Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to se od R* dalo cekat ted kdyz jsou konzole bundle s GTA V v povanocni sleve. Podojit i tech par natesenych nedockavcu jo $ R* zdimat umi vsadim se ze mu radi cele oddeleni psychoanalitiku*9*
  • Správné volba!!! Kdo nechce krást, tak mu to prostě nevadí!!!! A výmluvy na to, že do toho nepůjde dát čeština apod., jsou jen výmluvy... A ještě něco, doufám, že už konečně srovnají ceny PC her s cenama konzolových her. Takže doufám, že hra se bude prodávat od 1.699 Kč.
    • Ja jsem take cekal snizeni cen her na konzolich,kdyz je ten vyvoj her na next gen tak jednoduchy,jak vsude hlasaji.Uz to neni ps3!Tak proc 1700?Stejna cena jak na pc!Me pripada ze ten vyvoj na pc je drazsi,uz jen ty protipiratske ochrany museji stat majlant!Prevod do 4k!Cestina!Spis ta cenovka by mela byt obracene ne!
    • Presne,cenega da pc ckarum za 1200kc cestinu,a me za 1700kc cesky manualek,to teda ne!Kdyz cestinu tak pro vsecky,nedavno jsem videl jak to skousej na xbox 360,tak at nezvanej ze to nejde,takhle muzou roz sirit portfolio sluzeb na xbox live a ps network,cestina do gta5 za 250kc.Klidne koupim!
      • Proste konzolove firmi,si museji uvedomit,ze ne kazdy evropan je ochoten mit vse v anglictine,nebo v nemcine!Proto vetsina vychodo evropanu preferuje pc!Prave kvuli dostupnosti rodneho jazyka!Ja ikdybych umel perfektne anglicky,tak stejne si tu hru nejvice uziju v rodnem jazyce!Podle me by meli umoznit si tu ceskou lokalizaci stahnout ze sveho obchodu at za penize,nebo za darmo!Od toho jsou tady vsichni zastupci firem jako sony a microsoft,aby v dane zemi vydelavali zisky,a zjistili co lide chteji,a ne si jen mastit kapsy!
    • jo no a ještě víc lidí si to stáhne *1* logic *8*
    • Tak určitě :D
    • nebreč
      • Brecim,brecim i nad tim jaky idioty zamestnava ceska sony!Potrebuju se zeptat na infolince na problem,a jen slysim jak tam mezi sebou zvanej,pak me to veme naka buchta,ktera ani nevi,ze na ovladaci,jsou 4 tlacitka na prave strane ktera definuji znacku playstation od jejiho vzniku!Brecim,Brecim
        • ja taky brecim. Z toho jak nekdo muze bejt tak vymastenej a volat na infolinku herniho studia, kde maj naskriptovany kecy ktery nikdy nikomu nepomohly, delaj tam lidi ktery nemaj s hrama absolutne nic spolecnyho a kazdej normalni clovek to vi.
          • Ja nevolam hernimu studiu,ale na info linku sony,kvuli chybe co mi ps4 napsala na obrazovku!Nesel mi nacist BTf4!Nebudu volat hernimu studiu,fakt sorry.
        • To dost vypovídá o tvé inteligenci a asi i inteligenci zaměstnanců Sony *1*
          • Nezvan!Inteligente!V sony je to jako vsude jinde!Operator je akorad od toho,aby otravoval s novim produktem,jinak vi kulovi!Ale u Sony jsem cekal neco vic,hlavne od playstation divize!
            • Tam mohly být místo těch čárek ještě dva vykřičníky.
            • Tak to vypada že na tebe celé Sony sere *1*
  • Ten jsem se teda nakrk!Na stare generaci konzoli,se prodalo gta5 v cz a sr 70000 kusu!A pani pc ckari budou mit cestinu!Mila cenego,na pc se neproda ani 5000ks!Cim to jako chcete zaplatit!Tohle je na hromadnou zalobu konzolistu!Vsak pc ckari o sobe tvrdi ze jsou vzdelanejsi jak konzoliste!Tak nac potrebuji cestinu u kazde 2 hry!Vyblit se vam do krku mila cenego!
    • Konzolisté si budou muset najmout nějakého pcčkáře, aby jim tu žalobu napsal. Sami to nesvedou.
      • U me se ta zaloba projevi tak,ze u pristich her od cenegy budu cekat klidne rok,az urcita hra spadne na minimum a pak ji koupim!Zadnych 1700 kc uz nebude!Ted novinky potahne pc scena,co me se tyce!
        • A jestli cenega,nema lidi na preklad,mile jim dohodim spoustu lidi,kteri schani praci v tomto oboru!Bydleli 8 let v anglii tak si myslim ze umeji anglicky vic nez dobre!
          • TheGGG
            Člověk zas nemusí být C2 aby GTAV rozuměl. Když mluví ti černí, uznávám, občas něco nepochytím, ty jejich gangsta slangový slova co ani nejsou ve slovníku tam ale naštěstí tak často nejsou. Ostatní v pohodě.
        • To rozhodne nechci,normalizovat!Ale jsme vsichni hraci,a takovi zaklad jako je preklad si zaslouzi vsichni,na vykon daneho zarizeni to nema vliv!Ze ps4 nemuze mit urcite funkce jako 4k to jeste pochopim,ale cestinu,to nepochopim!Schvalovaci zakony musi byt v cz a sr uplne stejne jak pro pc tak dalsi herni zarizeni! *10*
      • TheGGG
        přesně tak, neb psaní na klávesnici je jediná věc ve které jsou pcčkáři lepší.
        • Lol také děcko uražené *1*
          • TheGGG
            uražený jsi očividně ty, když na mě tak horlivě reaguješ a ještě se snažíš působit cool ze smajlíkem
            • TheGGG
              pfff že tak nemoralizuješ pcčkářům v diskuzích o konzolových hrách *7*
            • A oplusuj si svoje komenty pak si všichni budou myslet jaký jsi frajer *15*
            • Jen mi přišlo směšné jak strašně to prožíváš a neříkej, že ne vždycky když je hádka pc vs konzole tak tě tam je plno.
    • TheGGG
      Konzolista umí anglicky, češtinu nepotřebuje. Kiddos od PC se při farmville moc anglicky nenaučí.
      • Asi tak.
      • Říká fejsbukový gay
        • TheGGG
          nářek reta*dů tvého formátu mě opět utvrdil, že jsem měl pravdu.
  • Jason_dinAlt
    Já nemám v úmyslu hru krást, takže mi připojení k internetu nevadí.
    • Takze ti nevadi, ze neco zacalujes a pak to nefunguje ... no to si teta poradnej vylizanec.
      • Jason_dinAlt
        Když něco zaplatím, tak mi pochopitelně vadí když to pak nefunguje.
        Ale je tu jeden drobný detail. Slovní spojení "připojení k internetu" a "nefunguje" nejsou synonyma.
        • Nj dalsi vypatlanec, ve 100% prripadu tehle "ochran" vzdy hra minimalne nekolik dnu po vydani nejde kupcum (tedy podobny vylizancum) spustit, dalsi mesice se pak stale dokola resi, proc to zere 100% vseho vykonu, kdyz to vypada tak hnusne, ... a ve 100% pripadu za to muzou podobny hovadiny.
          • Jason_dinAlt
            Víš jak to říkal Forest Gump? Pro hlupáka každý hloupý ;o)
      • tak to mě dostalo *5* *1*
    • palver
      Špatná logika. Taky nemám v úmyslu nic krást, ale nehodlám se za svou poctivost nechat trestat šmírovacím bloatwarem.
      • Jason_dinAlt
        To máš úplně jedno. Jakmile počítač jednou připojíš k internetu, tak si nemůžeš nikdy být jist kdo a jak tě "šmíruje". A právě při instalaci legálně získaných produktů je pravděpodobnost nějakého nežádoucího sběru dat o několik řádů menší, než když si spustíš nějakej pochybnej cracklej soubor.

Ztráta soukromí je podle mě jen cahtrná výmluva lidí, co právě nechtějí být poctiví a rádi by si hry čmajzli a zahráli pěkně zadarmíko.
        I když moje nejoblíbenější je : Já si to nemohu dovolit, tak mám právo si to ukrást. Vždyť to nebude nikomu chybět.;p)
      • jindra.veliky
        tak to nemas ani steam, chtel bych teda videt, co hrajes... *4*
      • Říká s největší pravděpodobnosti uzivatel Windows...
  • Paráda, čím méně warezáků si to stáhne tím lépe!!!.....kdybyste vy šu/ini hry nekradli nemuseli bysme mít DRM!!! Doufám že to nikdy necracknou tak jako D3 třeba...
    • Ti co si to uwarezej budou narozdil od TEBE hrat.
      • hraju už věky z originálek a nikdy sem neměl problém......nejsem totiž blbej narozdíl od té zlodějské lůzy... .)
    • Dragon age Inquisition už cracklý je. Jako kdyby ty DRM někdy nějak uspěly.
    • spousta lidi si hry stahuje ikdyz si je koupila prave kvuli tomu a by je pri hrani neobtezovalo DMR nebo aby to vybec spustili!!!!
  • no, skoro mě už přesvědčili, že ta konverze bude taková pecka, abych si tu hru koupil podruhý, ale timhle to teda zazdili
  • To je vážně takové utrpení za tu hru zaplatit a nedejbože se i zaregistrovat k službě jejího vydavatele? Všichni tady máme Steam, Origin nebo i ten dementní Uplay. Social Club navíc už není ta katastrofa jako před lety s GTA IV. V rámci MP3 funguje dobře a hodně vylepšuje online zážitek v GTA V (minimálně když jsem hrál s dalšími lidmi během prvních pár měsíců od vydání).

Přestaňte se furt na všechno tak čertit. Kdyby se teď dělal remake Návratu do minulosti 2, tak by to nebylo o lidech s létajícími skateboardy, ale lidech, kteří jen furt čumí do obrazovky a na všechno se hned naserou *1*
    • prave kdyz si koupim postupne 40 her NECHCI mit 40 steamu/originu/upleyu/battlnetu a pod. steam staci na VSECHNO
      • Hlavne ti pak vsechny tyhle jebky bezej zaroven, sezerou ti 1/2 RAM a jeste se navzajem pobijou.
    • Zayl
      Proč srovnáváš nesrovnatelné? Steam má plně funkční offline mód. A jak už bylo řečené, stejně bude crack v horizontu týdnů max. Když PC hráči čekali rok a drobné, počkat další týden jim snad bude jedno pokud neplánují Rockstaru platit.

A to nemluvím o tom, že mě tyhle služby typu social clubu pěkně lezou krkem. Naprosto k ničemu a akorát tak další vrstva mezi mnou a hrou, která může selhat.
      • Proc porad vsichni lzou o offline modu? Offline funguje 14 dni, pak se musite pripojit, nebo mate smulu. Jestli tohle povazujes za plne funkcni...
        • A proc furt vsihni zvanej o necem, o cem nemaj ani paru? 2/3 toho co mam ze steamu steam vubec nepotrebuje k tomu, aby se spustilo. Funguje to i kdyz steam odinstaluju. Na steamu muzu hrat i gamesky, ktery maj v knihovne kamosi a oni muzou hrat moje. A kdyz si to majitel hodi do offline, muzeme hrat i oba.
    • Ale o tom to je. Spousta lidi ma Steam, protoze jinak si vetsinu originalek nezahraje. Nekteri jeste zkousli Origin, nebo Uplay (ja mezi ne nepatrim, co neni na Steamu proste nehraju). Ale aby si museli porizovat dalsi naprosto zbytecnou sluzbu navic jen kvuli jedne hre? Na to se jim spousta lidi proste vykasle. I kdyz na druhou stranu lide jsou cim dal tim vetsi ovce, takze kdo vi.
      • TheGGG
        ještě bych si být tebou omotal kolem hlavy alobal a ukryl se do jeskyně. Pak tě tajné služby a korporace určitě nenajdou.
        • Co to meles? Nauc se cist, prosim. Nepisu nic o spehovani a tajnych sluzbach. Pisu o tom, ze nechci mit na kazdou hru individualniho klienta, abych si ji spustil.
          • TheGGG
            Bojíš se, že ti prohledávají kompl? Nebo máš málo místa na disku, že se ti tam nevleze prográmek typu origin? Nebo snad se bojíš, že ti Uplay atd oslabují kompl? Nebo jen výmluvička proč pirátit?
            • To už si skutečně tak vymaštěnej a propagandou zblblej. Až ti jednou strčí kamera nad manželskou postel a řeknou, že je to pro tvoje dobro, protože když tě při tom klepne tak dostaneš okamžitou lékařskou pomoc od s.r.o. tak budeš taky spokojenej?
    • Technická - Návrat do budoucnosti 2 se odehrává v roce 2015, kdyby se tedy teď dělal remake, nebyl by to návrat do minulosti, ale návrat do současnosti *4*
  • Nevadí, tak proste svoje peniaze dám inej firme *5*
    • TheGGG
      to si velký pán, že jen tak chodíš kolem a dáváš peníze firmám
  • Klasicke online DRM, pro pc hrace nic noveho, uz se s tim smirili u steamu.
    • steam ma do drm opravdu hodne daleko. Brat ho jako drm je naprosto slabomyslne.
  • Přesně tak. Jedina funkční ochrana co zatím je ma Diablo 3. Divím se že se o tom nepíše. Fifa 14 ma crack. DA:I ma taky crack to že to někomu nefunguje ukazuje že je to lama nebo konzolista :):):):) (trošku hate)

Přesněji Diablo 3 ma taky crack ale vzhledem k tomu jak hra funguje je crack k ničemu. Horší věc je ta že Diablo 3 se dá přirovnat k automatum. Hraješ a čekaš co padne...
    • Lords of the Fallen stále odolává...
      • Fifa 15 Taky
        • fifa15 už jde *3*
        • Však Crackerum to za to nestojí tolik, 3DM prolomila tu sifrovací ochranu u DA:I ale ty ostatní hry jim za to nestojí, Prostě ta ochrana cracknout jde ale je to naročnější a poměr usilí/respekt z prolomení prostě crackerum nevyhovuje
          • Já si teda koupil DA:I kvůli multiplayeru. A jeden den jsem si teď řekl že zkusím singl. No a hra mě padne po vytvoření postavy. Tak jsem si řekl, že zatavím Dark Souls 2. Spustím to na Steamu a koukám že jsou savy v tahu. Tak ještě zkusím Skyrim a tam sice savy jsou, ale nevím jaký jsem tam měl mody a píše mě to že něco nebude dostupný.
            Že já blbec jsem jim nějaký prachy vůbec dával.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit