Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
Díky odložení si Rockstar nahrabe ještě víc z konzolistů a na PCckáře vyloženě prdí..
PS: kde najdu šéfa firmy? asi si s ním promluvím.. :D -
-
měl by sis uvědomit že oni prdí i na konzolisty, na jediné co neprdí sou prašule, kterých tímhle nafázováním 3 vydání ( už dneska 2 roky staré hry ) bude určo plná **** ... řekl bych že je to geniálně marketingově zmáknutý ... a to že heists jsou/budou až teď při "nextgen" ? what a surprise
-
-
Hraji hry a hraji singl, to znamená singl a ne on-line.Tak to znamená, že hra za 1600,- po mě v singlplu nebude chtít připojení k netu.Až budu chtít hrát on-line, tak se připojím, dovolím vydavateli sdílet data a podobný on-line blbosti.....ALE SINGL JE SINGL BEZ NETU.
-
-
Sinlgle player znamená, že hraješ sám. Oflline playing je hraní bez netu. Tyhle dvě věci nemusí být nutně to samé.
-
-
Shrnutí:
1. Vyjde to o rok a půl později než na konzole.
2. Cena je taktéž přepálená. Od 1050 až do 1650 Kč.
3. Šmírovací ochrana a program. A všichni si pamatují na Rockstar Club u GTA IV....Věčně padal, věčně nefungoval. Když už se mi uráčil spustit hru, tak hra nenačetla pozice. První dva měsíce bug za bugem.
Vypadá to, že nainstaluji už opravenou IV a nahraji si módy. Bojím se totiž, že s těmi módy ta hra bude vypadat lépe než V. díl. A riskovat pověstnou rocskárovskou bugovskou symfonii za těžké prachy, to se mi fakt nechce. Takže předobjednávka zrušena prozatím. A až mi vysvětlí, proč to má skoro 70 GB a šmírovací program a vysvětlí to nějak logičtěji než ty opice z Ubisoftu a jejich RP kecy, tak budu uvažovat o koupi.
P.S: Ostravské Tesco v Porubě má GTA V na PS3/360 za 699 Kč v akci. Ale bacha, každý den se to mění:) -
-
3. Pravdupovdiac si nepamatam ze by padal. Otravny bol a bol som rad ze to patche odstranili, ale so stabilitou som naozaj nemal problem. Savegame ajtak neobstaraval RC ale GFWL a ten som mal s offline uctom, takze aj tam bezproblemov, az mi to bolo podozrive.
-
Však to stáhni z Webshare.cz jako já a máš klid v duši.
-
GTA IV je lepší s modifikacemi jestliže oželíš menší prostor. O mnoho řádů lepší fyzika postav i vozidel. Ty se lehce poškozují na řadu způsobů a je sranda štouchnout vozidlem do chodce a poté sledovat jak se věrohodně namázne na auto ale nic se mu nestane....
To samé grafika prostředí a textury s modifikacemi. Animace má určitě lepší V díl. Na to snad ani nejsou pořádné modifikace do IV dílu.
GTA V je hlavně hra původně na staré konzole. Tedy vlastně stará hra. Možná ke konci cyklu se dočkáme gta pro nové konzole...
70GB se asi počítá maximální velikost. Tedy , že tam dáš všechny jazyky (jestli je možné je stáhnou jako na steamu). I bez toho to bude velké. -
Bože to ti tak vadí že to má necelých 65gb? kdybys smazal to p-rno co máš na disku, hned by přibylo místo vid ty šuline.
GTAIV. možná lépe bude vypadat ale nebude to to samé, je to tsaky stará hra Zub času se tam bohužel podepsal. Chybět bude příroda a pak taky že si to stejnak na šicím stroji nezahraješ. Ty si fakt salát. Přeji mnoho mokrých mínusů.
-
-
hlavni problem techle ochran neni to, ze ted musite byt pripojeni na internetu ale to, ze za par let ty overovaci servery muzou vypnout a nepatchnout tam offline mod a takova hra je vam pak k nicemu, tu hru si totiz nekupujete ale jen pronajimate...
-
-
Nebo nepujde jeden patch naistalovat a celé se to bude muset opravovat pár hodin a stahovat znovu *10*
thanks StarCitizen *1*
-
-
Ale proč ne? Net má každý a pořád je to lepší varianta než Denuvo
-
COZE??? to mam jako hrat s koupelny?? Chytam net od suseda znam jeho heslo a mam to zadara *5* *5* ale ten kokod ma asi nejaku slabu wify protoze mam signal jen u jeho steny s obyvakem a to je koupelna proto mam taky herny notebuk abych ho mohl po bytu prenaset *5* *5* *5* *5* *5*.
Pockam mesic a pak kupim GTA za 300kc u nas v bazaru *14* *14* -
-
změn si jméno na pepíka, prosíííím
-
-
Zdravím, nezná někdo důvod proč dneska hry od velkých studií nejedou jak hry od Blizu Diablo III a poslední Starcraft? Myslím, že je to založené na tom, že se část hry streamuje a část frčí z počítače. V podstatě neexistuje způsob, jak by ta hra šla hrát pirátsky.
-
-
poslední starcraft? veď na to už bol crack hneď po releasu ...
-
-
Pravdu máš. Žil jsem v deziluzi, že to využívá stejnou vychytávku jako Diablo. Stejně pořád nevím proč hry nevyužívají half streamingu prodejně veleúspěšného Diabla III.
-
-
Možná kvůli lagům.
-
-
Lagy nezabránily tomu, že si hru koupilo přes 10 milionů lidí a s odstupem času se dá říct že ani nějak nepošramotily pověst Blizu.
-
-
Ano to mě taky napadlo, že Diablo je až tak vlivná značka. Kdy se na studia, které by toto provedli plivalo zvysoka, tak Blizz se naopak vyzdvihuje do nebes.
Podle mě to ale není až takový problém. Možná se čeká až bude technika na takové úrovni, kdy bude streamování naprosto bezproblémové. Možná je pořízení takhle výkoných serverů opravdu drahá záležitost, která se vyplatí jenom při velkých prodejích hry a vydavatelé nechcou riskovat finanční propadák. Těch důvodů může být více, ale to se mi tady už nechce teoretizovat. Já čekal po Diablu velký vzestup, takhle streamovaných her a už se viděl jak budu svým dětem jednou vyprávět, jak se kdysi pirátilo, ale zatím ticho po pěšině. -
Je to zajetá značka má své fanoušky. Ti jsou ochotni platit. Je to jak u všeho co je za peníze a když je fanoušek až za hroib tak nějaké počáteční problémy přeci omluví.
Nechá se dobrovolně šmírovat a ještě se mu to snad i líbí. *3* Kde se stala chyba, to netuším.
-
-
-
-
-
-
O kolik se vlastně zvedli prodeje her po zavedení těch drastických (pro hráče) protipirátských ochran.
Ví to někdo? Bylo to někde publikováno? Anebo si pouze s naší trpělivostí distributoři her vytírají své ctěné zadky? -
Koupím to a uvidím. Pokud to fakt bude sbírat data, do kterých tomu nic není, tak si splním svůj dětský sen a zažaluju vydavatele. *1*
-
-
to je pěkně na prd dětský sen, každej chtěl bejt popelář nebo hasič *1*
-
-
Tak já chtěl bejt advokát. *1*
-
-
tak to si dobrá p*ča :))) protože je všeobecně známo, že právník je v 90% bezpáteřní poddruh, který hájí pravdu svého klienta podle financí, které od něho tečou. Vzniká tak pokřivení té pravdy do té míry, že se po verdiktu soudu stane často pravdou fakt, který je v reálu lež - ale byla dobře zaplacená. Právník nebojuje ( ve valné většině ) za pravdu, ale za peníze. Čest vyjímkám
-
-
Tak já jsem ta výjimka. *4*
-
-
-
-
-
Dobrý postřeh, games.cz. Ruším předobjednávku a počkám si jak to bude vypadat.Od dob Spaceengineers po době hra co jsem si chtěl slepě koupit.