Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls II se problémům při vydání nevyhnula
25.4.2014 | Adam Homola
119 příspěvků
-
To víš že jo .... hnise.
-
ano - uctívaný hit na konzolích = lepší průměr na PC
-
Zapomněl jsi dodat skvělé questy
Například najdi klíč který hledá kovář aby se mohl dostat do své kovárny. Oknem kudy by on i hráč prolezl to nejde a ten vocas sedí a čumí. Ani nic nedělá.
To je opravu výtvor. Myslet se během questů nevyplatí.
A skvělé luky jako v 1 díle. Šíp letí jako na zpomaleném záběru. Tedy pak zbývá pouze ta výzva v bojích. -
Autori vedeli prečo, to PCčkárom podhodili, až keď to konzolisti dohrali dokonca pekne v predstihu.....waiting platforma ako vždy posledná a s minimom investícii....
-
No jak to ted čtu tak jsem váhal mezi PC a PS3 verzý, ale ted je rozhodnuto chci si tu hru vychutnat ne se zabejvat odkazama na technickou podporu. Holt dám ty 400 navíc a užiju si to v klidu. Dark Souls forever *1*
-
dočetl jsem to až k "Stáhl jsem si pirátskou verzi"
-
Tak kolik jste toho odehráli vy šašci. Stáhl jsem si pirátskou verzi a hned jsem si objednal originálku. Vše plynule, grafika koukatelná, hratelnost neskutečná, port je naprosto v pohodě, žádne lagy, fps dropy, vše plynule na 7850, hráno na gamepadu, jedna radost. Animace boje ještě lepší než v jedničce, čili nejlepší combat rpg ever se ještě zlepšil, příběh hodnotit nebudu, ale zatím jsou npc pěkně ukecané a mluví a mluví, interface je výborný a intuitivní, vše je děláno pro efektivitu. Tleskám. Mínusy- některé lokace jsou vyloženě hnusné, pak přejdete někam a hned je zase krásná lokace- tohle je fakt nedořešené. Obtížnost- zatím mi to vůbec nejde, sice jsem měl asi rok pauzu od DS, ale i tak mám projeté ng++++ a fakt mi to nejde zatím, snad se zlepším. Takže pokud chcete krást, tak to aspoň tady neprezentujte, jelikož si něco přečtete a děláte ukvapené závěry, ale chápu hate musí být, to by nebylo ono, že?
-
A za toto im mám dať peniaze, že ? To ani náhodou, pekne si to upirátim. A kľudne si dávajte mínuská.
-
podle mě je to u už Japonců taková tradice, Konami, Namco Bandai, Capcom, jen tihle 3 podle mě vydali víc zmršených konverzí než ostatní firmy dohromady
-
ok, K+M ne, poběží mi to aspoň na Logitech Rumblepadu co mám ve skříni?
-
A takovýmhle neschopným vývojářům dáváte dobrovolně peníze?
-
Takže lidé na fórech lžou? Aha, to je fajn vědět. Přijde mi to jako přístup od WG, kdy chyba je na Vaší straně, nikoliv u nás. A nejedná se o můj pc, DS II jsem si na pc zatím nepořizoval. Jedna se o pc bratra přítelkyně a ten je v konfiguraci i3-3240, 8 GB RAM a AMD Radeon R7 260X.
-
Nj, nedošlo mi to *15*
Myšlenka zaostala za rukama. -
Všechno má své pro a proti. DS série na pc je spíše ukázkou lenosti a neschopnosti vývojářů. Navíc třeba Titanfall či i ten Watch Dogs bych rozhodně nechtěl hrát na staré generaci konzolí. Už jenom kvůli tomu, jak to bude a je osekané například. Každý má jiné priority.
-
A proto naplno preferuji konzole. Padani hry hned po spusteni, vypinani nekompaktibilnich ovladacu, shaneni technicke podpory... tyhle PC "romantiky" fakt ne. Proste prijdu, zapnu a hraju...
-
gedosato
http://www.youtube.com/watch?v=XYT-JBr2qTg -
Zkusím ještě vytáhnout 9800GT a přesvědčím se o FPS..
-
Nějak ti nevěřím. Všechno na světě bych ti věřil, ale že ti nefunguje xbox 360 gamepad u této hry ti nevěřím a jednozančně si vymýšliš, jelikož to je jediný gamepad u kterého nejsou problémy. Moje stara 560ka to zvládá ve full hd naprosto stabilně, tak nevím teda co máš za křáp.
-
si hlupák *1*
-
Naivní představa,že nějaký hlupák se nezačne navážet do jiné platformy. *7*