Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V nabídne navíc editor videí
12.6.2014 | Adam Homola
175 příspěvků
-
Na konzolích dostačující kvalita. Ale pochybuji, že pc verze uspokojí mnohem vyšší nároky "PC hráčů." P.S. fanboje nových CoD, BF a podobných zvěrstev nepovažuji za "PC hráče."
-
vytahujem popcorn a uplne sa smejem. prva stranka a mozno tak 2 prispevky o gtacku :D prehliadka demencie:D
-
LoooooL
-
Takže pokud se mi lépe hraje na klávesnici a myši, tak jsem zakomplexovaný. Chápu tu logiku :D.
-
LoooooL prej na PS4 to nebude... to bylo jasné od samého začátku, že ještě potřebují vydělat na PS3 a pak až to vypustí na next gen *3* *1*
-
Jak se to mohlo objevit později? Jsi idio*? *7* Aha, chápu, snažíš se nakrmit na mé hlouposti, docela se ti povedlo.
-
ano, ale to bylo až potom, co se zde objevilo tak 10 hate komentů na konzole *5*
-
Tolik blbečků, co brečí nad tím, že si někdo jiný zahraje tu hru v lepší grafice, to je síla :)
-
Ty jsi natolik hloupý, že se neumíš ani podívat, kdy a kde jsi začal psát svá moudra? *7* Osvěžím ti paměť, hned tvůj první a zároveň druhý příspěvek v diskuzi, se začal navážet do pc. Takže už drž hubu.
-
béé, dobře chytrolíne. Když je to článek čistě o verzi pro PC MASTER ELITE, proč tu vy ubožáčci hatujete konzole? Hmmm dávno před tím než jsem sem napsal první koment, už se to tu šířilo hatem. Jinak na tom stejně nezáleží, článek je o GTA V, GTA V je hra, u ní nezáleží na tom na čem běží, pořád je to multiplatformní hra. Zkusím ti to vysvětlit na pár příkladech tak, abys to pochopil.
ARMA III = PC exklusivita, diskuze je pro PC hráče
RDR = konzolová hra (tzn. když bude článek o xbox verzi, může ji s klidem navštívit i majitel PS3, ale PCčkář tam nemá co dělat)
The last of us = PS3 exklusivita, lidé co hru nehráli a nechtějí chválit, nebo se na něco zeptat tam nemají co dělat.
HALO 4 = v diskuzi mají právo hatovat pouze lidé, co hru hráli a vlastní xbox (ostatní kritici, jsou jen trololo)
a konečně
GTA V, WD a další multiplatformovky, všichni, kdo hru hráli, bez ohledu na platformě, mají právo se vyjádřit v jakékoliv diskuzi o hře.
Tak doufám že to proniklo do tvého mozečku. -
Tak ještě jednou. Toto není článek o GTA V jako multiplatformí hře, ale pouze o verzi na pc (osobní počítač, takový stroječek s monitorem, myš, gamepad, klávesnice+OS (Windows atd.)). Takže zopakuji to znova, táhni do hajzlu, toto je článek o pc verzi, která nemá nic společného s tím, že se jedná o hru pro více zařízení. Už to tvý vygumovanost pochopila? *11*
-
Ale, ale, ale ty jsi mi nějaký demagog, mluvíme tu o hře GTA V, né o nějaké verzi. Takže říct že je to exklusivita může jen někdo komu v hlavě chrastí vylomený klávesy.
-
Chápu, že máš IQ bahna, ale článek je pouze o verzi na pc....
-
hihi PC exklusivita? No ty si dej sprchu a pak si zjisti co to slovo znamená. Jsem v diskuzi na multiplatformní titul a začal jsem až po přečtení fek*lozních příspěvků PC MASTER ELITE.
-
jistě, že začnu psát až ve chvíli kdy spozoruji hate na konzole ti asi nedošlo, no na to si asi moc chytrej.
-
ji nechci
angkická slovíčka
dělá problém (čárka) napsat -
tak proč v jednom kuse brečíte a prosíte o konzolové exklusivity vy majetníci. *3*
PC máš z druhý ruky a budeš tady machrovat. -
Vykřikuješ cosi o svobodě názoru a sám jsi zakomplexovaný jouda, Gamepad je lepší na více než půlku her, takže pokud se chceš omezovat....
-
haha Ty jsi dopad Veskoslave, tak se ponižovat...
-
A já podle jednoho diskutéra myslel že každý je GGG, kolik nás tady je? Doporučuji návštěvu kociánky.