Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
no, skoro mě už přesvědčili, že ta konverze bude taková pecka, abych si tu hru koupil podruhý, ale timhle to teda zazdili
-
Paráda, čím méně warezáků si to stáhne tím lépe!!!.....kdybyste vy šu/ini hry nekradli nemuseli bysme mít DRM!!! Doufám že to nikdy necracknou tak jako D3 třeba...
-
-
Ti co si to uwarezej budou narozdil od TEBE hrat.
-
-
hraju už věky z originálek a nikdy sem neměl problém......nejsem totiž blbej narozdíl od té zlodějské lůzy... .)
-
-
Dragon age Inquisition už cracklý je. Jako kdyby ty DRM někdy nějak uspěly.
-
spousta lidi si hry stahuje ikdyz si je koupila prave kvuli tomu a by je pri hrani neobtezovalo DMR nebo aby to vybec spustili!!!!
-
-
Lidi proč reagujete na teplouška biebera? Může jít na web o konzolových hrách ale to není ono. Pokaždé když na něj někdo zareaguje tak mu vyraší nový pubický chloupek a on se konečně cítí jako dospělý. Vždycky má na každou hru svůj názor a přitom jenom sedí na youtubu a čumí na pewdiepie. Pak přijde sem nakliká si přes proxynu pluska ke svým příspěvkům a opět mu vyraší zrzavé pubické chloupky.
-
-
tak určitě, pokud to PC nerdům z WoWka udělá radust, budu pro vás finální boss v zemi nevkusného PC plastového fantasy hnusu.
-
-
Ten jsem se teda nakrk!Na stare generaci konzoli,se prodalo gta5 v cz a sr 70000 kusu!A pani pc ckari budou mit cestinu!Mila cenego,na pc se neproda ani 5000ks!Cim to jako chcete zaplatit!Tohle je na hromadnou zalobu konzolistu!Vsak pc ckari o sobe tvrdi ze jsou vzdelanejsi jak konzoliste!Tak nac potrebuji cestinu u kazde 2 hry!Vyblit se vam do krku mila cenego!
-
-
Konzolisté si budou muset najmout nějakého pcčkáře, aby jim tu žalobu napsal. Sami to nesvedou.
-
-
U me se ta zaloba projevi tak,ze u pristich her od cenegy budu cekat klidne rok,az urcita hra spadne na minimum a pak ji koupim!Zadnych 1700 kc uz nebude!Ted novinky potahne pc scena,co me se tyce!
-
-
A jestli cenega,nema lidi na preklad,mile jim dohodim spoustu lidi,kteri schani praci v tomto oboru!Bydleli 8 let v anglii tak si myslim ze umeji anglicky vic nez dobre!
-
-
Člověk zas nemusí být C2 aby GTAV rozuměl. Když mluví ti černí, uznávám, občas něco nepochytím, ty jejich gangsta slangový slova co ani nejsou ve slovníku tam ale naštěstí tak často nejsou. Ostatní v pohodě.
-
-
To rozhodne nechci,normalizovat!Ale jsme vsichni hraci,a takovi zaklad jako je preklad si zaslouzi vsichni,na vykon daneho zarizeni to nema vliv!Ze ps4 nemuze mit urcite funkce jako 4k to jeste pochopim,ale cestinu,to nepochopim!Schvalovaci zakony musi byt v cz a sr uplne stejne jak pro pc tak dalsi herni zarizeni! *10*
-
-
přesně tak, neb psaní na klávesnici je jediná věc ve které jsou pcčkáři lepší.
-
-
Lol také děcko uražené *1*
-
-
uražený jsi očividně ty, když na mě tak horlivě reaguješ a ještě se snažíš působit cool ze smajlíkem
-
-
pfff že tak nemoralizuješ pcčkářům v diskuzích o konzolových hrách *7*
-
A oplusuj si svoje komenty pak si všichni budou myslet jaký jsi frajer *15*
-
Jen mi přišlo směšné jak strašně to prožíváš a neříkej, že ne vždycky když je hádka pc vs konzole tak tě tam je plno.
-
-
-
-
-
Konzolista umí anglicky, češtinu nepotřebuje. Kiddos od PC se při farmville moc anglicky nenaučí.
-
-
Asi tak.
-
Říká fejsbukový gay
-
-
nářek reta*dů tvého formátu mě opět utvrdil, že jsem měl pravdu.
-
-
-