprosty souhlas... dodnes vzpominam jak uzasne NHL 98 vypadalo na nabusene Voodoo 2 s celymi 12 MB VRAM... joooo to byly casy po Naganu! :)
-
-
Me to vypadalo dobre i na puvodnim voodoo se 4mb, ani se to netrhalo :D
-
-
3dfx vodoo WTF *8*
-
-
-
-
-
A proto naplno preferuji konzole. Padani hry hned po spusteni, vypinani nekompaktibilnich ovladacu, shaneni technicke podpory... tyhle PC "romantiky" fakt ne. Proste prijdu, zapnu a hraju...
-
-
.... jo, ale hraješ něco co vypadá jak PC hra před deseti lety
-
Všechno má své pro a proti. DS série na pc je spíše ukázkou lenosti a neschopnosti vývojářů. Navíc třeba Titanfall či i ten Watch Dogs bych rozhodně nechtěl hrát na staré generaci konzolí. Už jenom kvůli tomu, jak to bude a je osekané například. Každý má jiné priority.
-