Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V nabídne navíc editor videí
12.6.2014 | Adam Homola
175 příspěvků
-
A vlezdoprdel přitáhnul.Ano každý jsme Veskoslav *7*
-
Ach, ty si pleskoslav, to jsi mohl říct hned. Schválně ti dám takový test, co se stane, když zkusíš dát like nebo dislike 2krát na jeden příspěvek?
BTW: Pořád čekám na důkaz. -
haha Veskoslav naklikáváč se ozval haha
-
Zisky můj milý přiteli...
-
Že jsi klikací ulhané prase, co lže kam vleze?
-
Nejak postradam logiku v tvoji vete "Konzolisti jsou většinou méně majetní nebo děcka, která na to nemají." - kdyz porovnam cenu her, tak je na tom jednoznacne lip PC, kde jsou hry levnejsi a jejich cena po vydani klesa rychleji nez na konzolich (to pokud beru, ze si clovek hry poctive kupuje).
Pokud je nekdo nepoctivej a pirati, tak spis ma doma PC a "obstarava" si hry zadarmo. (ano, vim ze se pirati i na konzolich).
A nez mi zacnou vsichni nadavat, ze jsem podelanej konzolista - nejsem zastancem ani jedne platformy. Mam doma PC i konzole (PS3, PS4, X360, Wii, 3DS, Vitu) a na kazdym hraju to, co me bavi. -
Gamepad je jeden z mnoha důvodů, proč nemám konzoli a ani jí nechci. Zkratky a anglické slovíčka si nech na anglické weby, popřípadě na weby pro mentálně narušené, kterým dělá problém napsat více slov, a proto hledají zkratky.
PS: Zkus Google - interpunkce a diakritika. Možná se něco přiučíš :). -
Nepros, ses na hernim webu a tvuj odpor ke gamepadu, kterym se snazis jako neco vysvetlovat, z tebe proste dela vola. Pokud jde o f2f, whatever.. nebyl bys prvni ani posledni, zlatko
-
"upgraded weather and damage effects"
Fakt to tam je, díky moc.
Třeba tam propašují i možnost nastavit jízdní model ze čtyřky ;D ale to už bych chtěl asi moc. -
Porovnavat jablka x hrusky a PC x konzole nema zmysel, je to ciste subjektivne a kazdemu vyhovuje nieco ine. Na druhu stranu ak vyjde na PC a konzoly hra ktora je objektivne lepsia na konzolu (technicky, ovladanie atd.) tak v diskusiach medzi ludmi co to hraju na PC zavladne konsezus ze PC verzia/konverzia/whatever sa nepodarila a je horsia. Ak sa stane naopak a PC verzia ma objektivne lepsie spracovanie (30fps vs 60fps, hd vs fullhd+, podarene mody atd.) tak zacne flamewar, konzolista proste nikdy neuzna ze PC verzia moze byt lepsia lebo xbox/ps 4ever...
*grabs popcorn* -
Velké zvíře? Prosím Tě, drž už hubu, jestli máš tak mermomocí chuť vědět, kdo jsem, tak se klidně potkáme, dáme si přes hubu a bude klid. Evidentně jsi nevyrovnané hovado, co má potřeby ostatním říkat, jak a co dělají. Ale jo, chápu, že při tvé debilitě sis ani nevšimnul, že mám veřejný profil na games a můžeš si kdykoliv zjistit, kde co a jak píšu. Ale chápu Tě, IQ bahna, tak si to tady kompenzuješ.
-
statistiky
-
Lhář, Lhář. Lhář. Lhář... Jasně student. velké zvíře ve firmě a přitom 24/7 sedí u games.cz a mačká F5
-
Co se ti na tom nezdá? Nehraje se mi na tom dobře nic, kromě sportovních her. Nadávky si prosím odpusť, do xichtu bys mi řekl leda tak hovn*.
-
Na práci? Ne, ten mám do školy, na práci a hraní se nehodí, co na tom nechápeš? A ano můj notebook je tak "výkonný", že stejný stroj, co mám jako pc by stál cca 80 000...Proto jsem ti psal, kdyby to fungovalo i na Macu, tak ho mám i v práci. Chápu, že začneš Lolovat a podobné píčoviny, ale celá tahle diskuze je o ničem. Jenom si s GGGáčkem poonanujte, podepiště miliardu petic, vlezte do všech skupin kriplů a pak brečte. Nic víc Vám už nezbylo.
-
To je vul, odpor ke gamepadu, LOL.
-
Myslím, že je to přímo na blogu od Rockstaru, mrkni se tam, mělo by tam být popsané, co se mění. Aspoň u 4. dílu to tak fungovalo.
-
haha haha dyť si psal, že máš maca.. Lol lhář chycen při lži...
-
"Mezi další změny patří také nová divoká zvěř, vylepšené efekty počasí a poškození..."
Může autor uvést zdroj, kde se dozvěděl, že bude poškození vylepšeno?? To je pro mě naprosto zásadní informace. Předem díky. -
Ano, kdyby mi jel ArchiCad na Macu, tak o tom uvažuji, ale jo, chápu, že když si upravuješ svoje fotky ve Photoshopu a pracuješ ve Wordu, kde děláš referát o liškách, tak to považuješ za práci.