Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V nabídne navíc editor videí
12.6.2014 | Adam Homola
175 příspěvků
-
K dementni diskuzi: co clovek, ktery od mala hraje na pc, si koupil ps4 a bavi ho hry i tam? Co vlastne jsem? :D Kupuju GTA na ps4 aby bylo jasno...
-
Každý nemá ... já mám celkem hodně známých, kteří už TV v domácnosti úplně vypustili ... Na normální televize se nedívají vůbec, protože je to hrůza a na těch pár filmů za rok na které se dívat dá si buď pořídili projektor, jdou do kina, nebo mají monitor u PC.
A co jsem se tak díval, tak takových lidí přibývá. Prostě místo zabíjení času u TV radši dělají jiné věci. -
myslim ze na zelezo ma kazdy, ostatne nemajetni spoluobcani ho radi prodavaji ve sbernach když třeba nekde narezou zelezny plot..zeleza je dost..a vlastne zdarma:)
PS: pyco, moje stara mi koupila libovy zelezo, sem z toho tak wtf ze se sjedu na plech a pak zaparim gamesku.....jo, normalni clovek by nemel ani zdani o cem to mluvite, to je mluva jak v jeskyni v uzbekistanu.. -
Tleskam Rocstaru za jejich tah. Mlceni = profit. Prodali se stare konzole skrze GTA. Vydelali na tom i MS a Sony (a jeste vydelaji) a to jen skrze jedne hry. Osobne hraju na xboxu. Doufejme, ze port na PC bude optimalizovany lepe jak GTA IV, pak bych si to i na PC poridil. :D
-
Pojd do nas :D Jeste davej nam vsem prosim! Ukaz nam co je v tobe a jak mas dobry pocitac!
-
Koukám že lidská hloupost je multiplatformní záležitost.
-
Co mě štvalo na konzolích byla hustota dopravy a zalidnění což podle záběrů z vylepšený verze vypadá že pořešili. A vzhledem ktomu kolik natom vydělali a ještě asi vydělaj tak maj prachy aby mohli konečně tu optimalizaci udělat pořádně.
-
gta je puvodne PC hra ;)
-
Televize je součást každé domácnosti argument ze ke konzoly potřebuješ koupit telku za 20-15 litrů je nesmysl. Dnes má doma každý doma HD televizi ale ty asi máš ještě nějakou starou Rubinku s kolečkama na ladění barev a čudlíkama na zapínání a přepínaní kanálů a navíc kvalitní PC se stejně kvalitním monitorem za 15K HAHA prober se *5*
-
ano, jenže tady nejsou pravi pc-ckari ale jenom lide co si nemužou dovolit konzoli, proto hrajou na pc porty s ročným opoždením
-
Já nevím jestli jsi slepý, nebo jsi prostě jenom deb*l. Napsal jsem že pro mě je lepší klávesnice a myš, a že chápu konzolisty. Takže jako ret*rd jsi z toho vyšel ty.
-
prostě mě vadí scénky kde jde jen o zurive mačkání klávesy pořád dokola a to me nevymluvíš že ve hrách poslední dobou není :-) nemusíš hned nadávat.
-
Pokud "pravý Pcčkář" znamená, že odmítá cokoliv ne PC tak asi jo ...
Já sem nikdy sice konzolím neholdoval, a měl jsem vždycky PC ... ale neopovrhuju hrama pokud se dobře hrají. Pokud odfláknou port a nebudou mít dobrou optimalizaci a ovládání ... potom hru odmítnu jako něco podřadného. Ale nebude to kvůli tomu, že to je konzolová hra, ale kvůli tomu že ji výrobce odfláknul. -
Mám takovej dotaz. Pokud je tohle původně konzolová hra, neměli by právě praví PCčkáři tuto hru odmítnout, jako něco podřadného?
-
Zbytečně si honíš ego. Jako konzolistovi je mi těžce u pr_ele, že ti ta hra pojede v o něco málo lepší grafice. Celá tahle sizkuze je plná pc idiotů, kteří nadávají na konzole, takže vítej v tom klubu ichtilů. Já si radši zahraju ps4 verzi v trochu horší grafice, zato celé perfektně optimalizované. Polovina pc hráčů bude zažívat propady framerate, texture tearing, crashe celé hry apod. Stejně jako GTA4 nebo WD atd.
-
Pochopil jsem správně z toho textu, že bude možný převést obsah GTA:Online i cross-platformy? Mám teď x360 a plánuju koupit PS4ku, takže doufám, že to půjde, páč bych si to GTA klidně znovu koupil :-).
-
Jsi naivní jestli si myslíš, že ta hra bude vypadat drasticky lépe, než na konzolích. Podívej se na WD. Ta hra vypadá o trochu líp a jede na hov_o na většině sestav.
-
Takhle jsem se dlouho nezasmál. Celosvětově vedou konzole ne proto, že by lidi neměli na pc (někteří nemají, ale většina ano) ale proto, že spoustě lidem přijde naprosto zbytečné utrácet za kus věci, na kterou nevychází žádné pořádné exluzivky (víš, hry jsou pro hráče důležitější než machrovat, kolik stál čí kus hardware) a taky proto, že pc porty multiplatformek stojí často za nic (skvělý příklad je Watch Dogs) a proto, že online hraní je na konzolích kvalitnější (právě díky mnohem větší základně fanoušků).
PS: právě, že zde vyřváváš, kolik stojí tvoje klávesnice. A nepoukazuji na to, protože bych ti záviděl, ale proto abys viděl, jak ani nevíš co píšeš. -
ty kdyz nemas na zelezo, tak si des koupit konzoli ... a k tomu za dvacitku TV? Nebo si za 15tku koupis sice lehce podprumerny, ale na vetsinu games pouzitelny PC vcetne monaku?
-
Takže Watch Dogs si koupily 3 a 3/4 milionů socek a děcek a pouze 100 tisíc dospělých lidí? Máš vůbec tušení, jak neuvěřitelně stupidní generalizaci, která nedává žádný smysl, jsi právě udělal? Radši už na nic nevyjadřuj svůj názor, už nikdy (leda bys chtěl pobavit lidi, pak asi můžeš)