Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "stav PC verze není tak žalostný"? Ja bych to formuloval jako "je naprosto katastrofalni"
  • gedosato
    http://www.youtube.com/watch?v=XYT-JBr2qTg
  • Stillson
    Tak hru jsem dnes hrál po práci přibližně do jedné ráno. A musím říct,že hra je graficky dobrá (ano není to Crysis :-) ale některé části se mi opravdu moc líbí a jsou skvělé a některé jsou odbyté což je škoda). Jinak hra mi jde bez problémů žádné FPS dropy a vše na nejvyšší. Myš a klávesnici jsem ani nezkoušel. Hraju na PS Dualshock 4 gamepadu a bez problému. Takže jak někdo píše není potřeba vyloženě Xboxový (který mi osobně nepadne do ruky a nemusím ho).
  • Hru jsem právě po 5 či 6 hodinách vypl. Nevím, jestli jsem si udělal nahouby postav, nebo co, ale výzva, kterou nabízela jednička, se ve dvojce změnila v "uděláme to těžké, jen ať je to těžké". Skončil jsem u nějakých tří vocasích guardianů bossů a vypl to.
    • Tady někomu vytekly nervy. No není to hra pro každýho :)
    • Miserius
      Buďto máš blbou postavu nebo vypnutej monitor, jinak nechápu... Dvojka je jednoznačně nejlehčí Souls hra... Pokud jsi to rozehral za maga tak ten to ma zprvu tezši
      • Ja musim rict ze jak jsem cekal ze to bude desne lehky tak umiram mozna jeste vic nez v jednicce :D
        • Miserius
          Napis pro zajimavost az to dohraješ (jestli si vzpomeneš) kolikrát si umřel, já na začátku NG+ měl (po přibližnym odečtení smrtí v aréně) cca 170 smrtí... A po zabití posledního bosse jsem měl ve statistikach 51 hodin a 15 minut ale hrozně dlouho jsem hrál arény, myslim si že možná i 10 hodin
          • No ja i jednicku dohraval asi 110 hodin (ciste jenom SP) :D Jsem asi jeden z nejhorsich hracu DS a nebo moje buildy chlapiku s velkym mecem nefungujou :D
            • Mě trvalo dohrání jedničky asi 100 hodin a to jsem používal metodu save load.Bez ní bych asi neměl dost trpělivosti abych to dohrál. :)
  • Keyz
    No...

Oproti prvnímu dílu to je skok. Osobně se mi technické problémy vyhýbají a nastavil jsem si to podle potřeby.
    Bohužel ten skok je z bláta do louže. Pořád to je hnusné, a strašně krkolomné. Nelze nastavit akce na speciální čudlíky na myši, vůbec samotné nastavování je šílené. Všude to ukazuje akce z gamepadu a nelze to vypnout. Nastavit ovládání lze pouze přímo ve hře, a nelze namapovat tlačítka dle potřeb ale pouze vybrat z kupy předvybraných.

Bohužel na PC není žádný proces kontroly ze strany Steamu apod. Na konzole by nebylo možné vydat něco, co se tak složitě v menu ovládá.

Jedna perla na závěr. V nastavení je speciální sekce pro nastavení ovládání na myši! Kde lze nastavit pouze akce na myš. Protože jak známo myš má pouze 2 tlačítka + kolečko. Tak nějaký tupec to nastavil tak, že mnoho akcí se dělá shift+ crtl + klik a další šílenosti.
    Asi to borci programovali na gamepadu, že neví jak vypadá myš.
    • Bandai Namco Games je ta šílenost ze všech největší, banda bláznů a haluzáků
      • Keyz
        Tak jestli programují na gamepadu, tak to jsou vskutku borci!
  • Tak som si to stiahol na vyskusanie - no pekna kktina,vlastne ani pekne to nieje. Tak pred 3 rokmi na konzole by to slo ale dnes. LOL
  • Na k#m v pohode hratelny , u kamery si zmen sesitivitu..
  • tohle se nevyplati hrat na nicem jinym než na xboxovym gamepadu :)
    • já bych to zůžil jen na ... na gamepadu ... třebas já xboxovej vůbec nemůžu, je pro mne nepřijatzelný mít ty ovládací prvky křížem (analogy), to je dělaný tak na FPS :).
  • Dlouho jsem neviděl tak kvalitní intro.
  • Veskoslav
    No "pecka" včera jsme zkoušeli a Xbox ovladače se "nechytal" a hra padala po 5 minutách ve hře.....Zase se vysrali na jakoukoliv optimalizaci. FPS lítaj jak na horské dráze....Navíc grafický ponus oproti Xboxové verzi je téměř nula, nula nic..... *7*
    • Kozy
      To je fakt divný, já hrál hned jak to vyšlo a bez problémů, taky xbox páčkovač. FPS mám stabilní a to to hraju na notebooku, celkově to běží líp jak jednička s dsfixem.
      • Veskoslav
        Nevím, dneska se jdu na to podívat, protože si myslím, že je to počítačem. Tak uvidím. Ale podle fóra nejsem jediný, kdo se s tím setkal.
        • Nějak ti nevěřím. Všechno na světě bych ti věřil, ale že ti nefunguje xbox 360 gamepad u této hry ti nevěřím a jednozančně si vymýšliš, jelikož to je jediný gamepad u kterého nejsou problémy. Moje stara 560ka to zvládá ve full hd naprosto stabilně, tak nevím teda co máš za křáp.
          • Veskoslav
            Takže lidé na fórech lžou? Aha, to je fajn vědět. Přijde mi to jako přístup od WG, kdy chyba je na Vaší straně, nikoliv u nás. A nejedná se o můj pc, DS II jsem si na pc zatím nepořizoval. Jedna se o pc bratra přítelkyně a ten je v konfiguraci i3-3240, 8 GB RAM a AMD Radeon R7 260X.
          • Zkusím ještě vytáhnout 9800GT a přesvědčím se o FPS..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit