Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls II se problémům při vydání nevyhnula
25.4.2014 | Adam Homola
119 příspěvků
-
To tu řešíte třetího bosse? Když ho nemůžete dát, povolejte si NPC z jedné z cel před bossem a ta si to s troškou pomoci z vaší strany klidně dá sama
-
Napis pro zajimavost az to dohraješ (jestli si vzpomeneš) kolikrát si umřel, já na začátku NG+ měl (po přibližnym odečtení smrtí v aréně) cca 170 smrtí... A po zabití posledního bosse jsem měl ve statistikach 51 hodin a 15 minut ale hrozně dlouho jsem hrál arény, myslim si že možná i 10 hodin
-
Ty 3 vocasi jsem dal na k#m , nejsou zas tak tezky , toho prvniho sejmes nahore , a ty dva dole das , tam je to o trpelivosti
-
Dlouho jsem neviděl tak kvalitní intro.
-
Ja musim rict ze jak jsem cekal ze to bude desne lehky tak umiram mozna jeste vic nez v jednicce :D
-
Skvělá hra, skvělý port. Nemohl jsem se od toho otrhnout. Souhlasím, že vzládené krajinky jsou hnusné a daleko horší než v DS1, jinak grafika je pěkná a sedí ke hře. Nejlepší jsou recenze na metacritic, hraji na klávesnici a mám tlačítka z gamepadu a šup tomu 0. Někdy se stydím, že ještě hraji na pc. Kupte si gamepad vy fanatici!!!!!
-
Taky úplně neberu TLOU jako nejlepší hru jakou jsem kdy hrál, nicméně těžko na ní podle mě něco shazovat - objektivně to minimálně není špatná hra:) a i docela chápu, že je tak oblíbená ... 100 lidí, 100 chutí no...Jinak ai mě tam nějak nerozčilovala...Rozhodně jsem z tý hry nebyl tak rozlazenej po dohrání jak u DS2:) Ale dost řešení TLOU pod DS2 článkem:)
-
Stating facts, but blatantly missing the point and being a real d*ck about it, though.
-
Hlavně ze mate oduvodneni... I kdyby to byla pravda je to jedno pac se tim nic nezmeni a vypada to porad stejne blbe... Konzolisti aspon hrajou, pc hraci se predhani kdo vymysli lepsi duvod proc ta hra vypada blbe místo toho aby hrali...
-
Sorry to disappoint you, I am not getting hard when I see PC, console or any other playing device. I am a pure heterosexual, who is just stating facts.
-
Questy v Dark Souls *2* Ty jsi fakt beznadějnej... Asi jako říct, že DMC má špatný questy *1* Proč tam cpeš něco co tam ani být nemá?
-
Co je tohle za rovnici? *15* Veškerý větší hry vycházej na všechny platformy, takže ty nejlepší hry na pc jsou potom ty Indie hry, jediný hry který pořád na pc exkluzivně vycházej?
-
Buďto máš blbou postavu nebo vypnutej monitor, jinak nechápu... Dvojka je jednoznačně nejlehčí Souls hra... Pokud jsi to rozehral za maga tak ten to ma zprvu tezši
-
AI "partaku" (myslis Ellie ne, nebo koho jinyho? Billa na 1 misi nebo Tess v tutorialu?) je blba jen ve stealthu v tom ze behaj sem tam, ale co maj delat, tezko budou hraci cist myslenky kam a kdy se presune tak alespon je to udelany tak ze je nepritel nevidi, nekdy to pusobi hodne retardovane ale lepsi nez aby mi to zkazilo stealth pruchod... Jestlize hrajes pres youtube tak se neni cemu divit ze se ti to nelibi, kdyby sis to nekdy opravdu zahral mozna bys zmenil nazor... Spis horsi nez hype jsou lidi co nemaj platformu na ktery nejaka dobra hra jede a tak hejtujou hned i hru *1* Trošku smutný, ale co se dá dělat, nemůže mít každej všechno
-
Tohle je proste probem vyhypovanych her s velkym ocekavanim, clovek se o nich nic objektivne nedozvi. Viz treba TLoU, vzbudila obrovske ockavani a nikdo pak uz nemlel odvahu rict, ze se az tak moc nepovedla. Vypada dobre, na youtube to staci, ale p strance hratelnosti je to bida na to, jak je opevovana. Treba tak hloupou ai partaku, kteri nici atmosferu hry, aby clovek pohledal. Tezko pak vedet, co si myslet o dark souls 2, oficialne je dobre, ale realne? Zatim se mi nechce kupovat.
-
jjj přesně ... ještě tě čeká dost levelů který jsou skoro jenom tunel vedoucí k bossovi atd atd ... ta hra není tak dobrá jak se o ní píše a má i jiný závažnější problémy než je blbá grafika
-
Whatever gives you a boner dude.
-
Ono neni moc her s kterymy by se dalo srovnavat. Ale jednu hru,ktera me preci jen pripada jako trosku lepsi alternativa DS, uvest muzu. Die by the sword. Ale muze to byt nostalgie, nicmene ten boj mi tam pripadal slozitejsi a zabavnejsi. V DS nemuzu skakat na jedny noze a zabijet mraky nepratel, ani si vybrat jakou koncetinu protivnikovi useknu.
-
Me to vypadalo dobre i na puvodnim voodoo se 4mb, ani se to netrhalo :D
-
Tak hru jsem dnes hrál po práci přibližně do jedné ráno. A musím říct,že hra je graficky dobrá (ano není to Crysis :-) ale některé části se mi opravdu moc líbí a jsou skvělé a některé jsou odbyté což je škoda). Jinak hra mi jde bez problémů žádné FPS dropy a vše na nejvyšší. Myš a klávesnici jsem ani nezkoušel. Hraju na PS Dualshock 4 gamepadu a bez problému. Takže jak někdo píše není potřeba vyloženě Xboxový (který mi osobně nepadne do ruky a nemusím ho).