Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
Tvl tak nejen, že ta hra vyjde o rok a půl (!) později, ale ještě to bude hráče otravovat takovýmhle DRM. Nejhorší na tom je, že když by to hráči logicky ignorovali, tak to bude jen další argument pro rockstar proč s PC jako platformou vyjebávat. Začarovanej kruh.
-
"Jste uprostřed honičky s policisty na konci dlouhé mise, už jste skoro v bezpečí a prásk, chybová hláška a návrat do menu." To jako fakt? Nic lepšího pro gradaci kvalitní diskuse pod článkem už tam nebylo? O internetové autorizaci je v původním textu kratičká zmínka, nevíme vůbec nic o tom, jak bude ve výsledku fungovat, tak proč o tom nenapsat stránkový článek plný spekulací a srdceryvných hypotetických příběhů hráčů, co si vzali na chatu/dovolenou hru, co zjevně vyžaduje internet a pak jsou "nepříjemně překvapení." Průběžná autorizace je samozřejmě svinstvo, ale trochu profesionality by tady rozhodně prospělo.
-
měl jsem v plánu si tu hru koupit, ale jestli uslysim o nejakych problemech s padanim hry nebo jinych sr*ckach tak si pro ni pujdu nekam jinam, jen tak z trucu abych nasral R*
-
Už ted mám problémy s Far Cry4 online že se mi stratí spojení a hra mi spadne.. Bohajeho
-
Tu logiku nechapu. Stejne se brzy objevi offline crack. A pro ty, co budou hrat pouze offline je to prakticka vyzva:
"Kdyz uz budete shanet crack, tak si rovnou stahnete celou hru a neobtezujte se s placenim". *2* -
-
Aby to nedopadlo jako u Diabla III :)
-
-
Grand Theft Auto V asi bude vyžadovat opakovanou kontrolu hry přes internet.Tomu se říká jak jednou větou pohřbít prodej. Diky ale do mého PC ne.
-
ARMA3 taky nejde hrát v offline modu. Postava začne po pár minutách hraní couvat *7*
-
-
Na ArmA 3 mám přes 700 hodin, chyba kterou popisuje!s se neobjevila ani jednou.
-
Netuším co máš teda za Armu, ale já jsem ji celou dohrál v offline modu a žádné chyby jsem nezaznamenal. Jinak souhlasím s většinou, nemá smysl vrážet peníze do ochran, které stejně jednou prolomí kord u GTA.
-
-
Jenom blb by si takovy herni skvost stahoval *3* *5*
-
-
To je fakt, jen d*bil si tou koupi, blb stahne a chytry clovek to bude ignorovat.
S tim se da souhlasit a pod to se podepisu
-
-
Ja bych rekl ze nejvetsi problem neni tak Always On, ktere by clovek jeste prekousl (ikdyz ja zkratka ne), jako spis ono:
"ověřovací software, který rozpoznává jisté hardwarové atributy pro kontrolu oprávnění, management digitálních práv a další potřeby podpory"
Ne dekuji, nechci tvuj Spyware R* -
" spadne vám připojení, opravdu jste na té daleké chatě a nebo prostě někde na dovolené, kde se k WiFi bez investice do předražených hotelových služeb nepřipojíte"
Tedy polopatě, když vám třeba spadne připojení i na několik hodin a budete mít už rozehranou hru, tak smůla - zatene zuby, pěsti a budete tak akorát moc proklínat celý Rockstar ale to je celé *6*
Ještě že se hra sejvuje automaticky, to by se muselo nějak rozbít aby to naštvalo ještě více.
R** máme své věrné pcckáře rádi, *14* *14* *12* nejsou pro nás jen piždisráči kteří jen vylepší(prodeje) , proto jim vmeteme do obličeje co nejvíce prachu. Ukážeme prostředník pirátům a férový a oddaní uživatelé budou mít holt problémy - no ale v reálu to přece není jednoduché ne? láska k platformě má mnoho podob. *1* Asi tak no, nejste pro nás bezcenní... (!!!) jen dbáme na vaši (tj naši) bezpečnost.