Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepatri to sem,ale nektere to potesi!Driveclub na storu za 700kc!jeste jednou se omlouvam,ze to sem taham,ale k driveclubu neni prima ukazka na novou trat z japonska,tudis nemam kam napsat.Dik.
  • no co pokud tahle hloupá ochrana bude, ušetřim peníz
  • Aneb jsme stejní sráčové, jako blizzard s Dablem 3 :)
  • Správné volba!!! Kdo nechce krást, tak mu to prostě nevadí!!!! A výmluvy na to, že do toho nepůjde dát čeština apod., jsou jen výmluvy... A ještě něco, doufám, že už konečně srovnají ceny PC her s cenama konzolových her. Takže doufám, že hra se bude prodávat od 1.699 Kč.
    • Ja jsem take cekal snizeni cen her na konzolich,kdyz je ten vyvoj her na next gen tak jednoduchy,jak vsude hlasaji.Uz to neni ps3!Tak proc 1700?Stejna cena jak na pc!Me pripada ze ten vyvoj na pc je drazsi,uz jen ty protipiratske ochrany museji stat majlant!Prevod do 4k!Cestina!Spis ta cenovka by mela byt obracene ne!
    • Presne,cenega da pc ckarum za 1200kc cestinu,a me za 1700kc cesky manualek,to teda ne!Kdyz cestinu tak pro vsecky,nedavno jsem videl jak to skousej na xbox 360,tak at nezvanej ze to nejde,takhle muzou roz sirit portfolio sluzeb na xbox live a ps network,cestina do gta5 za 250kc.Klidne koupim!
      • Proste konzolove firmi,si museji uvedomit,ze ne kazdy evropan je ochoten mit vse v anglictine,nebo v nemcine!Proto vetsina vychodo evropanu preferuje pc!Prave kvuli dostupnosti rodneho jazyka!Ja ikdybych umel perfektne anglicky,tak stejne si tu hru nejvice uziju v rodnem jazyce!Podle me by meli umoznit si tu ceskou lokalizaci stahnout ze sveho obchodu at za penize,nebo za darmo!Od toho jsou tady vsichni zastupci firem jako sony a microsoft,aby v dane zemi vydelavali zisky,a zjistili co lide chteji,a ne si jen mastit kapsy!
    • jo no a ještě víc lidí si to stáhne *1* logic *8*
    • Tak určitě :D
    • nebreč
      • Brecim,brecim i nad tim jaky idioty zamestnava ceska sony!Potrebuju se zeptat na infolince na problem,a jen slysim jak tam mezi sebou zvanej,pak me to veme naka buchta,ktera ani nevi,ze na ovladaci,jsou 4 tlacitka na prave strane ktera definuji znacku playstation od jejiho vzniku!Brecim,Brecim
        • ja taky brecim. Z toho jak nekdo muze bejt tak vymastenej a volat na infolinku herniho studia, kde maj naskriptovany kecy ktery nikdy nikomu nepomohly, delaj tam lidi ktery nemaj s hrama absolutne nic spolecnyho a kazdej normalni clovek to vi.
          • Ja nevolam hernimu studiu,ale na info linku sony,kvuli chybe co mi ps4 napsala na obrazovku!Nesel mi nacist BTf4!Nebudu volat hernimu studiu,fakt sorry.
        • To dost vypovídá o tvé inteligenci a asi i inteligenci zaměstnanců Sony *1*
          • Nezvan!Inteligente!V sony je to jako vsude jinde!Operator je akorad od toho,aby otravoval s novim produktem,jinak vi kulovi!Ale u Sony jsem cekal neco vic,hlavne od playstation divize!
            • Tam mohly být místo těch čárek ještě dva vykřičníky.
            • Tak to vypada že na tebe celé Sony sere *1*
  • Koupím to a uvidím. Pokud to fakt bude sbírat data, do kterých tomu nic není, tak si splním svůj dětský sen a zažaluju vydavatele. *1*
    • to je pěkně na prd dětský sen, každej chtěl bejt popelář nebo hasič *1*
      • Tak já chtěl bejt advokát. *1*
        • tak to si dobrá p*ča :))) protože je všeobecně známo, že právník je v 90% bezpáteřní poddruh, který hájí pravdu svého klienta podle financí, které od něho tečou. Vzniká tak pokřivení té pravdy do té míry, že se po verdiktu soudu stane často pravdou fakt, který je v reálu lež - ale byla dobře zaplacená. Právník nebojuje ( ve valné většině ) za pravdu, ale za peníze. Čest vyjímkám
          • Tak já jsem ta výjimka. *4*
  • Zdravím, nezná někdo důvod proč dneska hry od velkých studií nejedou jak hry od Blizu Diablo III a poslední Starcraft? Myslím, že je to založené na tom, že se část hry streamuje a část frčí z počítače. V podstatě neexistuje způsob, jak by ta hra šla hrát pirátsky.
    • poslední starcraft? veď na to už bol crack hneď po releasu ...
      • Pravdu máš. Žil jsem v deziluzi, že to využívá stejnou vychytávku jako Diablo. Stejně pořád nevím proč hry nevyužívají half streamingu prodejně veleúspěšného Diabla III.
        • Možná kvůli lagům.
          • Lagy nezabránily tomu, že si hru koupilo přes 10 milionů lidí a s odstupem času se dá říct že ani nějak nepošramotily pověst Blizu.
            • Ano to mě taky napadlo, že Diablo je až tak vlivná značka. Kdy se na studia, které by toto provedli plivalo zvysoka, tak Blizz se naopak vyzdvihuje do nebes.
              Podle mě to ale není až takový problém. Možná se čeká až bude technika na takové úrovni, kdy bude streamování naprosto bezproblémové. Možná je pořízení takhle výkoných serverů opravdu drahá záležitost, která se vyplatí jenom při velkých prodejích hry a vydavatelé nechcou riskovat finanční propadák. Těch důvodů může být více, ale to se mi tady už nechce teoretizovat. Já čekal po Diablu velký vzestup, takhle streamovaných her a už se viděl jak budu svým dětem jednou vyprávět, jak se kdysi pirátilo, ale zatím ticho po pěšině.
            • Jack1947
              Je to zajetá značka má své fanoušky. Ti jsou ochotni platit. Je to jak u všeho co je za peníze a když je fanoušek až za hroib tak nějaké počáteční problémy přeci omluví.

Nechá se dobrovolně šmírovat a ještě se mu to snad i líbí. *3* Kde se stala chyba, to netuším.
  • Hnisavec
    zo srandy som pozrel torrenty a DA: Inquisition stále nefunguje warez, detto Lords of The Fallen (hru mám kúpenú na PS4 a oplatí sa naozaj), takže to Denuvo sa ukazuje ako krutoprísna fungujúca ochrana....divím sa, že GTA V to nemá v sebe. Každopádne takto je aspoň iskrička nádeje, že bude crack do pár týždňov pre PC waiterov-hejterov.
    • Co to tu trepes ? si naozaj taka mega lama ? DA: Inquisition je cracknute a plne funkcne minimalne 2 mesiace, mesiac to uz hram a vsetko ok prejdete... tak si nevymyslaj bludy prosim ta. Zato ze si konzolova lama a nevies najst ani cracknutu hru nemusia byt vsetci taki ako ty.
    • denuvo uz je pomalu mesic cracknuty...
      • Hnisavec
        Denuvo je v každej hre iné a vyvíja sa, treba si prečítať rozhovor s jeho vývojarom. Čo z toho, keď nie sú cracky....hry sú na wareze už mesiace, ale nefungujú.....pri Inquisition to padá kvôli dačomu s Originom a na Lords Of Fallen doteraz nie je crack a FIFA nie je cracknutá už pomaly rok...to je totálny úspech vzhľadom na predošlé ochrany a bez obmedzenia platiaceho zákazníka
        • fifa se hraje vetsinou online,proto ji nikdo necrackuje, lord of the fallen nestoji za rec, dargon age je cracknuty a 100% funkcni
          • nestoji no, jenom to je naprosto famozni a z grafiky by ti melo povylejzat hovinko z ty tvy podelany p*dele. Prej nestoji za rec, tvle dej si talirem o hlavu.
            • jo no, tech 50% co ma hra na steamu vypada opravdu lakave, kdyz si tam muzu vybrat kousky ktery maji i 98% kladnejch ohlasu *1* *1* *1*
        • Keyz
          Omezení se nepodařilo prokázat, protože nemáme hru bez té ochrany. Něco to dělá v reálném čase, tak to může mít dopad na výkon (například) anebo také nemusí. To se nedá porovnat když jediná verze která je, tak je s danou ochranu.

I ten crack tu ochranu pouze obešel a neodstranil. Ale jak se zdá tak to většině funguje jestli mají crack aktuální.
        • Jack1947
          Je to cracklé omg jen to možná nejede všem protože neodeslali žádost o zařažení jejich procesoru/grafiky lol. Na to je tool takže se odešle a hra frčí. PředPotopní trolling -50000000000 to chce i sledovat scénu i jinak než z rychlíku.

Lords of fallen možná ne ale časem se taky dočká.
  • ja jsem ješte nehrál ani jedno gta je to dobrý?
    • Bez cz?Jestli ti nevadi anglicky splechty,a nevadi ti ze tomu nerozumis,tak v celku zabavna hra.Me u takovich typu her cestina chybi!Strilecky mit v prekladu nepotrebuji!
      • takhle se dnesni hraci (ne ty, ty si radoby moderni hrac) ucili driv anglicky. Udelej pro sebe neco a snaz se taky.
      • tak hraj na pc kde komunita dela preklady i zadarmo a ne na lowzoli, kde muzes jen to, co ti sony dovoli *1*
        • Ona,to nedovoli,z jednoho duvodu,a to prolomeni systemu,proto dovoli jen neco!Nemuze nechat moderi hrabat v systemu a v souborech,uz to skusila s ps3,kdyz tam povolila linux,a misto aby moderi atd mohli delat cestiny atd,tak se to snazili prolomit!Tak utipla tipec!Prave sony byla prvni,ktera povolila komunite vyuzivat ps3 vic nez na hry a seredne se spalila!Pochybuju,ze to skusi znovu.
        • To Sony je ale mocna firma, ze ovlada vsechny konzole na svete.
          • xbox je o nicem a wii je pripad sam pro sebe, je pak jeste necjaka konzole s dominantni pozici na trhu?
  • Přesně tak. Jedina funkční ochrana co zatím je ma Diablo 3. Divím se že se o tom nepíše. Fifa 14 ma crack. DA:I ma taky crack to že to někomu nefunguje ukazuje že je to lama nebo konzolista :):):):) (trošku hate)

Přesněji Diablo 3 ma taky crack ale vzhledem k tomu jak hra funguje je crack k ničemu. Horší věc je ta že Diablo 3 se dá přirovnat k automatum. Hraješ a čekaš co padne...
    • Lords of the Fallen stále odolává...
      • Fifa 15 Taky
        • fifa15 už jde *3*
        • Však Crackerum to za to nestojí tolik, 3DM prolomila tu sifrovací ochranu u DA:I ale ty ostatní hry jim za to nestojí, Prostě ta ochrana cracknout jde ale je to naročnější a poměr usilí/respekt z prolomení prostě crackerum nevyhovuje
          • Já si teda koupil DA:I kvůli multiplayeru. A jeden den jsem si teď řekl že zkusím singl. No a hra mě padne po vytvoření postavy. Tak jsem si řekl, že zatavím Dark Souls 2. Spustím to na Steamu a koukám že jsou savy v tahu. Tak ještě zkusím Skyrim a tam sice savy jsou, ale nevím jaký jsem tam měl mody a píše mě to že něco nebude dostupný.
            Že já blbec jsem jim nějaký prachy vůbec dával.
  • Lotr
    Ale proč ne? Net má každý a pořád je to lepší varianta než Denuvo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit