Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dohral jsem to na xbox360, ale 100% poridim i na PC a projdu to fofrem znova.
  • Dobrym krokom je uvazenie vyuzitia inej sluzby ako GFWL. Ja som osobne s nim nemal vatsie problemy ale ako citam tak mnohy ano. Jedine co ma trosku znechucuje je fakt, ze to nechcu vylepsit na PC okrem vyssieho rozlisenia. Lepsie textury a par efektov by tomu len pomohlo. No ale budiz. Snad ten port prebehne co najlepsie a nebude priliz narocne na hardware. Uvidime ;) ale tesim sa. Pocul som o tejto hre vela a vela pozitiva. Snad sa im tento tah aj vyplati a vyvojari primarne na konzoly konecne prehodnotia aj PC.
    • Black_Hand
      tady je problem, ze FROM nezna PC. jsou to japonsky vyvojari a tam proste PC nehrajou moc velkou roli. a za dalsi na to dostali dost mozna jen silne omezeny rozpocet. ja bych jenom chtel, aby je to nekouslo a idealne se seznamili s vyvojarema co do toho vic vidi, treba cdprojekt, ale to by se asi namcu moc nelibilo :PPP.
      • Ringwraith
        FROM už dělali na PC Ninja Blade.

Ale je fakt, že tam nezískali zkušenosti s online složbami.
        • Black_Hand
          na tom neco je.
          • Cypri
            Já se spíš bojím toho, aby to nebyl port stylem L.A. Noire. Aby se to na XY dobrejch sestavách sekalo z důvodu FPS limitu (či o co vlastně šlo)
            Mě to teda běží v pohodě ale spoustě lidí ne co jsem slyšel.
  • Ad GfWL : Zrovna jsem si chtěl nainstalovat AoE:Online, klient GFWL mě přesměrovává na stránky xboxu (dafuq ?), stránky xboxu na klienta. Do toho se ještě plete steam, který je teď vlastně jediný distributor AoE. Navíc po mě AoE vyžaduje aktivační klíč (mluvíme o free hře !), který není nikde ! Člověk by logicky čekal, že ho poskytne distributor (Steam), ovšem opak je pravdou. V klientovi Gfwl se zobrazuje jen beta klíč, který je dávno pochopitelně nefunkční.
    Pěkně díky za tuhle pseudo-ochranu. Zase jsou buzerováni jen vlastníci legálních kopií !

Takže pokud bude mít hard-core RPG jako Dark Souls tuhle sviňárnu - tohle je přesně ten důvod proč si hru nekoupit, ale sehnat jako warez. *7*
    • Alex81
      V!K: A co si tu hru koupit ale hrát z warezu bez GFWL, to tě nenapadlo? *3*
      • Tak nějak jsem to vyřešil s Assassin's Creed II ... nejdřív jsem si ji zahrál, pak koupil. Na druhou stranu jsem fanda nejrůznějších herních statistik a achievementů, což mi u warez verzí trochu chybí. Steamworks jako DRM ochrana mi vyhovuje maximálně, proč nemůže být u her místo tohohle bazmeku ?
        • Alex81
          jj, taky preferuju STEAM ale co se dá dělat, ta hra je natolik dobrá, že se vyplatí spolknout hořkou slinu.
    • U warez verze musíš GFWL nainstalovat a použít taky, takže si moc nepomůžeš.
    • ales.smutny
      "Takže pokud bude mít hard-core RPG jako Dark Souls tuhle sviňárnu - tohle je přesně ten důvod proč si hru nekoupit, ale sehnat jako warez."

Ano, aby se tak vyslal jasný signál, že se tedy nevyplatí poslouchat žádostem hráčů, protože chtějí hru a pak ji stejně ukradnou. Ne, GfWL není dobrá ani průměrná služba... ale pokud k tomuto závěru dojde víc lidí a hru prostě stáhnou, podrazí tak jak Namco, tak i ty, kteří příště budou chtít PC verzi...
      • Jenže já jsem zákazník, který si chce hru pohodlně koupit a zahrát ... nemám strach investovat do her na steamu, protože je to pro mě důvěryhodná a pohodlná služba, stejně jako iTunes. Prostě forma DRM ochrany je pro mě jeden z mnoha faktorů, na který se při koupi hry dívám. I když ti to možná přijde zvláštní. Na steamu mám cca 80 her , takže se rozhodně investici do her/vývojářů nebráním.
        • ales.smutny
          Jistě, jak píšu výše. Hlasovat peněženkou je logický a zcela legální krok. Ale ne ve spojení s přístupem "nekoupím, stáhnu". Já beru to, že buď hru chci nebo ne a pokud je natolik závažně "porušená", aby nestála za investici, tak asi nebude stát za to martyrium hraní...a stažení warezu :)
          • No smutne je, ze zatimco vsechny DRM sikanuji platici hrace, warezaci jsou v klidu. Cili hra je vetsinou "porusena" jenom pro ty kdo ji koupi. Tim nijak neobhajuju warez a doufam, ze se situace pro platici zlepsi, viz treba CD Project Red nebo Wasteland 2.
            IMHO nejlepsi prevence warezu by byla zadna DRM a polovicni cena (dukazem jsou akce na Steamu kde slevnene hry maji rekordni prodeje).
      • No ja sem bral Dark Souls jako must buy, ale pokud to bude na GfWL tak do toho nejdu. Byla by to strasna skoda a doufam ze si to rozmysli, ale GfWL jsem kdysi nainstaloval kvuli GTA4 a nakonec kvuli tomu GTA nedohral a smazal s tim, ze tohle uz nikdy vic.
        Jinak s piratenim to asi nebude tak horke, prece jenom Dark Souls je s online pripojenim mnohem zajimavejsi a to se da nejak ohlidat.
      • Signál odo mňa bude ten, že šeredný odfláknutý port z konzoly, bez poriadnej podpory klávesnice a myši si môžu strčiť... Keď na niekoho pôsobia tie ich marketingovo psychologické hry (a vidím, že áno), že kto to nekúpi podráža pc hráčov, nejaké bezvýznamné konzolové firmy a neviem koho ešte, tak to je jeho osobný problém.

Jediný rozdiel je ten, že mne to ani nestojí zato aby som to sťahoval to z nejakého warezu.
        • Ringwraith
          Jediný rozdiel je ten, že mne to ani nestojí zato aby som to sťahoval to z nejakého warezu.

Tak potom tvoje gesto má smysl. když se ti hra nelíbí jak bude, tak nemá cenu ji ani pirátit.
          • Úprimne - táto hra bude úplne mimo mňa už kvôli marketingu aký si zvolili na jej prezentáciu. Aj keby išlo o geniálne vyzerajúce prelomové rpg (to pochybujem, keď sú tie obrázky, čo postol maník vyššie z pc verzie, tak zbohom buď).

Ale prezentovať hru s marketingom typu "všetci pc hráči sú piráti a iba tým, že si kúpia túto hru môžu dokázať, že to tak nie je" je teda vrchol drzosti. *16*
      • ...ale zase od Namca to neni zadna charita, petice se jim hodila jako pruzkum trhu, dali jedna a jedna dohromady, spocitali si, ze na pc je moznost slusneho vydelku. Z poslednich zprav se navic zda, ze skutecne pujde jen o odflaknutou rychlokonverzi.
        Me by potreba gamepadu, absecne pckoveho rozhrani a nemoderni grafika od koupe v zadnem pripade neodradila, ale GfWL je proste no way. Proc bych mel platit, za neco, co nefunguje?!
        • ales.smutny
          Jistě, ale pak není ani důvod, proč si to stahovat, ne?:) Já neříkám, že lidé musí kupovat... ale varianta "nekoupím, stáhnu" prostě je o úplně něčem jiném.
          • ja to tahat nebudu, budu tu hru proste ignorovat, jako ME3, Diablo 3 a jine, ktere jsem si chtel puvodne koupit. Je to jen takovy muj zoufaly a globalne nicneznamenajici protest proti jednani dnesnich vydavatelu. Jednoduse ziju v presvedceni, ze kdyz chteji slusne zakazniky, ne piraty, meli by slusne jednat i oni.
            Pirateni drm her bych podporoval jedine za predpokladu, ze by si spolecnosti na zaklade mnozstvi upiratenych kopii pripustily, ze k tomu hrace nuti svym jednanim, ale zase tak naivni nejsem *4*
  • Ak som pochopil dobre tak v tej hre sa da cez multak privolat inych hracov na pomoc, ktori vas mozu namiesto pomahania rovno zabit? Ak ano to vitam, je to urcite frustrujuce ked v najtazsej chvili vas este niekto bodne do chrbta. A tak rovnako nemozte verit nikomu. Ako poznam dnesnych hracov tak vrazdy budu na dennom poriadku :)
    Co sa tyka tej grafiky tak to necham tak, snad sa to bude dat prezit. Len nech je prosim ovladanie na klavesnici a mysi dobre. Prosim..
    • Nerob si ilúzie, je to klasický mp, len je integrovaný priamo do hry a nie do menu a niektorý konzolisti sa z toho "wanabe mmo" prístupu nevedia spamätať. Blizzard má aspoň dosť rozumu na to, že pve a pvp oddelí.
      • Lugale, ty máš zjevně nějaký problém :) Tu hru jsi naprosto nepochopil, ale hlavně že to máš "na háku". Není to ani náhodou "normální MP". Ale když se to tu řeší, shrnu to: Hraješ v živé nebo MRTVÉ (resp. nemrtvé, ale to je fuk) podobě. /// Když jsi ŽIVÝ, můžeš na zem namalovat znamení a čekat, jestli tě někdo povolá na pomoc. /// Když jsi ŽIVÝ a v lokaci je živý boss, můžeš si pomocí znamení, které najdeš, zavolat na pomoc toho, kdo tam znamení nakreslil. /// Když jsi ŽIVÝ a v lokaci je živý boss, může tě jiný hráč přepadnout. Napíše ti to zprávu, že jde po tobě, zamknou se některé dveře a objeví se hráč. /// Když tě něco zabije (cokoliv), jsi MRTVÝ. /// Oživíš se tím, že použiješ "humanitu" (předmět). Tu nacházíš různě po světě, dostáváš za zabíjení bossů a speciálních NPC, nebo za to, že se ubráníš hráčům, co tě napadli. Také ji dostáváš za zabíjení hráčů, ale když to děláš, hra tě označí za "zlého". /// Ještě navíc se k tomu můžeš přidat k různým společenstvům. Například lesní společenstvo tě může povolat na pomoc, když v jejich oblasti nějaký jiný (živý) hráč vraždí jejich členy. Pak se ti na obrazovce objeví, že tě volají, ty můžeš odkliknout souhlas a teleportuje tě to do lesa, kde můžeš "zlého" hráče zabít. Dále je společenstvo, které trestá "hříšníky" - jeho členové mohou beztrestně napadat zmíněné "zlé" hráče. A konečně je společenstvo draků, které ti umožní dát na zem značku, kterou vyzýváš jiné hráče na souboj. Tohle všechno se navíc míchá dohromady. Může tě někdo povolat na pomoc, a pak vás může někdo jiný přepadnout. Nebo tě povolá společenstvo proti zabijákovi, kterého ale současně také někdo napadnul, takže jste tři, vzájemně proti sobě. Nebo může lesní společenstvo vyvolat na pomoc hráče dva... atd atd. Prostě... běžný Lugalův mulťák, jako všude jinde... *7*
        • Ještě jako dovětek bych chtěl zdůraznit tu "živost". Prostě ty jsi zpočátku většinu času mrtvý, protože se většinu času rozkoukáváš, takže často umíráš, čili se tě žádný MP netýká. Pak je nějaká oblast například těžká a ty se rozhodneš povolat někoho na pomoc. Tak se oživíš - ale riskuješ tím, že tě nějaký hráč přepadne. Stejně tak když si chceš upgradnout bonfire, tj. zlehčit si maličko hru, musíš to udělat živý - a zase riskuješ, že tě nějaký hráč přepadne. Nemluvě o tom, že útočník je na přepadení připraven, ale ty ne, musíš rychle najít vhodné místo na boj, eventuálně ho vyčistit od potvor, které útočníka nevidí. Je to naprosto unikátní zážitek, nesrovnatelný s ničím jiným v žádné jiné hře... Hrát hru offline je škoda - když nechceš interagovat, hraj mrtvý. Hraním offline se připravíš o další skvělé online funkce, zejména čtení vzkazů jiných hráčů (dost často HODNĚ pomohou) a sledování krvavých skvrn, na kterých si můžeš vyvolat ducha, který ukazuje posledních několik sekund života jiného hráče. Tím odhalíš třeba blbě viditelnou past nebo nečekaného protivníka.
    • Malleth
      Funguje to tak, že když jsi ve formě člověka a boss v daný lokaci je naživu, můžeš si přivolat hráče aktivováním znamení na zemi. Ten bude vždy s tebou. Může se ale stát, že se bez aktivace znamení objeví v tvým světě hráč, kterej tě chce zabít. Přítele od nepřítele poznáš podle barvy. Bílej = přítel, červenej = nepřítel
      Vtip je ale v tom, že některý hráči pokládají falešný znamení, který vypadají jako ty na přivolávání přátel, ale mají trochu jinou podobu. Často ho pokládají mezi ty opravdový a ty si tak můžeš (pokud budeš nepozornej) přivolat invadera *1*
      • Takze ak to cele dobre chapem, tak ked si niekoho privolam do hry cez znamenie, co zrejme zanechal on, tak on pri prihlasovani do mojej hry musi vybrat ci ma chce zabit alebo mi pomoct. Takze ak mi niekto prichadza pomoct tak je automaticky blokovany aby mi nemohol ublizit? A opacne.
        Tak to to je?
        • irdzi
          jjj ... tak nejak ... ale on zanecha na zemi cerveny nebo bily znameni a podle toho bud pomaha nebo te zabije ... ale jeste jsem nikoho zabit nesel, tak pres nevim jak bych to udelal ... kdyz ti svetlej pomaha, tak te zabit nemuze a ten kdo te chce zabit nepotrebuje podle me zadny tvoje privolavani ... proste neco pouzije aby se dostal do cizi hry nebo hodi ten falesnej napis na zem
          • Malleth
            Když chceš invadovat, musíš použít item. Myslim že se jmenuje Cracked Red Eye Orb. Pak ti to najde automaticky hráče k napadnutí.
            • Malleth
              Není za co. Jako nemrtvej beztak strávíš valnou většinu hry. V nemrtvý podobě nemůžeš k sobě nikoho přivolat a nemůže tě ani nikdo napadnout. K tomu abys ožil potřebuješ u bonfiru obětovat lidskost, což je speciální komodita, která se dá získat různýma způsobama (loot, zabíjení nebo pomáhání hráčům...). Když tě zabijou, jseš opět nemrtvej.
            • Nemrtva podoba? Hmm.. no moje vedomosti o tejto hre su zrejme nulove. Idem to napravit a poprecitat co najviac o tom. Ale zatial sa mi to paci. A dik za rady. ;)
            • Malleth
              Já sem moc neinvadoval, ale pokud vim, dostaneš za to duše, lidskost a nějaký speciální itemy potřebný přidání se ke covenantu.

Můžeš ji dokončit sám, ale je to místama dost těžký.
              Nicméně pokud chceš hrát online a nechceš být invadovanej, stačí hrát v nemrtvý podobě.
            • A oplati sa vobec takto killovat tazko pracujucich hracov? Co je odmena?
              BTw da sa tu hru dokoncit zrejme aj sam, ze?
      • irdzi
        no ja to hraju online fakt chvilku ale vcera se mi stalo, ze me v anor londu napadli tmave cerveni a tmave modri ... ti co pomahaji jsou svetli(bili, zluti)a navic nemuzou v cizim svete doplnovat zdravi ... navic se mi vcera stalo (jsem chaos servant 2+ jestli to ma na neco vliv?) ze jsem napsal bilej napis abych nekomu pomohl v lokaci kterou mam za sebou a privolal si me typek, kterej zrovna bojoval s invaderem ... a invader byl tak hustej, ze jsem si ani nevznul :)))....tot moje zkusenosti zatim ... no nic ... jdu hrat:)
        • Malleth
          Máš pravdu, jsou tam ještě tmavě modří invadeři. Ty jsou tuším vždycky spojený s nějakým covenantem. Hodní jsou bílý nebo zlatí.
    • irdzi
      ne tak uplne ... kdyz chces od nekoho pomoct, tak na zemi najdes bilej napis - privolas do svoji hry nekoho kdo ti chce pomoct treba s bosem (on za to ziska par dusi a humanitu) a kdyz te nekdo prijde zabit, tak toho si neprivolavas, ale hra ti ohlasi, ze ti nekdo vlezl do hry .... ja hral pri prvnim projitim hry offline a nemam dojem, ze by mi to zazitek ze hry kazilo ... ted napodruhy hraju online a v nekterych lokacich je to spis opruz (anor londo vcera)...navic offline si muzes pred bosem vyvolat npccko ktery obcas taky pomuze. Dalsi vec je, ze abys mohl tyhle veci delat musis byt clovek coz stoji humanitu a kdyz umres, tak se obevis u ohne zase jako mrtvej ... a mrtvej nemuze privolavat ani npccka ... jo a v tom online taky zalezi asi nejak v jaky ses frakci ... jsou frakce ktery spis pomahaji a pak jsou vylozene takovy, co te budou ocenovat za to, kdyz budes ostatni zabijet(myslim se odlisuji barvama) .... ale mam nahranych zatim cca 140 hodin, takze jeste nevim vsechno
  • Imho by konzolove hry mely zustat na konzolich a pc hry na pc. Multiplatformy jsou nutne plne kompromisu a likviduji diverzitu herniho ekosystemu, coz mimo jine ma negativni vliv na vyvoj her. Bohuzel ekonomicka stranka veci u velkotitulu je asi neuprosna a s novou generaci konzoli bude hur.

Dark Souls je tak dobrej prave proto, ze je skvele designovanej ciste a nekompromisne na konzole. Kdo si ho chce zahrat na pc, necht si ho pripoji k televizi, koupá gamepad a uzije si kvalitni konzolovou hru. Znasilnovanim na klavesnici se akorat zmrvi. A kdo ve hrach hleda na misto excelentni hratelnosti hleda excelentni technicky vyspelou grafiku, necht jde o dum dal. Dark Souls ma z vytvarneho hlediska skvelou grafiku ktera prinssi skvelou atmosferu, ale designovanou pro televizi. Hrat tuto hru na klavesnici u monitoru je ciry nesmysl, zkrz blbe ovladani si pokazite skvelou hratelnost a jeste se na to bude blbe koukat.
    • No nevim, Mass Effect 1 ma na PC skvely port. Resident Evil 5 na PC se mi take libil. Navic to, ze tobe dela problem pouzivat vic jak 4 tlacitka je opravdu jen tvuj problem.
      • Masa-san
        Jj potvrzuji,... tlačítka hehe
        Za dobu co hraji PC hry jsem používal i třeba 18-22 tlačítek + myšidlo naráz a to čistě pro gameplay (tzn. nepočítám menu, inventař, apod.)
        Takže, pokud půjdou alespoň přenastavit defaultní tlačítka, tak si myslím, že nebude problém.
    • v soucasnej dobe na konzolich neni hra, ktera by se na pc hodila lepe. Pokud se dali bezproblemove ovladat souboje ve Witcher 2, ktere jsou tem z DS hodne podobne, nevidim duvod proc by se to melo ovladat spatne mysi a klavesnici (teda krome lajdactvi pri portaci).
      • Precti si treba tohle: http://games.tiscali.cz/recenze/zaklinac-2-vrahove-kralu-recenze-x360-verze-59145
      • Zaklinac se inspiroval ovladanim demon's souls, to je pravda, ale v plne siri je nepostihuje. A i tak se ozyvaji hlasy, ze je lepsi ho hrat na gamepadu, coz je na byvale pc exkluzivite v podstate kacirstvi.
    • Vacsiu blbost som uz davno necital :D Tie tvoje keci o tom jak je DS stavany na konzole su totalne mimo. Mam v dark souls nahrane neskutocne vela casu a nevidim na nom nic, preco by sa to na pc malo hrat horsie oproti konzolovej verzii. Ovladanie aj ked dobre prisposobene na gamepad nie je nic co by nezvladla kombinacia k+m. A ta tvoja graficka dizajnovana na tv je tiez totalny bullshit :D
      • Pokud to budes na pc hrat s gamepadem na televizi, tak se to hur hrat nebude, ale pc hraci takovou hratelnost masove neprijmou, tudiz pro ne to bude horsi. Ovladani na k+m bude stat za houby, pre ti si jejich doporuceni. Nejen o ovladani, ale cely design hry je vyladeny na gamepady. A co se tyce grafiky, zaposlou hej si do stiznosti pc hracu na grafiku teto hry. A pritom neni horsi nez ta chvalena na konzolich. Pro monitory na koukani z blizka neni dostacujici.
  • A už se to tady zase rozjelo. Skoro mi příjde, že PCčkáři ani nepočítali, že někdo jejich petici vyslechne a teď se zalekli, že by si hru snad měli koupit, když o ní tak žebrali. Proto přicházeji s nejdivnějšími výmluvami, proč Dark Souls ukradnou, stejně jak je tomu jejich zvykem i u ostatních her.
    • 1. Stahnuti neni kradez
      2. O nic jsem nezebral
      3. Nic stahovat nebudu
      4. Mas ho malyho
    • MickeyMutant
      DRM
      30 fps
      720p
      ca 60 FOV
      gamepad (minimální podpora k+m)
      žádná nová nastavení grafiky
      žádné mody

To nevypadá jen jako výmluvy. I kdyby nakonec všechno nedopadlo tak černě, tak byť jen jedna z prvních dvou možností (DRM, 30 fps) by mě hypoteticky odradila od koupě.
      • Někde sem četl vyjádření jednoho z tvůrců, už nevím, kde to bylo a ten popřel informace o 720p a 30fps, takže bych zatím zůstal v klidu.
      • Tak ako si to napísal to znie celkom strašidelne. *2*
      • Malleth
        Dělá něco z toho, co si vypsal z dobrý hry špatnou?
        • MickeyMutant
          Stručně ano. Kombinace 30 fps a 60 fov mi na vzdálenost oči - PC panel spolehlivě promění každou dobrou hru v čiré utrpení.
        • Jo, z 30 fps me boli oci. *1*
          • Ono si málokto uvedomuje, že 30 fps je len o 5 snímkov viac ako je dolná hranica pre súvislé vnímanie pohybu.
    • Ale prosim ta. Po prve je som o tuto hru nezebracil, hoc sa mi pacila ked som ju videl na videach. Ale nechapem co sa tu vyhovaras na piratstvo. Ak je hra dobra tak ju kupim. Mam plne policky hier. Samozrejme nekupujem braky. A nekupujem hry kde takzvany "port" je robeny amaterskym sposobom. Som ochotny prezriet par nedorobenych veci. Ale ked uz mne ako PCckarovi veduci tymu odporuca pouzivat xbox ovladac lebo nechcu prilis menit ovladanie tak sa len pousmejem. Ja xbox ovladac nemam a ani mat nebudem. Ak by som chcel tak kupim xbox! Ja mam mysku a keyboard. Plus 24" monitor na ktorom 720p bude vyzerat otrasne aj ked budem sediet 5 metrov od neho.
      Rad si to zahram ak to bude stat zato. Ja len ze nemienim bojovat z nedorobenym ovladanim pocas celej hry alebo z lockom na 30fps. Ja by som bol rad keby "portovaci" dosiahli tu istu uroven kvality kde si ja hrac uzijem hru rovnako ako ty co to hrali na xboxe/ps3 bez pouzivania ovladaca.
      Ziadam toho az privela??
      • ...no ja neviem, mam 27" monitor, knemu pripojene PC a Xbox a tie boxove hry mi nanom nejak hnusne nepripadaju...tak neviem, preco by PC verzia mala vyzerat otrasne na 24"...a nesedim od neho 5 metrov, to by som musel preburat stenu do druhej izby...
  • EuroSamurai
    Ještě že nejsem zatvrzelej PC či konzolovej hráč a hraju na obojím a aspon mám pak z čeho vybírat a hrát tu nejlepší verzi. :)
  • Tyhle řečičky mě děsně bavej.
    PCčkaři brečej že si tu hru nemohou zahrat .. pardon stahnout z netu a pirátit zadarmo co si budeme povidat 80-90% lidi si tu hru sosne z netu a nedaj do toho ani korunu a většina to po par dnech smaže protože budou umírat co dvě minuty *1*
    A to že někdo nadává že je to na gamepad a že jsou líní uděla k+m ovladání, ono to ani moc nejde ten gamepad je na to opravdu super a bez toho ta hra bude trpět
    P.s. nejsem konzolista ale písíčkář :) ale kvuli souls serii jsem si psko koupil a nelituju
    • MickeyMutant
      Jádrem problému není gamepad. Ten je jenom jednou z nepříjemností.
    • GFWL je jedna z nejsnaze prolomitelnych ochran.
  • Tak z toho, jak to popisuje Malleth jsem si udělal obrázek, že to bude vlastně takový akční Facebook vymodelovaný ve 3D, kde se potkávám s jinými uživateli a můžu jim dát like/unlike *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit